kostasv12 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 καλησπέρα σας.έκανα εγκατάσταση winxp pro σε ένα παρθένο pc.έκανα διαμόρφωση στο δισκο και τον χώρισα σε δύο τμήματα.στο φάκελο "ο υπολογιστήσ μου" δεν εμφανίζεται το δεύτερο τμήμα.τι πρέπει να κάνω;σας ευχαριστώ προκαταβολικά.
Remali-R- Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Δύο λύσεις υπάρχουν: 1) Αν έχεις WinXp να πας Control Panel/Administrative Tools/Compter Managment/Disk Managment να κάνεις φορμάτ το αχρησιμοποίητο partition σε NTFS 2) Να κάνεις εγκατάσταση το Partition Magic και να κάνεις φορμάτ τον αχρησιμοποίητο το partition σε NTFS
Remali-R- Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Εγώ χρησιμοποιώ το Partition Magic γιατί οποιαδήποτε στιγμή μπορώ να αλλάζω το μέγεθος των partitions χωρίς να κάνω damage στα αρχεία
teo64x Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Θα πρότεινα αντί για το PartitionMagic να χρησιμοποιήσεις το Acronis Disk Director Suite, μιας και έχω αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα με το PM σε NTFS (σε σημείο να καταστραφεί partition).
kostasv12 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 σας ευχαριστώ πάρα πολύ μάγκες.ήταν σημαντικές και πολύ χρήσιμες για μένα οι συμβουλές σας.ακολούθησα τη διαδικασία που πρότεινε πρώτα ο "Remali[R]".τη βρήκα σχετικά εύκολη για μένα.όμως θα ακολουθήσω και τις άλλες συμβουλές σας γιατί μου φάνηκαν ενδιαφέρουσες.να 'σται καλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.