Dr.Strangelove Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 εγω εκανα την αδεια οδηγησης στη γερμανια. ηξερα να οδιγαω, δεν ειχα προβλημα με το αμαξη καθ αυτου αλλα μου φαγαν σχεδον 30 ωρες στο τιμονη για να μαθω πως να συμπεριφερομε στον δρομο! οκ, το παρακανουν και αυτοι εδω αλλα απο την αρχη βαζουν ταξη στους δρομους. για αυτο οτι κι αν πουμε οτι κι αν κανουνε αν απο την αρχη το παιδι δεν μαθει να σεβεται τους αλλους δεν θα εχουμε αποτελεσματα. Και εδώ το ίδιο γίνεται, αλλά με κάποιο μαγικό τρόπο οι περισσότεροι μόλις πάρουν το δίπλωμα τα ξεχνάνε όλα και γίνονται κάφροι.
The_Judas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Και εδώ το ίδιο γίνεται, αλλά με κάποιο μαγικό τρόπο οι περισσότεροι μόλις πάρουν το δίπλωμα τα ξεχνάνε όλα και γίνονται κάφροι. Θεωρητικά ισχύει το σύστημα αυτό, αλλά στην πράξη πολλοί παίρνουν δίπλωμα με 5-6 μαθήματα οδήγησης και παρακάμπτωντας τα θεωρητικά. Αν και εδώ δεν φταίει μόνο το κράτος... φταίνε και αυτοί που ζητάνε από τον δάσκαλο οδήγησης την "διευκόλυνση" αυτή... φταίνε και οι δάσκαλοι που δέχονται αυτή την κατάσταση... φταίνε και αυτοί που τα παίρνουν για να σου δώσουν το δίπλωμα.
nikos_e34 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 η δικαιοσυνη ειναι τυφλη απο τη τσιμπλα που εχουν γεμισει τα ματια της απο τον υπνο καταλαβες?
VasKag Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 βλεπωντας ειδησεις πριν απο λιγο, ειδα οτι ο ασυνειδητος παραδοθηκε...
question mark Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 δε σεβόμαστε τον εαυτό μας, γι' αυτό γίνεται ότι γίνεται. Αυτό ακριβώς περίμενα να διαβάσω. Αυτό ήταν το νόημα όλων όσων έλεγα παραπάνω συν τις ευθύνες της πολιτείας και των αρχών. Όσο αφορά την αστυνομία (ποια είναι αυτή η κυρία) τη περίμενες; Ο ορισμός την ανικανότητας και της γελειότητας. Αν και ξεφεύγουμε απ το θέμα, στη σημερινή εποχή αν δεν δράσεις μόνος σου δε γίνεται τίποτα Γι αυτό εγώ πιστεύω ότι αυτοδικία είναι η καλύτερη λύση. Μακάρι να παραδώθηκε. Αν και επί της ουσίας στο δικαστήριο θα είναι ελαφρυντικό. Δυστυχώς... φταίνε και αυτοί που ζητάνε από τον δάσκαλο οδήγησης την "διευκόλυνση" αυτή... φταίνε και οι δάσκαλοι που δέχονται αυτή την κατάσταση... φταίνε και αυτοί που τα παίρνουν για να σου δώσουν το δίπλωμα. Εγώ όταν σκέφτηκα να βγάλω το δίπλωμα πέρασα απο μια σχολή και ρώτησα πόσο κοστίσει. Οταν μου είπε το ποσό του είπα ότι εγώ δε θα λαδώσω και μου απάντησε με ένα υφάκι "τότε δε θα πάρεις δίπλωμα ποτέ" Ψάχνω ακόμη μήπως βρω κάποιο τίμιο δάσκαλο αλλά...
MesmerizingGirl Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Εγώ όταν σκέφτηκα να βγάλω το δίπλωμα πέρασα απο μια σχολή και ρώτησα πόσο κοστίσει. Οταν μου είπε το ποσό του είπα ότι εγώ δε θα λαδώσω και μου απάντησε με ένα υφάκι "τότε δε θα πάρεις δίπλωμα ποτέ" Ψάχνω ακόμη μήπως βρω κάποιο τίμιο δάσκαλο αλλά... Δεν ξερω τι σου λενε αλλα επειδή εγω δε το συζητούσα καν να λαδώσω οταν ήταν να δώσω για διπλωμα ούτε καν συζήτησα το θέμα από την αρχή.Και μια χαρά το πήρα με την πρώτη χωρίς κανένα πρόβλημα. Οι δασκαλοι βγάζουν κι αυτοί κέρδος από το λάδωμα γι αυτό σε παροτρύνουν να λαδώσεις
21century Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Σημασια εχει παιδες ποια ειναι τα αντανακλαστικα της κοινωνιας μας και πως αντιδρουμε σε αναλογα περιστατικα, η κοινωνια πρεπει να εχει απο μονη της τα μετρα αυτοπροστασιας για ολους ανεξαιρετως...
question mark Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Σημασια εχει παιδες ποια ειναι τα αντανακλαστικα της κοινωνιας μας και πως αντιδρουμε σε αναλογα περιστατικα, η κοινωνια πρεπει να εχει απο μονη της τα μετρα αυτοπροστασιας για ολους ανεξαιρετως... Και ποια κοινωνία έχασε όλα αυτά ώστε να τα βρει η δική μας κοινωνία;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.