Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

είναι ακόμα αρχή γενικά στην πρόοδο της χώρας μας με το ADSL και γενικά της χρήσης της τεχνολογιας χDSL.. περιμένετε να σταθεροποιηθεί η κατάσταση γενικά με τους διάφορους παρόχους.μέχρι να γίνει βέβαια αυτό θα περάσουν κάνα 2 χρόνια χαλαρά..

ο κάθε πάροχος φοβάται να κάνει κίνηση μπροστά αν δεν δει τις κινήσεις των άλλων.

(άσχετα με τη forthnet ) που αυτή τη φορά έκανε το πρώτο βήμα..

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχω την γνωμη οσοι τελικα πανε στα 2 & 3 play ειναι κατασταλαγμενοι πλεον, για να κανουν αλλαγη, πρεπει να υπαρχει μεγαλη διαφορα για να μετακινηθουν εκτος και εαν εχουν πολυ σoβαρα προβληματα.

Δημοσ.

Efoson pleon iparxei i dinatotita allagis apo Full se Full xoris diakopi sindesis to mono pou empodizei tin allagi einai to penalty tou ekastote paroxou gia diakopi prin to 12mino.

Prosopika pantos an elige simera to simvoleo mou an kai eixa elaxista provlimata mexri tora logo tis kakistis eksipiretisis pelaton tis fothnet tha efevga gia allou.

Δημοσ.
για την τηλεφωνικη υποστηριξη εχεις δικιο αλλα πρωτα καλυπτεις την Ελλαδα στο συνολο της ωστε να εχεις ενα δυνατο δικτυο, εδω ολοι κρεμονται σχεδον απο τις εγκαταστασεις του ΟΤΕ...δεν κρεμας πινακες στον τοιχο πριν βαψεις το σπιτι σου...

Μα έλα μου ντε που αυτό κάνουν! Χωρίς να υποστηρίξουν ικανοποιητικά του υπάρχοντες πελάτες τους κάνουν επενδύσεις για νέους...

το θέμα είναι να βρίσκεις πακέτα που δεν έχουν ετήσια δέσμευση..

Νομίζω κανένας πάροχος δε δίνει μικρότερη δέσμευση για LLU.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...