Προς το περιεχόμενο

κλεμμένο laptop; πως μπορώ να το ξέρω;

sam sam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βρήκα ένα laptop ολοκαινουριο και σε φοβερά καλή τιμή...οχι όμως απο κατάστημα...απο ένα "παιδί" (μεταχειρισμένο λέει). το θέμα είναι οτι είναι πολύ καλή η ευκαιρία, η τιμή χαμηλή, και το laptop δεν έχει κλείσει χρόνο. αν και πριν το παρω θα παω να το δει κάποιος ειδικός, μπήκαν είδες στο μυαλό μου μήπως είναι κλεμμένο... μπορώ να το ελεξω? μην με τρέχουν για κλεπταποδόχο...

ξέρει κανείς σας τίποτα;

(να το ρισκάρω και να το πάρω?τι λέτε)

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

οταν λες "ειδικος" τι εννοεις? φανταζομαι καποιον γνωστο σου η καποιον φιλο σου... να το ελεγξεις λιγακι δυσκολο... η πλαστιγγα παντως γερνει προς τη μερια του κλεμμενου... εκτος να γνωριζεις το "παιδι"... εννοειται βεβαια οτι αν χαλασει κατι δεν το πας πουθενα...

Δημοσ.

Μπορείς να ζητήσεις απόδειξη αγοράς ή αν ισχυριστεί ότι την έχει χάσει να σου πει σε ποιο μαγαζί το αγόρασε και ποια ημερομηνία και να το τσεκάρεις από τα παραστατικά τους δεν ξέρω ακριβώς αλλά το βρίσκουνε.

Δημοσ.

99% ειναι κλεμμενο,γοατι οταν του ζητησα αποδειξη δεν ειχε και για το μαγαζι που το αγορασε ουτε λεξη...

τωρα αν το παρω (και λεγε τωρα χαλασει) και χρειαστει να παει σε καποιο καταστημα για επισκευη λετε να εχω προβλημα?

Δημοσ.

Άμα είναι ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ κράτα το...

Αν χαλάσει και δε ξέρεις να το φτιάξεις πάνε να γραφτείς σε σχολή καράτε καλλίτερα...

Δημοσ.

Δεν θα το αγόραζα σε καμία περίπτωση και ας έκανε 100euros. Είναι σαν να προωθείς αυτόν που το έκλεψε να κλέψει και άλλα. Ίσως από το serial number να μπορεί να βρεθεί ο άτυχος που του το έκλεψαν αν είχε κάνει register όταν το αγόρασε. ΄

υσ: ακόμα ψάχνω αυτόν που αγόρασε το radio cd όταν μου το έκλεψαν, είχε ενα cd με δικές μου επιλογές μου μέσα lol!!!

Δημοσ.

Rubik,εμενα μου το φαγανε το acer μου,με την απειρη μουσικη μεσα,ειχα κανει register αλλα η microsoft δεν...ανταποκριθηκε...anyway,sam sam,δωσε κατι παραπανω & παρε 1 μηχανημα που θα εχει καποια Εγγυηση!Και μια συμβουλη...το κλειδι σου απο τα windows γραψτο καπου....ομηγενετω

Δημοσ.
Είναι σαν να προωθείς αυτόν που το έκλεψε να κλέψει και άλλα

αυθαίρετο συμπέρασμα:

να υποθέσω ότι δεν κατεβάζεις μουσική για τον ίδιο λόγο?

γνωστή μου πάντως πήρε λαπτοπ με 5 ευρώ (!) από παλικάρι που ήθελε απλά να κολλησει για να πάρει τη δόση του και δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα.

ολιγάρκεια ονομάζεται. ή κωλοφαρδία. ή γκαντεμιά. εξαρτάται απ'την οπτική.

Δημοσ.

έκανε μια και μοναδική εμφάνιση ο τύπος, δεν ξαναφάνηκε. υποθέτω ότι πολλοί τον ψάχνουν από τότε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...