Trapper Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Για κάποιο λόγο ο Seagate σκληρός μου 2ετίας (160 GB) απεβίωσε. Πήγα στο Πλαίσιο σαν καλό παιδί και μου τον άλλαξαν, αφού διαπίστωσαν και εκεί ότι τα έχει φτύσει. Γυρνώντας όμως πίσω με τεράστια λύπη μου θυμήθηκα τι είχε μέσα. Ανάμεσα σε όλα τα άλλα, τα οποία κάποια στιγμή ελπίζω ότι θα τα ξαναβρώ, υπήρχαν και οι φωτογραφίες μου πραγματικά ανεκτίμητης αξίας για μένα (ταξίδια στο εξωτερικό, αγαπημένα πρόσωπα κτλ). Τι μπορώ να κάνω τώρα; Σκέφτομαι το πρωί τη Δευτέρα να πάω στο Πλαίσιο και να τους παρακαλέσω να μου τον δώσουν πίσω. Αν το δεχτούν, τι μπορώ να κάνω στη συνέχεια; Θα μπορέσω να ανακτήσω τα δεδομένα με κάποιο πρόγραμμα ή αλλαγή πλακέτας; Οι εταιρίες που επαναφέρουν τα δεδομένα (ως ύστατη λύση) πόσο πολύ θα μου τον πιάσουν; Σας παρακαλώ δώστε τα φώτα σας γιατί έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ. Το ξέρω ότι έπρεπε να έχω κάνει back up, αλλά...
poulinos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Για κάποιο λόγο ο Seagate σκληρός μου 2ετίας (160 GB) απεβίωσε. Πήγα στο Πλαίσιο σαν καλό παιδί και μου τον άλλαξαν, αφού διαπίστωσαν και εκεί ότι τα έχει φτύσει.Γυρνώντας όμως πίσω με τεράστια λύπη μου θυμήθηκα τι είχε μέσα. Ανάμεσα σε όλα τα άλλα, τα οποία κάποια στιγμή ελπίζω ότι θα τα ξαναβρώ, υπήρχαν και οι φωτογραφίες μου πραγματικά ανεκτίμητης αξίας για μένα (ταξίδια στο εξωτερικό, αγαπημένα πρόσωπα κτλ). Τι μπορώ να κάνω τώρα; Σκέφτομαι το πρωί τη Δευτέρα να πάω στο Πλαίσιο και να τους παρακαλέσω να μου τον δώσουν πίσω. Αν το δεχτούν, τι μπορώ να κάνω στη συνέχεια; Θα μπορέσω να ανακτήσω τα δεδομένα με κάποιο πρόγραμμα ή αλλαγή πλακέτας; Οι εταιρίες που επαναφέρουν τα δεδομένα (ως ύστατη λύση) πόσο πολύ θα μου τον πιάσουν; Σας παρακαλώ δώστε τα φώτα σας γιατί έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ. Το ξέρω ότι έπρεπε να έχω κάνει back up, αλλά... idika oi foto dipla kai tripla backup.an kaike i plaketa tin allazeis kai logika ta perneis.ton disko apo ton plaisio diskolo na ston dosoun ektos an tous peis oti nai ton plirono ton disko to neo pou pira kai mou dinete ton palio piso.stis eteries gia epanafora apo 300 euro kai pano.
gandalf_the_white Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 στείλε μου pm να σου πώ....υπάρχει τρόπος....
vasiliosa Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Από'τι ξέρω χρειάζεσαι αρκετά λεφτα για να πάρεις τα δεδομένα από τις πλακέτες. Ας τον βοηθήσει κάποιος γιατί είναι αμαρτία να τα χάσεις όλα αυτά. Το θέμα είναι πως θα πάρεις το δίσκο απο το Πλαίσιο, τον οποίο κατα 99% τον έχουν στείλει στην εταιρία.( Seagate = ΜακεδονικάΠεριφεριακά ? )
madsc Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 στείλε μου pm να σου πώ....υπάρχει τρόπος.... Public ντρέπεσαι να το πεις να μάθουν και οι υπόλοιποι; /sc
poulinos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Από'τι ξέρω χρειάζεσαι αρκετά λεφτα για να πάρεις τα δεδομένα από τις πλακέτες. Ας τον βοηθήσει κάποιος γιατί είναι αμαρτία να τα χάσεις όλα αυτά. Το θέμα είναι πως θα πάρεις το δίσκο απο το Πλαίσιο, τον οποίο κατα 99% τον έχουν στείλει στην εταιρία.( Seagate = ΜακεδονικάΠεριφεριακά ? ) toso grigora na ton stiloun xlomo.sinithos mazeuontai poloi kai tous pane. b.western = makedonika . seagete den xero.oi times einai apo 300 euro mexri 5000 euro prin apo 2 xronia otan ixa rotisei oktabit.iparxei kai i tic tac bebea.an ine plaketa as brei apo idio disko afou parei ton disko piso.
Trapper Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Public ντρέπεσαι να το πεις να μάθουν και οι υπόλοιποι; /sc Ο φίλος gandalf_the_white δεν είχε να προτείνει κάτι ανιδιοτελώς, για αυτό και μάλλον δεν το έγραψε δημοσίως. toso grigora na ton stiloun xlomo.sinithos mazeuontai poloi kai tous pane.b.western = makedonika . seagete den xero.oi times einai apo 300 euro mexri 5000 euro prin apo 2 xronia otan ixa rotisei oktabit.iparxei kai i tic tac bebea.an ine plaketa as brei apo idio disko afou parei ton disko piso. Πως μπορώ να διαπιστώσω ότι όντως έχει καεί η πλακέτα και όχι κάτι άλλο, αφού τα ποσά που αναφέρονται για τις εταιρίες είναι λίγο αλμυρές;
poulinos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Ο φίλος gandalf_the_white δεν είχε να προτείνει κάτι ανιδιοτελώς, για αυτό και μάλλον δεν το έγραψε δημοσίως. Πως μπορώ να διαπιστώσω ότι όντως έχει καεί η πλακέτα και όχι κάτι άλλο, αφού τα ποσά που αναφέρονται για τις εταιρίες είναι λίγο αλμυρές; blepeis katarxin an girnaei to moter.ama to kratiseis ton disko sto xeri sou tha katalaveis an o diskos girnaei mesa i an kopanaei i kefali otan paei na diabasei opou akougetai kai to tac tac.
oneofthem Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 το πρώτο και μακράν σημαντικότερο είναι προφανώς να πάρεις τον σκληρό στα χέρια σου πρώτα απο εκεί και πέρα προφανώς υπάρχουν τρόποι να ανακτήσεις τα δεδομένα και δε χρειάζεται να δώσεις τα υπερβολικά ποσά που ζητάνε οι επιχειρήσεις μετά θα δοκιμάσεις αν γίνεται recovery χωρίς καμία αλλαγή με οποιοδήποτε αντίστοιχο πρόγραμμα ένα που έχω χρησιμοποιήσει εγώ και έχω πολλές φορές γράψει γιατί ήταν αποτελεσματικό είναι το easyrecovery pro, εδώ είναι και το αντίστοιχο topic http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=201764 αλλά βέβαια χρειάζεται υπομονή για να μάθεις το πρόγραμμα και χώρο σε άλλο μέσο μιας και το πρόγραμμα κάνει ανάγνωση και όχι επαναφορά του σκληρού οπότε θα χρειαστείς να μεταφέρεις τα αρχεία μετά από τυχούσα(...ξέρω..) επιτυχή ανάκτηση εάν υπάρχει πρόβλημα πλακέτας, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να βρεις ένα ίδιο σκληρό (τουλάχιστον εταιρία, χωρητικότητα) και να του πάρεις την πλακέτα και να τη βάλεις στον χαλασμένο, πιο δύσκολο είναι στα λόγια παρά στην πράξη βέβαια αν και δεν ξέρουμε αν θα σου χρειαστεί καν πάρε πρώτα πίσω τον αρχικό σκληρό και βλέποντας και κάνοντας
poulinos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 το πρώτο και μακράν σημαντικότερο είναι προφανώς να πάρεις τον σκληρό στα χέρια σου πρώτααπο εκεί και πέρα προφανώς υπάρχουν τρόποι να ανακτήσεις τα δεδομένα και δε χρειάζεται να δώσεις τα υπερβολικά ποσά που ζητάνε οι επιχειρήσεις μετά θα δοκιμάσεις αν γίνεται recovery χωρίς καμία αλλαγή με οποιοδήποτε αντίστοιχο πρόγραμμα ένα που έχω χρησιμοποιήσει εγώ και έχω πολλές φορές γράψει γιατί ήταν αποτελεσματικό είναι το easyrecovery pro, εδώ είναι και το αντίστοιχο topic http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=201764 αλλά βέβαια χρειάζεται υπομονή για να μάθεις το πρόγραμμα και χώρο σε άλλο μέσο μιας και το πρόγραμμα κάνει ανάγνωση και όχι επαναφορά του σκληρού οπότε θα χρειαστείς να μεταφέρεις τα αρχεία μετά από τυχούσα(...ξέρω..) επιτυχή ανάκτηση εάν υπάρχει πρόβλημα πλακέτας, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να βρεις ένα ίδιο σκληρό (τουλάχιστον εταιρία, χωρητικότητα) και να του πάρεις την πλακέτα και να τη βάλεις στον χαλασμένο, πιο δύσκολο είναι στα λόγια παρά στην πράξη βέβαια αν και δεν ξέρουμε αν θα σου χρειαστεί καν πάρε πρώτα πίσω τον αρχικό σκληρό και βλέποντας και κάνοντας an ine xtipimenos o diskos bebea ta software apla den tha kanoun tipota.
oneofthem Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 είπαμε μετά θα δοκιμάσει με αλλαγή πλακέτας, βλέποντας και κάνοντας εμένα πάντως το δύσκολο που μου φαίνεται είναι να πάρει τον δίσκο πίσω
poulinos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 tha plirosei ton kainourio pou pire ennooite.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.