sam sam Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 βρήκα ένα laptop ολοκαινουριο και σε φοβερά καλή τιμή...οχι όμως απο κατάστημα...απο ένα "παιδί" (μεταχειρισμένο λέει). το θέμα είναι οτι είναι πολύ καλή η ευκαιρία, η τιμή χαμηλή, και το laptop δεν έχει κλείσει χρόνο. αν και πριν το παρω θα παω να το δει κάποιος ειδικός, μπήκαν είδες στο μυαλό μου μήπως είναι κλεμμένο... μπορώ να το ελεξω? μην με τρέχουν για κλεπταποδόχο... ξέρει κανείς σας τίποτα; (να το ρισκάρω και να το πάρω?τι λέτε)
VasKag Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 οταν λες "ειδικος" τι εννοεις? φανταζομαι καποιον γνωστο σου η καποιον φιλο σου... να το ελεγξεις λιγακι δυσκολο... η πλαστιγγα παντως γερνει προς τη μερια του κλεμμενου... εκτος να γνωριζεις το "παιδι"... εννοειται βεβαια οτι αν χαλασει κατι δεν το πας πουθενα...
pappous_soulis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=222956 Mίλα καλού κακού και με το παιδί απο δω γιατί ο κόσμος είναι μικρός..και ποτέ δεν ξέρεις.
Pablo_Hasan Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 το παιδι δεν εχει αποδειξη, εγγυηση, κτλ. ;
ata1983 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Μπορείς να ζητήσεις απόδειξη αγοράς ή αν ισχυριστεί ότι την έχει χάσει να σου πει σε ποιο μαγαζί το αγόρασε και ποια ημερομηνία και να το τσεκάρεις από τα παραστατικά τους δεν ξέρω ακριβώς αλλά το βρίσκουνε.
sam sam Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 99% ειναι κλεμμενο,γοατι οταν του ζητησα αποδειξη δεν ειχε και για το μαγαζι που το αγορασε ουτε λεξη... τωρα αν το παρω (και λεγε τωρα χαλασει) και χρειαστει να παει σε καποιο καταστημα για επισκευη λετε να εχω προβλημα?
slygeo87 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Άμα είναι ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ κράτα το... Αν χαλάσει και δε ξέρεις να το φτιάξεις πάνε να γραφτείς σε σχολή καράτε καλλίτερα...
pappous_soulis Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 ωραίοι είμαστε,κλεπταποδόχες κι ετσι.. -.-
1980 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 ε αρπαχτη εχει πεσει τι το ψαχνεις. εσυ αποφασιζεις.
RubiksCube Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δεν θα το αγόραζα σε καμία περίπτωση και ας έκανε 100euros. Είναι σαν να προωθείς αυτόν που το έκλεψε να κλέψει και άλλα. Ίσως από το serial number να μπορεί να βρεθεί ο άτυχος που του το έκλεψαν αν είχε κάνει register όταν το αγόρασε. ΄ υσ: ακόμα ψάχνω αυτόν που αγόρασε το radio cd όταν μου το έκλεψαν, είχε ενα cd με δικές μου επιλογές μου μέσα lol!!!
BreeZer Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Rubik,εμενα μου το φαγανε το acer μου,με την απειρη μουσικη μεσα,ειχα κανει register αλλα η microsoft δεν...ανταποκριθηκε...anyway,sam sam,δωσε κατι παραπανω & παρε 1 μηχανημα που θα εχει καποια Εγγυηση!Και μια συμβουλη...το κλειδι σου απο τα windows γραψτο καπου....ομηγενετω
Garnele Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Είναι σαν να προωθείς αυτόν που το έκλεψε να κλέψει και άλλα αυθαίρετο συμπέρασμα: να υποθέσω ότι δεν κατεβάζεις μουσική για τον ίδιο λόγο? γνωστή μου πάντως πήρε λαπτοπ με 5 ευρώ (!) από παλικάρι που ήθελε απλά να κολλησει για να πάρει τη δόση του και δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα. ολιγάρκεια ονομάζεται. ή κωλοφαρδία. ή γκαντεμιά. εξαρτάται απ'την οπτική.
Lucifer Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Σε περίπτωση που ζει ακόμα αυτός, παραγγελίες δέχεται;
Garnele Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 έκανε μια και μοναδική εμφάνιση ο τύπος, δεν ξαναφάνηκε. υποθέτω ότι πολλοί τον ψάχνουν από τότε...
Lucifer Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Ποιος ξέρει ποιανού το συνταγολόγιο είχε σε excelάκια το laptop. Καληνύχτα φόρουμ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.