averel01 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 geia sas paidia!exo edo kai kairo problhma me to antigrafiko tou h/y mou!mou grafei kanonika cd alla otan pao na grapso dvd den mou to grafei!kollaei olos o h/y!phra kai kainourio antigrafiko mhpos eftaige to palio alla pali ta idia den ginetai tipota!opoios mporei as me boithisei!!thanks para poly!!!:-D
Black Demis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Έχω και εγώ ένα DVD/RW το όποιο γράφει και διαβάζει DVD αλλά δεν γράφει και δεν διαβάζει τα cd έχω ένα ακόμα το όποιο γράφει τα πάντα αλλά δεν διαβάζει τίποτα εκτός αν πάρω IsoBuster και το δω από εκεί. Τώρα εσύ δοκίμασε Firmware update αν δεν βοηθήσει μάλλον πας για καινούργιο
kpartsi Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 @black demis. Το λέει ότι αγόρασε καινούργιο αλλά το πρόβλημα παραμένει... Για δώσε μας και κανένα χαρακτηριστικό του υπολογιστή σου... Έτσι, χωρίς στοιχεία, υποπτεύομαι ότι το αντιγραφικό είναι εξωτερικό και το συνδέεις σε θύρα usb 1ης γενιάς (παλαιότητας τουλάχιστον 5 χρονών)...
averel01 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 eixa dokimasei kai eksoteriko alla pali ta idia problhmata eixa!ayto pou phra tora einai esoteriko!exo enan pentium 4 sta 2 ghz kai me 512 mb ram!lete ama tou kano ena format na strosei??
Black Demis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Μια δόκιμη δεν βλάπτει και κάνε και Reset στο BIOS
averel01 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 reset sto bios pos tha kano??den ksero!prepei na to kano mazi me to format ayto??thanks para poly paidia gia thn boitheia sas!
Black Demis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Για να κάνεις reset στο BIOS υπάρχει τζαμπερακι πάνω στην μητρική που κάνει αυτό(δες manual της μητρικής) αν δεν βρεις το τζνπερακι πρέπει να βγάλεις την μπαταρία πάνω στην μητρική να βγάλεις το pc από πρίζα να πατήσεις το κουμπί εκκίνησης να περιμένεις κάνα λεπτό και να βάλεις πίσω την μπαταρία και να ξεκινήσεις πάλι το pc αλλά προσοχή μην ξεριζώσεις την θέση της μπαταρίας από μητρική με το μαλακό
blackstar Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Ti reset sto bios eimaste sobari? H poio apli lisi einai na bgaleis to dvd-rw kai na to pas sto pc kapoioy filoy sou, to dokimazis ekei kai an kai ekei den sou grapsi dvd tote piso kai alagi. Ante na ala3i kai kamia kalodiotainia, na baleis mia kali 80apini, giath pleon ola ta dvd-rw einai udma4 kai oxi 2 opos palia.
sevast99 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Oses fores eixa paromoia provlimata eftege to Nero
no11 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Πολύ πιθανό να φταίει το Nero παιδιά. Ας το απεγκαταστήσει να δεί αν δουλέυει το dvd και μετά το ξαναβάζει αν δεν είναι αυτό. Εμένα το Nero μου μπλοκάριζε τις USB θήρες και δεν αναγνώριζαν κανένα flashaki ενώ δουλεύανε κανονικά με τις άλλες συσκευές. Μόλις έβγαλα το Nero, τα flashakia παίζανε κανονικά.
samplist Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 οσες φορές ειχα τετοια προβλήματα (αρκετές) ποτέ δεν ηταν λόγω του προγράμματος (software)...
tazio Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 μήπως το αντιγραφικό σου δεν υποστηρίζει τα δισκάκια dvd που πας να αντιγράψεις (dvd+R, dvd-R) ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.