polakis21 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Σιγά το bioshock ρε παιδιά. Εδώ κυκλοφορουν παιχνιδάρες όπως metroid3,mario galaxy, halo3,mass effect,assassins creed,uncharted,rachet κι εσεις κολλάτε στο bioshock? Εγώ το βρήκα πολύ μονότονο και ζαλιστικό το bioshock πάντως...
urezin Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Θα σας κουφανω ολους SKATE Το παιχνιδι ειναι απλα απιστευτο!
BucketheadGR Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Είμαι μεταξύ του Metroid Prime 3 και του Mario Galaxy.
xvagos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Το αγαπημένο μου game για την χρονιά αυτή είναι το... PORTAL Game of The Year = Super Mario Galaxy Μια βόλτα στο http://www.gamerankings.com θα σας πείσει; Μην πω καλύτερα ... The Best Game So Far = Super Mario Galaxy
littlelouievegos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δεν θα μπορουσα να διαλεξω ενα με τπτ.. Βγηκαν πολλα καλα παιχνιδια φετος για ολες τις πλατφορμες. Δεν εχω Wii οποτε δεν μπορω να μιλησω για αυτο. Για το PC θεωρω οτι το Bioshock σαν συνολικη εικονα ηταν το καλυτερο απο ολα. Ξετρελλαθηκα και με το Company of Heroes προσωπικα.Το Crysis δεν χρειαζεται συστασεις.. Μονο δυνατα συστηματα. Για το 360 θα ελεγα παλι Bioshock αλλα ελεω PC καλυτερος τιτλος για εμενα θεωρω οτι ειναι το Mass Effect φετος και πολυ μπροστα απο το αγαπημενο Halo3. Και μαλιστα exclusive. Για το PS3 ελπιζω τα πραγματα να καλυτερευσουν γιατι καποιος exclusive killer τιτλος δεν υπηρξε. Υπαρχουν αρκετα καλα παιχνιδια αλλα κανενα ξεχωριστο. (πλην Motostorm που ειναι αρρωστια και εχει loads of fun.. )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.