Προς το περιεχόμενο

Your Game Of The Year 2007

panther_512

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο καιρός πλησιάζει για την ανακύρηξη του καλύτερου παιχνιδιού για το 2007 στα διάφορα μεγάλα και μικρά sites και περιοδικά.

Ποιό όμως είναι το προσωπικό σας GOTY για το 2007?

Ποιό είναι το παιχνίδι, το οποίο ανεξαρτήτως συστήματος σας μάγεψε όσο κανένα άλλο?

Δεν ζητάω αντικειμενική άποψη, περι τεχνικών χαρακτηριστικών, καινοτομιών κλ κλ για το ποιό παιχνίδι αξίζει αυτό το τίτλο γενικά.

Απλώς τη προσωπική σας άποψη για το παιχνίδι που σας μαγνήτισε όσο κανένα άλλο αυτό το χρόνο.

Αν θέλετε, μπορείτε να γράψετε ποιό είναι το αγαπημένο σας και ποιό πιστεύετε ότι πάρα ταύτα αξίζει το τίτλο του GOTY.

Εμένα το προσωπικό μου αγαπημένο για το 2007 είναι το Metroid Prime 3. Το παιχνίδι αυτό απλώς δεν το χορταίνω.

Αντικειμενικά, για GOTY βλέπω το Super Mario Galaxy, το Crisis και το Mass Effect.

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν τίθεται θέμα ότι το Super Mario Galaxy θα ανακυρυχθεί GOTΥ για το 2007. Εκθρόνησε μετά από 9 χρόνια το Ocarina of time από το νούμερο 1 στην λίστα του gamerankings. Ίσως, λέω ίσως να το κοντράρει το Halo 3...

Εικάζω ότι θα είναι και η προσωπική μου επιλογή για GOTY το Galaxy (ακόμα δεν το έχω δει, παλεύω ακόμα με το Metroid :) το οποίο όπως προανέφερε και ο panther είναι εξαιρετικό, αν και δεν διαφοροποιήθηκε από τα υπόλοιπα prime).

Το S.T.A.L.K.E.R επίσης θα άξιζε την διάκριση...

Δημοσ.

Μήπως θα ταν καλύτερο να χωριστεί το topic στα 4? Fanboys της nintendo, της ms και της sony και ένα για τους pcades.Γιατί άτομο που να χει και τις 3 κονσόλες και pc για να χαρεί το crysis δε νομίζω να υπάρχει εδώ μέσα.

Δημοσ.
Μήπως θα ταν καλύτερο να χωριστεί το topic στα 4? Fanboys της nintendo, της ms και της sony και ένα για τους pcades.Γιατί άτομο που να χει και τις 3 κονσόλες και pc για να χαρεί το crysis δε νομίζω να υπάρχει εδώ μέσα.

Δε χρειάζεται αυτό.

Ποιό πολύ μιλάμε για το προσωπικό μας αγαπημένο παιχνίδι για το 2007, παρά για το ποιό παιχνίδι αντικειμενικά αξίζει το τίτλο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...