Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Red lights Of Death Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

pedia proxtes mu ebgale ta 3 g^&%&&^na to anixa katharisa evala pasta ,dulepse kanonika epexa fifa ktl, simera to anigo den exi ikona meta apo ligo pali ta fotakia to xananigo sfingo vides ligo kai to afino xoris na sindeso anemistires dvd gia kamia ora to anigo kai oriste...

post-61777-129062956248_thumb.jpg

post-61777-12906295626_thumb.jpg

• Απαντ. 293
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Sorry αλλα διάβασα καλά?1 ώρα χωρίς ανεμιστήρες το είχες ανοικτό!!!!Νομίζω οτι είχες άγιο και δεν κατέστρεψες την motherboard:fear:βάλε πίσω τους ανεμιστήρες γιατι όχι δεν θα το σώσεις αλλά θα το αποτελειώσεις!Κάνε χ-clamp και πρόσθεσε ανεμιστήρες gpu και cpu.

Δημοσ.

Tα πράσινα είναι πόσα pad έχεις συνδέσει.trojan εγώ έχω σηκώσει το dvd drive ώστε να μην αγγίζει το heatsink και έχω βάλει και έναν ανεμιστήρα ακριβώς ανάμεσα τους για να ρίχνει στο heatsink αέρα.Αφού θα το αφήσεις ανοικτό κάνε πατέντες ώστε να το κρατήσεις ζωντανό.

Δημοσ.

αν βαλεις εναν 120αρι να φυσα την ψυκτρα της gpu και της CPU θα δουλευει μια χαρα και δεν θα σου ξαναβγαλει RoD αλλα αυτο προυποθετει να το αφησεις απο εδω και περα χυμα ανοικτο. Διαφορετικα κανε αν μπορεις αυτο που εκανα και εγω με την υδροψυξη στην gpu και το ανεμηστηρι στην cpu και θα εχεις ενα καλαισθητο και απροβληματιστο ΧΒΟΧ360

Δημοσ.
Mia sxetikh/asxeth parametros pou isos na exei? kapoia logikh.... osi fagate to rod eixate paiksei prin(sth zoh tou xbox) live me paixnidia apo ton theio?

δεν εχει να κανει με το live το προβλημα. Ειναι καθαρα θεμα μη σωστης ψυξης της GPU

Δημοσ.

Εντελώς άσχετο όντως το live με τα κόκκινα λαμπάκια.

Είναι hardware πρόβλημα καθαρά.

Αν και διάβασα ότι οι πιο νέες εκδόσεις falcon έχουν μηδενικά ποσοστά επιστροφής και δεν παρουσιάζουν τέτοια προβλήματα.

Ακόμα είναι νωρίς να μιλήσουμε με σιγουριά ότι εξαλείφθηκε το πρόβλημα.

Δημοσ.

Παιδια δειτε αυτο..http://forums.xbox-scene.com/index.php?showtopic=549063

Σκεφτομαι να το κανω οταν ανοιξω το xbox για φλασαρισμα.

Θα βαλω 2 ανεμιστηρακια παιρνωντας ρευμα 5v και 12v.

Το ενα στο καπακι και το αλλο πανω στην ψυκτρα της cpu.

Λετε να μειωσει αισθητα την θερμοκρασια και της GPU ή τσαμπα ο κοπος.

Η υδροψυξη μου φαινεται λιγο ατσουμπαλη δουλεια απο αποψη αισθητικης.

Το μονο που με δυσκολευει ειναι πως θα στερεωσω τον ενα ανεμιστηρα πανω στην ψυκτρα της cpu!

Δημοσ.
Παιδια δειτε αυτο..http://forums.xbox-scene.com/index.php?showtopic=549063

Σκεφτομαι να το κανω οταν ανοιξω το xbox για φλασαρισμα.

Θα βαλω 2 ανεμιστηρακια παιρνωντας ρευμα 5v και 12v.

Το ενα στο καπακι και το αλλο πανω στην ψυκτρα της cpu.

Λετε να μειωσει αισθητα την θερμοκρασια και της GPU ή τσαμπα ο κοπος.

Η υδροψυξη μου φαινεται λιγο ατσουμπαλη δουλεια απο αποψη αισθητικης.

Το μονο που με δυσκολευει ειναι πως θα στερεωσω τον ενα ανεμιστηρα πανω στην ψυκτρα της cpu!

ego tora pou ida auto me ton anemistira skeftome na valo ena fan apo amd pou exo kai kathete....isos...:-D

edit:an kai dn katalaveno kapia simeia tou keimenou :-(

Δημοσ.
Tο μεγάλο πρόβλημα είναι η gpu είναι το dvd drive ακριβώς απο επάνω και κάνει την κατάσταση δράμα.

Οπως ακριβως τα λεει ο φιλος ειναι τα πραγματα. Το να βαλεις ανεμηστηρι στη CPU ιεναι το ευκολο μερος της δουλειας στη GPU ομως δεν υπαρχει τροπος να βαλει καποιος ανεμηστηρα επειδη κολλητα απο πανω ειναι το DVD. To υψος της ψυκτρας (ο θεος να την κανει ψυκτρα) της GPU ειναι 15 χιλιοστα και απλα καμια αλλη ψυκτρα με ανεμηστηρα δεν ειναι τοσο λεπτη ωστε να προσαρμοστει και να κλεισει το ΧΒΟΧ κανονικα. Τωρα οσο για το θεμα αισθητικης της υδροψυξης οι αποψεις διειστανται σε αλλους αρεσει και σε αλλους οχι αλλα το αποτελεσμα ειναι αυτο που δικαιωνει την επιλογη και μονο οτι ανοιγω πλεον το ΧΒΟΧ χωρις να φοβαμε για τα 3 λαμπακια αυτη την αισθηση την εχουν ελλαχιστοι κατοχοι της κονσολας που εχουν κανει κατι παρομοιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...