nikolas222 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Έχω ένα σύστημα GA-8I945PL-G, CPU INTEL PENTIUM D 915 2.80GHz 775 2X2MB BOX 800M, VGA BIOSTAR 7300LE 256MB PCX, 1 Gb μνήμη Ram, Win XP Sp2 και δεν έχω κανένα πρόβλημα.Επειδή δουλεύει αρκετές ώρες για κατεβαστήρι και ραδιόφωνο αν μειώσω τη συχνότητα λειτουργείας του επεξεργαστή θα έχω κανένα πρόβλημα ή μακροζωία στο σύστημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 I dont c the point... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 πιθανότατα δεν θα έχεις, αλλά ποιος ο λόγος να κάνεις κάτι τέτοιο? δεν θα κερδίσεις τίποτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PETROS13 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 καλύτερα να μένουν όπως είναι,χωρίς να ανεβάζει κανείς ή να κατεβάζει τις δυνατότητες τους. μακροζωία θα έχουν αν μένουν όπως είναι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Όντως underclocking σε κατεβαστήρι ποιός ο λόγος; Κατεβάζεις τη cpu μόνο σε htpc για θέμα θορύβου-θερμοκρασίας αλλά και πάλι... λίγοι το κάνουν τωρα πια . Petros13 δεν έχει να κάνει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 αν κανεις undercloking θα μπορείς να πεις ότι θα μειώσεις την κατανάλωση από xx W σε xx W αλλα μιλάμε άντε να ρήξεις 10-20 watt max μετά θα σέρνεται οποτε δεν κερδίζεις κάτι PETROS13 μια χαρά δουλεύουν όλα και under και over δεν έχει να λέει τίποτα οι εταιρίες ξέρουν τι κάνουν ξέρουν τι ζητάει ο κόσμος οι Pentium 3 ζούνε ακόμα και clockαρισμένοι για χρονια μην λέμε ότι νάνε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolas222 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις άμεσες απαντήσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PETROS13 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 PETROS13 μια χαρά δουλεύουν όλα και under και over δεν έχει να λέει τίποτα οι εταιρίες ξέρουν τι κάνουν ξέρουν τι ζητάει ο κόσμος συμφωνώ... απλά κατά τη γνώμη μου για το συγκεκριμένο σύστημα, το κέρδος είναι ελάχιστο όσον αφορά το underclocking. από εκεί και πέρα μπορεί να ξέρουν οι εταιρείες τι ζητάει ο κόσμος, αλλά είμαι της άποψης ότι χρειάζεται προσοχή στης αυξομειώσεις της cpu και να μην το αφήνουμε για μεγάλο χρονικό διάστημα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grigas Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 θα μειώσει την κατανάλωση, αρα την παραγόμενη θερμότητα, άρα την ανάγκη σε αέρα από τους ανεμιστήρες, άρα τον θόρυβο από τους ανεμιστήρες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.