Προς το περιεχόμενο

PS 2 problem

averel01

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

geia sas paidia!exo ena problhma me to ps2 mou!den mou diavazei ta paixnidia!einai tsiparismeno!mou emfanisthke to problhma edo kai kairo alla den asxolithika mazi tou logo elleipshs xronou!tora omos me to kainourio pro thelo na ksanarxiso na paizo!mporei kaneis na me boithisei na lyso to problhma?ti mporo na kano??thanks para poly!!!:-D:-D

Δημοσ.

Εμένα το παλιό μου ps2 το είχε πάθει αυτό,δεν διάβαζε τα παιχνίδια.Είχε χαλάσει η κεφαλή και χρειαζόταν service...ίσως έχεις το ίδιο αλλά για να μην σου λέω βλακείες και μιας και δεν είμαι και σίγουρος καλύτερα να απαντήσει κάποιος που να ξέρει.

Δημοσ.

eite tou kaneis calibration sto laser, eite tou allazeis laser. prosopika tha pigaina na tou kanw calibration sto laser(an psakseis iparxei odigos gia na to kaneis monos sou) mexri na ta ftisei teleiws k meta tha allaza to laser. prosoxi omws sto calibration. an to rithmiseis poli psila mporei na kapseis to laser mesa se 2 meres. emena pleon den mou diavazei dvd (mono cd diavazei. tou eixa kanei calibration alla meta apo 1 mina ta eftise teleiws)alla den me noiazei. paizw ta games apo ton skliro disko.

Δημοσ.

o skliros mpainei mono sto xontro ps2 me tin voitheia tou ps2 network adapter. oso gia to laser k ta ipoloipa pou rotas, den gnorizw na sou apantisw. pare svarna ta online magazia na deis times kai rota k ta magazakia stin geitonia sou poso pairnoun gia na sou kanoun tin douleia.

Δημοσ.

aksizei na to kano ayto me to kolpo me to sklhro disko??exeis mhpos kanena link gia odhgo gia to pos tha to kano??poso peripou to phres to network adapter??se euxaristo poly file mou gia thn boitheia sou!

Δημοσ.

an exeis fat ps2, aksizei meta 1000. fortonei poli pio grigora apo skliro disko pragma pou ekmidenizei ta loading times. odigo den exw proxeiro alla psakse gia to site tou http://www.hdadvance.com . nomizw auto einai. ekei exei enan aplo odigo me eikones. esi den tha xreiasteis tipota allo ektos apo enan skliro disko k to ps2 network adaptor. tha to vreis sto ebay mias k exei katargithei pleon.

Δημοσ.

epsaksa gia adaptor kai brhka!alla diavasa oti den einai symbatos me western digital diskous!!einai alitheia??gia na ksero na mhn ton agoraso ton adaptora giati exo ena western digital passport sta 120 gb!

Δημοσ.

den kserw an isxiei akomi auto alla oi palioi western digital eixan se diaforetiki apostasi to slot tou reumatos k etsi ithele ena mikro mod to network adaptor. kata ta alla douleuei mia xara arkei na kaneis tin modda. an vrw link me odigo gia itn modda, tha to postarw.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...