Sadako Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Είναι ένα site, στο οποίο όταν μπαίνω τώρα απο τον firefox κολλάει. Ο κερσορας του ποντικιού ενώ κουνιέται κανονικά δεν ανταποκρίνεται σε mouse clicks, ο μόνος τρόπος είναι να κλείσω το firefox process απο τον task manager. Χαρακτηριστικό είναι ότι ενώ με ctrl-F4 μπορώ να κλείσω τα tabs ένα-ένα, ακόμα να και κλείσω και το τελευταίο tab και να μην υπάρχει δλδ παράθυρο firefox, πάλι πρέπει να κλείσω manually το process απο τον task manager.. Είχα και παλαιότερα ένα πρόβλημα με τον firefox, όποιο site χρησιμοποιούσε java κολλούσε και μου πετούσε null pointer exception window. Αλλά τώρα δεν είναι αυτό (τουλάχιστον δεν είναι ακριβώς το ίδιο) γιατί σε sites όπου τότε μου κολλούσε, όπως το betsmart.gr τώρα μπαίνει κανονικά. Κάπου αλλού είναι το πρόβλημα προφανώς. Το κακό είναι ότι δε μπορώ να αναφέρω το site δημόσια, γιατί περιέχει και...περίεργο υλικό, αλλά με τον internet explorer μου ανοίγει κανονικά, οπότε δεν είναι θέμα του site, ενώ και με firefox μου άνοιγε κανονικά μέχρι πριν λίγο καιρό. Απλά είπα μήπως και τα συμπτώματα θυμήσουν σε κανένα τίποτα.. Έχω τον Firefox 2.0.0.9, όχι πολυ φορτωμένο, μόλις 10 extensions, και κανένα theme..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.