Προς το περιεχόμενο

Εγκατάλειψη τροχαίου δυστυχήματος!!!

OPC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παράθεση από άλλο forum!!! Αν κάποιος γνωρίζει το οτιδήποτε για τον ΔΟΛΟΦΟΝΟ ας ενημερώσει!

http://www.off-road.gr/PNphpBB2-viewtopic-t-8038.html

Καλημέρα

Εχθές τις πρώτες πρωινές ώρες ο αδελφός μου έφυγε για το μεγάλο ταξίδι ……για την « Γειτονιά των Αγγέλων »

Εχθές στης 17/11 περίπου στις 00΄30 στην Πέτρου Ράλλη στο ύψος της Αγ.Αννης

Ένα CITROEN SAXO KOKKINO τον διαμέλισε και τον εγκατέλειψε.

Επειδή λόγω της κατάστασης δεν μπορώ να γράψω περισσότερα και για να προλάβω

Οποίον φίλο θέλει να βοηθήσει ( γιατί δεν αποκλείεται ο εγκληματίας να προσπαθήσει να το φτιάξει από Δευτέρα πρωί) το KOKKINO SAXO είναι χτυπημένο εμπρός από τα μέχρι τώρα στοιχεία –κομμάτια του αυτοκίνητου έχουν βρεθεί .

Οποίος μπορεί να βοηθήσει θα είναι πολύτιμο και οποίος μπορεί να το προώθηση σε άλλα sites που να το διαβάζουν φαναρτζήδες ή αυτοί που πουλάνε ανταλλακτικά

Τον παρακαλώ πολύ να το κάνει γιατί εγώ δεν μπορώ.

Δυο αγγελούδια σε λίγη ώρα από τώρα θα ακούσουν το μεγάλο μυστικό που δεν το λέμε εδώ και 28 ώρες…………….

Αντίο αγαπημένε μου αδελφέ……

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Συλληπητήρια στο παιδί που έχασε έτσι τον αδελφό του και μακάρι να βρεθεί κάποια στιγμή ο μανιακός.

Θα ήθελα να μάθω πάντως αν πιάστηκε τελικά..

Δημοσ.

Τραγικό, όπως τραγική θα είναι η ζωή αυτού που τον εγκατέλειψε.

Είτε τον βρούν είτε όχι, οι Ερινύες θα τον κυνηγάνε μια ζωή.

Τα θερμά μου συλληπητήρια σε σένα και στην οικογενειά σου :(

Δημοσ.

Παρακάτω είναι απάντηση του παιδιού για όλη την προσπάθεια που έχει γίνει από όλους μας - ομολογώ , τόσα χρόνια που "τριγυρνάω" στο ίντερνετ δεν έχω ξαναδεί τόσο μεγάλη κινητοποίηση σε τέτοιο περιστατικό.... έχει πάει σχεδόν σε όλα τα site με αμάξια και συνεργεία , αλλά και όχι μόνο! Μπράβο σε όλους και μακάρι να βρεθεί ο(η) ένοχος και να τιμωρηθεί παραδειγματικά....

Κύριοι καλή σας μέρα.

Λίγο πριν φύγω για το χωριό Μοναστηράκι Αλεξανδρούπολης για την τελευταία πράξη του δράματος θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την μέχρι τώρα πολύτιμη προσπάθεια που κάνετε.

Σε όσους ξέρω και όσους δεν ξέρω ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Ο αδελφός μου ΗΤΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ , ήταν πάντα ελεύθερος από μικρό παιδί δεν έμπαινε σε μέτρα ,αν και Αθηναίοι σχεδόν τρεις γενιές αυτός κορόιδεψε την φυλακή της Αθήνας και έφυγε μακριά , πήγε σε αυτό το χωριό σχεδόν από το πουθενά για να μεγαλώσουν τα παιδιά του και να παίζουν ελευθέρα στους δρόμους , και να μεγαλώνει φασιανούς και πέρδικες , και ότι άλλο έκανε ευτυχισμένη την ζωή του και των παιδιών του.

Από μικρό παιδί ήταν ερωτευμένος με το τιμόνι και ήταν οδηγός στις νταλίκες και ανεβοκατέβαινε Αλεξανδρούπολη – Αθήνα , την Παρασκευή το βράδυ φόρτωσε από τα πρακτορεία και κοιμήθηκε μέσα στο φορτηγό , η γυναίκα του το ξύπνησε με το τηλέφωνο τα μεσάνυχτα και αυτός ευσυνείδητος όπως πάντα κατέβηκε να ξανά ελέγξει το φορτηγό , τα λάστιχα , τα δεσίματα του φορτίου πριν βγει από την Π.Ραλλη στην Εθνική οδό – ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΑΘΩΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ – έτσι μου έλεγε

Μαρτυρία του αυτοκίνητου που εκείνη την ώρα ήταν στην αριστερή λωρίδα με 70 χιλ. ήταν ότι ο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ και δεν του έφταναν 2 λωρίδες μεσαίες κενές μέχρι το φορτηγό και ίσως στην προσπάθεια του να προσπέραση από δεξιά έχασε τον έλεγχο………………………….

Από το πίσω μέρος της ρεμούλκας ο αδελφός μου βρέθηκε τουλάχιστον 20 μέτρα μπροστά από το εμπρός μέρος του τρακτορα………………..

……………στις 4 το πρωί στο Τζανειο του Πειραιά δεν μπορούσα να τον αναγνωρίσω …. άνοιξα τα βλέφαρα του για να δω τα γαλανά του μάτια για να σιγουρευτώ…και μετά του τα ξανάκλεισα

Άλλη μια φορά ευχαριστώ

ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ

Δημοσ.

μενω στον ταυρο και συχνα πυκνα περναω απο πετρου ραλλη..γινεται της μουρλης ολοι οδηγανε αλλα αντ'αλλων...ευχομαι ο μπασταρδος αυτος να βρεθει..εστειλα σε μνμ στους γνωστους ελλαδα να εχουν το νου τους μην ειναι κανενας απο εκει...αλλα το καλυτερο ειναι αυτο που εκανε ενα παληκαρι..που εστειλε μειλ σε ολα τα συνεργεια και καταστηματα ανταλλακτικων της σιτροεν...καποια στιγμη θα βρεθει το καγκουροειδες καθικι καποια στιγμη θα πρεπει να φτιαξει το αμαξι διοτι αν ακουστει απο τις ειδησεις ολο και καποιος θα κελαηδησει...πχ ο ταδες εχει εξαφανισει το αμαξι τοσες μερες τωρα

Δημοσ.

γνωμη μου ειναι,οτι θα επρεπε να μπει στην κεντρικη σελιδα καθε φορουμ,μπας και κανουμε κατι ωστε να βρεθει ο δολοφονος.

ειναι πολυ πιο συμαντικο απο το '''54% των χρηστών είναι "ασύρματοι παραβάτες"'.

φιλε,να ζησεις,να τον θυμασε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...