akou Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Ψήνομαι να αγοράσω ένα MacBook και επειδή λόγω φτύνου δολαρίου συμφέρει αγορά από Αμερική. Ξέρεις κανείς Κανά κατάστημα που να στέλνει mac Ελλάδα Ακόμα καλυτέρα αν έχει παραγγείλει από αυτό. Και τι μπορεί να γίνεται με την εγγύηση ; Ευχαριστώ
toxotis70 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Κανενα μαγαζι δεν στελνει Ελλαδα. Ακομη κι αν εστελνε (απο ebay) θα σε χαρατσωσει το τελωνειο. Μονο αν εχεις γνωστο να στο φερει απο Αμερικη.
Angeldust Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Μόνο απο eBay αλλά και πάλι το ρισκάρεις μιας και αν το σταματήσουν στο τελωνείο θα παρακαλάς να το είχες πάρει κατευθείαν απο'δω καλύτερα. Το καλύτερο όπως είπε και ο φίλος παραπάνω είναι να στο φέρει κάποιος γνωστός απο Αμερική (η να στο στείλει έστω, δηλώνοντας το σαν gift).
neXTgen Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 λίγα πράγματα παραπάνω ρε παιδιά για τη διαδικασία, έχω βρει κι εγώ έναν power seller ο οποίος συμφωνεί να το "mark as gift and a few hundred bucks less" .. τι πρέπει να προσέξω με τα ταχυδρομεία και τι τελικά θα χρεωθώ σαν φόρους ?
daniel's_saving_grace Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Να σου αποσταλεί με USPS και όχι UPS/DHL/FedEx και άλλα ιδιωτικά.
paravatis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Επίσης μία επισήμανση για να μην την πατήσεις. Για να ισχύσει η εγγύησή σο στην Ευρώπη ΠΡΕΠΕΙ να αγοράσεις το AppleCare Plan!! Μου το επιβεβαιώσανε σε 3 Applsetore στις ΗΠΑ τον Ιούνιο που αγόρασα το δικό μου. Ίσως κ να έχει αλλάξει κάτι εν τω μεταξύ αλλά καλό θα ήταν να το ψάξεις γιατί δε θα φταίει μετά ο Power Seller..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.