optimusprime Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 guys τα bios σε εναν υπολογιστή που μου φέρανε είχανε κωδικό και δεν μπορούσα να αλλάξω τίποτα αρχικά πήγα να κάνω reset όπως λέει το manual (με τα jumperάκια) αλλά δεν έγινε τίποτα μετά διάβασα κάπου ότι αν βγάλω τη μπαταρία θα κάνουν μόνα τους reset και μόλις πάω να την βγάλω μου μένει στο χερι κοπήκαν οι κολλήσεις από τη μητρική μαζί με τη βάση για την μπαταρία... helppppppppp τώρα τι κάνω?
Black Demis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Μάλλον την έκανες φίλε εκτός αν βρεις κάποιον Κάποιον που ασχολείται με ηλεκτρονική να την κυλίσει πίσω....
optimusprime Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 την ξαναστερέωσα χωρίς να την κολλήσω και κάνει επαφή και ο υπολογιστής δουλεύει αλλά και χωρίς αυτή δούλεψε θα έχω πρόβλημα πιο μετά?
Black Demis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Οι ρυθμίσεις του BIOS θα χάνονται μετά από κάθε επανεκκίνηση και αν ακουμπαει μόνο μπορεί να προκαλέσει βραχυκύκλωσε και να κάψει κάτι
optimusprime Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 δηλαδή πάω για άλλη μητρική ε? shit:mad:
Black Demis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Καλυτέρα να πάρεις άλλη για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο (και πριν βγάλεις την μπαταρία τόσο βίαια έπρεπε να ποστάρεις στο φόρουμ θα σου έλεγα να κατεβάσεις το Hirens BootCD το όποιο έχει εργαλεία για CMOS)
optimusprime Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 έχεις να μου προτείνεις καμία? είχα αυτή http://www.amazon.com/Dell-MotherBoard-Optiplex-GX270-SMT/dp/B00080QAAG
Black Demis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Δεν ξέρω κανένα μεγάλο μαγαζί που να που να πουλάρι μητρικές με Socket 478(πέρασε ο καιρός τους…)ξέρω ένα μικρό στη Θεσσαλονίκη το όποιο με μια παραγγελία θα φέρει ότι θέλεις Κανα 50 ευρω θα ειναι
Vatos_locos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 αν δεν το βγάλεις από το ρεύμα δεν θα χάνει τίποτα και μπαταρία να μην έχει μην αλλάξεις μητρική πήγαινε κάπου να στο κολλήσουν η κόλα μια μπαταρία με καλώδια εκεί και τελειωσε το θέμα αν δεν μπορείς πήγαινε την σε κάποιον που να ξέρει να κολλάει με κολλητήρι και θα στο κάνει καινούριο πάλι
optimusprime Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 ωραία, το ξανακόλλησα αλλά ακόμα δεν έχουν κάνει reset τα bios για να φύγει ο κωδικός
Black Demis Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Κατέβασε Hirens BootCD το όποιο έχει εργαλεία για CMOS
optimusprime Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 το είδα αυτό που μου το ξαναείπες πριν αλλά στο boot menu δεν έχει boot από cd έχει μόνο IDE drive diagnostics, utility partition και normal boot οπότε πως 8α το κάνω? γι' αυτό θέλω να κάνω reset τα bios
Vatos_locos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 flashαρέ το και θα τα χάσει όλα θέλει δεν θέλει
Vatos_locos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 κανε update το Βίος με μια πιο παλιά εκδώσει η πιο καινούρια και θα χάσει τα settings του 1000% αν το κανεις από win όμως πρόσεχε να έχεις on την επιλογή clear CMOS
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.