BadAcid Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Καλησπέρα σε όλους θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ στην Samsung LE40R86BD βάλω ups?
panosvlass Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Μπορεις και καλα θα κανεις να βαλεις. 1400 ευρω τσαμπα να τα πεταξεις γιατι η ΔΕΗ μαμιεται. 190Watt καιει οταν λειτουργει.Οποτε ενα μικρο σου αρκει. Αν σκοπευεις να βαλεις και καμια αλλη συσκευη επανω υπολογισε ποσο καταναλώνει και παρε αναλογα το UPS που σου επαρκει. Εχω βαλει την ιδια TV και της νοβα τον αποκωδικοποιητη σε ενα UPS mustek 800VA και εχω το κεφαλι μου ησυχο.
BadAcid Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Φιλε pano thanks for the reply σκεφτομαι να παρω http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701751 επειδή έχει Shuko πρίζα τι λες να το πάρω?
santosp Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Και ενα πολυ καλης ποιοτητας αντικεραυνικο-αντιυπερτασικο πολυπριζο, κανει μια χαρα την δουλεια του. Εγω τα χρησιμοποιω χρονια. Απο την αλλη αν μπορεις να διαθεσεις χρηματα, τοτε παρε ενα ups.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.