Black Demis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Δοκίμασε άλλων υπολογιστή στην ίδια σύνδεση αν κάνει το ίδιο τότε πάρε το Forthnet αν κατεβάζει κανονικά μάλλον κάτι έχει το PC σου (firewall κτλ η θέλει format)
...+%ZRX%+... Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 ETSI ΚΑΙ αλλιως το us robotics χρισημοποιω διστυχως δεν εχω τα αυ8εντικα vista αλλα το προβλημα δεν ειναι οτι δεν αναγνοριζει τα p2p αλλα οτι lagaroun του π/τη. εχω και εναν φοριτο στον οποιο κανει τα ιδια νουμερα αλλα στον παλιοτερο υπολογιστη απο οτι θυμαμε ολα ετρεχαν καλα. τελος για format θα δοκιμασω στο αμεσο μελλον αλλα προς στηγμη κατι και ψυλοβολευομαι με bitlord και limewire.αλλα γιατι να κολαει το γαμ/νο u torrent
geo63 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 βαλε το μtorrent 1.6 ολα τα αλλα ειναι απλως οδοντοκρεμες για να δεις ασπρη μερα
...+%ZRX%+... Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 φιλαρακο και αυτο το εχω δικιμασει αλλα τζηφος λυση θα βρω αν το εχει πα8ει και κανεις αλλος αυτο το προβλημα και το εχει λυσει και ερ8ει να μου πει τι φτερει
Pink_Panther Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Katse giati me berdepses, telika crasharei to programa k to kaneis end task i apla katevazei me sxedon midenikes taxitites?
...+%ZRX%+... Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 κολαει με το παραμικρο και λεει not responding και επισης θελει καθε φορα που κανεις κλικ απανω του 10 sec να ξεlaggaρει και υπαρχει και καθιστεριση στην υποδιξη της τιμης της ταχυτητας κατεβασματος η οποια σα να μην ευτανε αυτο ειναι και χαμηλότατη(3-13) ενω θα επρεπε να ειναι τουλαχιστον 200-300 αφου εχω υποθετικη ταχ 24mb/s και ενας φιλος με 4mb κατεβαζει με 200-390
...+%ZRX%+... Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 περιμενω βοη8εια οπως μια χρεωμενη που/να περιμενει να μπει ο επωμενος πελατης
Pink_Panther Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Exeis katevasei mipws to net limiter? Episis, prepei na anoikseis to port pou xrisimopeiei o client sou sto router sou gia na deis taxythtes. 24mbps einai onomastiki, sta posa klidonei to router owms? K gw sta 24 eimai alla klidwnei mono: ADSL Speed (DS/US) 2505/419 Kbps
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.