Προς το περιεχόμενο

Γιατί κολλάει???

jimyg10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν παιδία έχω το εξής πρόβλημα. Το pc μου δεν λειτουργει κανονικά. Το καταλαβαίνω από το ποντίκι που δεν πάει συνεχόμενα αλλά "κολλαει". To ίδιο γίνεται κ όταν ακούω μουσική, κ αυτη ακούγεται λές κ την ακούς online κ δεν έχεις το απαραίτητο bandwith... :mad::mad:.

Επίσης συχνά βγαίνει κ μπλε οθόνη με μήνυμα για "page error in non page area". Έψαξα στο νετ κ βρήκα οτι μπορεί να φταίνε οι μνήμες. Τις άλλαξα αλλα το πρόβλημα παραμένει. Φαίνεται για πρόβλημα του λειτουργικού ή έιναι πρόβλημα hardware??

Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη...

Δημοσ.

ηταν ετσι??η εκανες καποια προσθηκη ,ή ξαφνικα φρικαρε?δωσε παραπανω πληροφοριες.Θα ελεγα προβλημα λειτουργικου αλλα δεν εχεις δωσει αρκετα στοιχεια.τα drivers

ειναι ολλα οκ?για τι pc μιλαμε?

Δημοσ.

Αν το σύστημά σου σέρνεται το πιο πιθανό να πρέπει να κάνεις ένα καθαρισμό της registry. Καμία φορά το ποντίκι εκτός από τη θύρα που το βάζεις μπορεί να φταίει και η registry. Στη μπλε οθόνη από όσο ξέρω παίζει να είναι και μνήμη. Για τη μνήμη έχω ακούσει για το memtest. Για το ήχο εγκατέστησε ξανά τους drivers αφού πρώτα κάνεις απεγκατάσταση. Τέλος αν μετά από αυτά δε δεις φως και για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο κάνε ένα format και πες τι έγινε τελικά...

Δημοσ.

Να πω οτι το pc ειναι καινούριο και έτσι έκανε εξ αρχής. Οι μνήμες δε φταίνε σίγουρα γιατι τις άλλαξα αλλα το πρόβλημα παραμένει...

Πρόκειται για το παρακάτω pc:

Intel Core Duo 2 3Ghz

Mobo Asus P5K3

Asus 1066MHz DDR3 2GB

ATI Sapphire 2900XT 512MB

WD 200GB IDE

WD 500GB SATA II

Ποια drivers μπορει να έχουν πρόβλημα?? Για την κάρτα γραφικών δεν είμαι σγουρος.. Μπορεί να φταίει αυτη?

Η μήπως φταίει ο σκληρός δίσκος που ναι το λειτουργικο και είναι IDE και οχι SATA??

Δημοσ.

Καλό είναι να βρεις μια κάρτα γραφικών και να την δοκιμάσεις και να δεις αν στρώσει το σύστημα. Σχετικά με τους drivers πήγαινε στη διαχείριση συσκευών και δες αν υπάρχει ερωτηματικό σε κάποια συσκευή, που σημαίνει ότι τα win δεν τη βλέπουν και πρέπει να περάσεις τους ανάλογους drivers. Από drivers, θα κάνεις εγκατάσταση αυτούς που δίνουν στο cd της μητρικής και στο cd της κάρτας γραφικών. Κάνε πρώτα αυτά και αν δε στρώσει το σύστημα βλέπουμε. Καλύτερα είναι το λειτουργικό να εγκαθίσταται στον SATA. Όταν όμως κάνεις εγκατάσταση στον Sata βγάζεις την τροφοδοσία από το Ide για να μην εγκατασταθούν τα αρχεία εκγατάστης των win και στο ide. Και όπως λέει και η ilecra έχεις ελέγξει αν η συνδεσμολογία είναι σωστή στο hardware;

Δημοσ.
Να πω οτι το pc ειναι καινούριο και έτσι έκανε εξ αρχής. Οι μνήμες δε φταίνε σίγουρα γιατι τις άλλαξα αλλα το πρόβλημα παραμένει...

Πρόκειται για το παρακάτω pc:

Intel Core Duo 2 3Ghz

Mobo Asus P5K3

Asus 1066MHz DDR3 2GB

ATI Sapphire 2900XT 512MB

WD 200GB IDE

WD 500GB SATA II

Ποια drivers μπορει να έχουν πρόβλημα?? Για την κάρτα γραφικών δεν είμαι σγουρος.. Μπορεί να φταίει αυτη?

Η μήπως φταίει ο σκληρός δίσκος που ναι το λειτουργικο και είναι IDE και οχι SATA??

οχι ο σκληρος δε φταιει εκτος αν εχει προβλημα(που δε νομιζω)γιατι και εγω ετσι τα έχω

ναι η καρτα ειναι πολυ πιθανoν να σου παρουσιάζει αυτά τα κολήματα αν δεν εχει εγkατασταθει σωστα(δες στο site της εταιρίας)

αν δεν έχεις βγάλει ακρη μετά απο όλα αυτά δώστο στο SERVICE.

Αλλες επιλογές όπως σου είπε και το παιδι παραπάνω ειναι:registry cleaning,format

αλλα το ποιο πιθανο για μένα ειναι να φταίει η κάρτα γραφικών(κατέβασε τα νεότερα drivers)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...