Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Red lights Of Death Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκεφτομαι με καμια πατεντα να οδηγω και αερα και στην gpu!

Εστω και μερικως.

Απο πισω θα βαλω τους ανεμιστηρες talismoon για καλυτερη ροη αερα!

Η σκεψη μου ειναι ο μπροστα ανεμιστηρας (μαλλον θα βαλλω μονο εναν)

θα ωθει τον αερα προς τους πισω ανεμιστηρες και ο ζεστος αερας θα βγαινει με μεγαλυτερη πιεση απο το κουτι με αποτελεσμα μειωση της θερμοκρασιας!

Υπολογιζω μειωση περιπου 9-10 βαθμους στο κεντρικο μερος της gpu.

Επιπλεον σκεφτομαι να δωσω ρευμα στο επιπλεον ανεμιστηρακι απο το dvd-drive και οχι απο την mobo γιατι θα πρεπει να την μονταρω γεγονος που θα δειχνει οτι την ανοιξα.

Τελος ισως να μην κανω και την τρυπα στο κουτι (που σιγουρα οφελει τουλαχιστον 1-2 βαθμους ακομα μειωση) για να διατηρησω την εγγυηση.

• Απαντ. 293
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το δικό μου τελικά την μια παίζει κανονικά,την άλλη παίζει χωρίς ήχο ενώ που και που ανάβει τα κόκκινα λαμπάκια του.Μπουρδελοκατάσταση.

Από βδομάδα θα πάω να πάρω μίνι-ψυγειάκι να το χώσω μέσα ...

Το new 360 που έχω,που να έρθει ο ίδιος ο Bill στο σπίτι μου να μου το φλασάρει,δεν το πειράζω.

Δημοσ.

Ma re modecris den paizei apolytos KANENAN rolo an to flashareis h' oxi an einai na soy vgalei ta kokkina lampakia tha sta vgalei eite to flashareis eite oxi kai ayto giati einai KATHARA thema hardware kai oxi software poy einai to flasharisma.

An prosexes merika post poio panw tha evlepes oti to eixane pei eidi.

Δημοσ.

Παιδια για οποιες βελτιωσεις κανετε στειλτε και κανενα αποτελεσμα και φωτο...ετσι για να ανταλλαξουμε και καμια ιδεα και εγω σο ψαξε ειμαι!

Το ψυγειακι ρε συ modecris που θα το βαλεις....σκοπευεις να το αφησεις ανοιχτο?

Συμφωνω με mythbuster..το φλασαρισμα δεν παιζει κανεναν απολυτως ρολο!

Εκτος αν το εννοεις για να εισαι μεσα στην εγγυηση η οποια απο αυτα που διαβαζω ειναι του κ**ου αφου στην πλειονοτητα των αλλαγων στελνουν παλιες, απλα επισκευασμενες κονσολες και οχι καινουριες του κουτιου -με αποτελεσμα να ξαναχαλανε- !

Δημοσ.

mythbuster το γνωρίζω αυτό,απλά θα έχω εγγύηση.

Και μπορεί να είναι του κώλου και να στέλνουν παλιές όπως λέει ο gust αλλά τουλάχιστον θα παίζουν ...και άμα χαλάσει ξανά πίσω (μέχρι να βαρεθώ και να πάρω ps3).

Δημοσ.

Και μπορεί να είναι του κώλου και να στέλνουν παλιές όπως λέει ο gust αλλά τουλάχιστον θα παίζουν ...και άμα χαλάσει ξανά πίσω (μέχρι να βαρεθώ και να πάρω ps3).

Ενταξει ρε συ modecris, αν εχεις την πολυτελεια να εχεις 2 xbox τοτε καλως!

Αν ομως εχεις 1 μονο δεν ειναι και το καλυτερο πραγμα να περιμενεις κανα μηνα για αλλαγη και ο κινδυνος να εξακολουθει να υπαρχει για RROD.(και να σου στελνουν και μεταχειρισμενη κονσολα αλλου που δεν ξερεις και πως την δουλευε!)

Τελος δεν μου ειπες πως θα βαλεις το ψυγειακι και που μεσα στο κουτι?Εχεις σκεφτει κατι ή εισαι στο ψαξιμο?

Δημοσ.

Αν ομως εχεις 1 μονο δεν ειναι και το καλυτερο πραγμα να περιμενεις κανα μηνα για αλλαγη και ο κινδυνος να εξακολουθει να υπαρχει για RROD.(και να σου στελνουν και μεταχειρισμενη κονσολα αλλου που δεν ξερεις και πως την δουλευε!)

Δεν είπα πως είναι και το καλύτερο πράγμα αυτό.Όπως και το να δίνω 100άρες για αλλαγή μητρικής...

Τελος δεν μου ειπες πως θα βαλεις το ψυγειακι και που μεσα στο κουτι?Εχεις σκεφτει κατι ή εισαι στο ψαξιμο?

Εννοώ να βάλω το 360 ΜΕΣΑ στο ψυγειάκι και ασφαλώς αστειεύομαι :mrgreen:

Δημοσ.

Παιδιά , το πρόβλημα δεν είναι την ώρα που είναι ανοιχτό το 360 , αλλά όταν κλείνει !!!

Δεν πα να είναι 72 ώρες ανοιχτό , δεν παθαίνει τίποτα , το θέμα είναι όταν θα κλείσει τι θα πάθει. Γίνεται απότομη αλλαγή θερμοκρασίας και ξεκολλάνε βύσματα. Γι'αυτό τον λόγο υπάρχει και η λύση με το πιστολάκι ζεστού αέρος στη μητρική. Η πρόχειρη λύση που εκτελώ εγώ για να μην πάθω 3RRoD , είναι πριν το κλείσω να το αφήνω στο Dashboard για κανα μισάωρο και μετά να το κλείνω , έτσι ώστε να χαμηλώσει σταδιακά η θερμοκρασία.

Δημοσ.

H θερμοκρασία όταν το κλείσεις πάλι σταδιακά θα πέσει, εκτός και αν ζείς σε σπίτι χωρίς θέρμανση, μέσα στο καταχείμωνο.

Αλλά σε εκείνη τη περίπτωση, δεν θα έχεις ούτως ή άλλως πρόβλημα υπερθέρμανσης.

Το πρόβλημα με το XBOX360 είναι πλέον χιλιοδιατυπωμένο και αποδεδειγμένο και είναι η υψηλή θερμοκρασία της GPU λόγω ανεπαρκούς ψήξης και η οποία στρεβλώνει την ηλεκτρονική πλακέτα με αποτέλεσμα να σπάνε κολλήσεις στα ποδαράκια της GPU.

Δεν ξεκολλάνε βύσματα. Κολλήσεις σπάνε στα SMD εξαρτήματα.

Το πιστόλι θερμού αέρος, με σωστή χρήση του, ξανακολλά τις σπασμένες κολλήσεις, αλλά δεν είναι οριστική λύση.

Το καλάι από τις διαδοχικές επαναθερμάνσεις και ψύξεις του, χάνει τις ιδιότητές του και δημιουργεί "ψυχρές" κολλήσεις.

Εν πάση περιπτώση, η ζημιά γίνεται κατα τη θέρμανση του XBOX και όχι κατά τη ψύξη του. Η ομαλοποίηση της ψύξης ίσως να δώσει λίγο παραπάνω ζωή, αλλά δεν λύνει το πρόβλημα, το οποίο και είναι η στρέβλωση της πλακέτας κατα την υπερθέρμανση.

Δημοσ.

Telika monimi lysei den exei vrethei me ayto to gam... provlima??? Ma kala ayti i ati radeon den enimerwse tin microsoft gia to ti thermokrasies anaptisei i sigegrimeni karta grafikwn wste na valoyn mia kaliteri psiktra apo ayti tin elleini poy valane??

Ta nea xbox360 me tin 3 psiktra diorthosane katholoy to provlima h' tsifos h allages stis psiktres kai se kati piknwtes.

Δημοσ.

ειπαμε η μοναδικη αξιοπιστη λυση ειναι υδροψυξη αλλα δυστυχως ελαχιστοι εχουν τις γνωσεις και την εμπειρια που χρειαζονται ωστε να τοποθετηθει σωστα και να μην δημιουργησει αλλα προβληματα. Με τον τροπο αυτο η θερμοκρασια απο το τσιπ της GPU (που ειναι και GPU και Chipset ταυτοχρονα) βγαινει εκτος κουτιου και το μονο που μενει ειναι ο επεξεργαστης που και καλυτερη ψυκτρα εχει και με μια πατεντουλα ευκολη παιρνει 60αρη ανεμηστηρα και σε συνδυασμο με τους ανεμηστηρες που εχει ηδη το ΧΒΟΧ λειτουργει το συστημα με κανονικες θερμοκρασιες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...