panther_512 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Ο καιρός πλησιάζει για την ανακύρηξη του καλύτερου παιχνιδιού για το 2007 στα διάφορα μεγάλα και μικρά sites και περιοδικά. Ποιό όμως είναι το προσωπικό σας GOTY για το 2007? Ποιό είναι το παιχνίδι, το οποίο ανεξαρτήτως συστήματος σας μάγεψε όσο κανένα άλλο? Δεν ζητάω αντικειμενική άποψη, περι τεχνικών χαρακτηριστικών, καινοτομιών κλ κλ για το ποιό παιχνίδι αξίζει αυτό το τίτλο γενικά. Απλώς τη προσωπική σας άποψη για το παιχνίδι που σας μαγνήτισε όσο κανένα άλλο αυτό το χρόνο. Αν θέλετε, μπορείτε να γράψετε ποιό είναι το αγαπημένο σας και ποιό πιστεύετε ότι πάρα ταύτα αξίζει το τίτλο του GOTY. Εμένα το προσωπικό μου αγαπημένο για το 2007 είναι το Metroid Prime 3. Το παιχνίδι αυτό απλώς δεν το χορταίνω. Αντικειμενικά, για GOTY βλέπω το Super Mario Galaxy, το Crisis και το Mass Effect.
anamenos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Gia emena me megali diafora to FIFA08 (XBOX360) KAI 2o to COD4
horsepower Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Το δικό μου GOTY είναι το Crysis..Και η καλύτερη αγορά of the year το Orange Box..
gherudos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Εγώ πάλι ασχολήθηκα περισσότερο με το NDS το 2007 οπότε θα ψηφίσω για το Castlevania Dawn Of Sorrow.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 WoW Burning Crusade expansion pack...kai an den metrane ta expansions tote to Bioshock...
Isobitis_r Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Gears of War (xbox360) γιατί απολαύσαμε όλο το game με έναν συμπαίκτη δίπλα μου (co-op), και είχε απίστευτο χαβαλέ...
p3tran Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 MASS EFFECT και απο κατω αλλα 5 πολυ πολυ καλα games
Dyolf Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Δεν τίθεται θέμα ότι το Super Mario Galaxy θα ανακυρυχθεί GOTΥ για το 2007. Εκθρόνησε μετά από 9 χρόνια το Ocarina of time από το νούμερο 1 στην λίστα του gamerankings. Ίσως, λέω ίσως να το κοντράρει το Halo 3... Εικάζω ότι θα είναι και η προσωπική μου επιλογή για GOTY το Galaxy (ακόμα δεν το έχω δει, παλεύω ακόμα με το Metroid το οποίο όπως προανέφερε και ο panther είναι εξαιρετικό, αν και δεν διαφοροποιήθηκε από τα υπόλοιπα prime). Το S.T.A.L.K.E.R επίσης θα άξιζε την διάκριση...
afentiko7 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Μήπως θα ταν καλύτερο να χωριστεί το topic στα 4? Fanboys της nintendo, της ms και της sony και ένα για τους pcades.Γιατί άτομο που να χει και τις 3 κονσόλες και pc για να χαρεί το crysis δε νομίζω να υπάρχει εδώ μέσα.
stavrossak Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Guitar Hero II για μένα.Ατελείωτες ώρες διασκέδασης ακούγοντας rock μουσική! Ο καλύτερος συνδυασμός για fun & time value
panther_512 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Μήπως θα ταν καλύτερο να χωριστεί το topic στα 4? Fanboys της nintendo, της ms και της sony και ένα για τους pcades.Γιατί άτομο που να χει και τις 3 κονσόλες και pc για να χαρεί το crysis δε νομίζω να υπάρχει εδώ μέσα. Δε χρειάζεται αυτό. Ποιό πολύ μιλάμε για το προσωπικό μας αγαπημένο παιχνίδι για το 2007, παρά για το ποιό παιχνίδι αντικειμενικά αξίζει το τίτλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.