Προς το περιεχόμενο

ενα καλο λογο να κανω, και ενα καλο λογο να μην κανω τα update των XP ?

geioannou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ενα καλο λογο να κανω, και ενα καλο λογο να μην κανω τα update των XP ?

και βεβαια εννοω και τα update του λειτουργικου αλλα και ττα update του firewall των ΧΡ (αν και δεν εχει σημασια μιλαω για ελληνικη version)

Δημοσ.

Εννοει κατι τετοιο, αλλα θελει δουλεια.

http://unattended.msfn.org/unattended.xp/

Καποτε ειχαμε το autopatcher το οποιο δυστυχως η MS φροντισε να μας στερησει. Ευτυχως η τελευταια εκδοση βρισκεται ακομα. http://www.softpedia.com/get/Tweak/System-Tweak/AutoPatcher-XP.shtml

Και εγω ειμαι της λογικης οτι βαζω updates απο την αρχη η εστω χειροκινητα και το windows update service κομμενο

Δημοσ.

το ερωτημα παντος δεν εχει απαντηθει !

τα updates να γινονται η δεν υπαρχει και κανενας ιδιαιτερος λογος...

Δημοσ.

αυτο το κατεβαζω απο τορρεντ και το τρεχω φανατζομαι....

γιατι ειναι καλυτερο απο το να τα κατεβασει ολα μονο του απο το νετ ?

Δημοσ.

nai to katevazeis kai vazeis to gnisio kleidi sou..

einai kalutera giati ta windows einai toso aprovlepta pou an kaneis update se windows me SP2 mono...tha kanei 100 updates...1-2 de tha kanei fail? staadaar...epeidh exo kanei format kai setup se apeira pc exo dei ta xeirotera...einai aplo...allo na nai ta setup integrated (to kalutero) , allo slipstreamed(metrio giati ta kanei install ligo prin teliosei i egatastasi), kai allo na ta kaneis online(xeirotero otan milame gia dekades updates..)

kai me ti diki sou logiki...afou de goustareis updates gia ton A i B logo....den einai kalutera na ta xeis ola mesa kai na min fenontai kan?boreis esy na nomizeis an theleis, oti den exei kanena update mesa mias kai oute pou fenontai pouthena..(add re,move programs klp) :-)

Δημοσ.

δηλαδη εαν τρεξω το cd που θα κατεβασω θα περαστουν τα update χωρις να φενονται στο συστημα ? καλα το καταλαβα ?

Δημοσ.

για πες μου και κατι αλλο.

τα updates δεν θα φενονται στο συστημα απο την microsoft η δεν θα φενονται ουτε και απο εμενα ?

το ρωταω αυτο για να δω, σε περιπτωση που μετα απο κανα 2-3 μηνες βγουνε και αλλα update, τοτε τι κανω ?

μπαινω κανονικα οn line και τα κατεβαζω ?

η θα μου τα κατεβασει ολα 2πλα ... ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...