trojan21 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 xtes ta lampakia me varesane gia proti fora , 3 konsoles (freeze problem)ixa allaxi apo service se ena xrono, kai tin teleftea tin flashara ...piga to anixa allaxa pasta ktl,mu epeze kanonika ,simera kolimata sinexia kai pali varesane ta lampionia ,telos epoxis gia emena to 360 ditixos me 40 games itane omorfa katapliktika ala terma .pao gia ps3 na telionume...
teofross Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 xtes ta lampakia me varesane gia proti fora , 3 konsoles (freeze problem)ixa allaxi apo service se ena xrono, kai tin teleftea tin flashara ...piga to anixa allaxa pasta ktl,mu epeze kanonika ,simera kolimata sinexia kai pali varesane ta lampionia ,telos epoxis gia emena to 360 ditixos me 40 games itane omorfa katapliktika ala terma .pao gia ps3 na telionume... Τι να πω ρε φιλε.Καλο αλλα σουπερ προβληματικο.Απαραδεκτο.Αισχος για την ms.
gust Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 xtes ta lampakia me varesane gia proti fora , 3 konsoles (freeze problem)ixa allaxi apo service se ena xrono, kai tin teleftea tin flashara ...piga to anixa allaxa pasta ktl,mu epeze kanonika ,simera kolimata sinexia kai pali varesane ta lampionia ,telos epoxis gia emena to 360 ditixos me 40 games itane omorfa katapliktika ala terma .pao gia ps3 na telionume... Τα συλληπητηρια μου! Trojan υποψιαζομαι οτι ολες οι κονσολες που επιστρεφει η ms ως καινουριες μετα την αποστολη της πεθαμενης ειναι απλα ξαναφτιαγμενες απο αλλους που τις εστειλαν με RLOD γιαυτο και παρατειρειται μεγαλο ποσοστο αποτυχιας μετα και την υποτιθεμενη αλλαγη. Ξερω οτι εχει ξανακουστει αλλα εγω μιλαω για ολες τις επιστροφες, οτι δηλαδη σε ολους το service στελνει επισκευασμενες ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ. Εσυ ολες τις πηρες απο service ή αγορασες και δευτερη φορα απο καταστημα? Παντως αν το κανει αυτο μεγαλη που##α, να την χεσω 3 χρονια εγγυηση!
*D@Rk P-yChO* Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 gia x-clamp ligo diskolo na to kano alla leo na tou valo autous tous anemistires...tha ginei douleia? http://ebwstore.com/osc/product_info.php?products_id=11225 ligo akyro panw sto 8ema alla tecpa... to site p dineis einai a3iopisto gia agores?? exei agorasei kaneis kati apo kei??? exei poli prama k to skeftomai na tsimpisw tpt...:p:p
greekboy Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 ligo akyro panw sto 8ema alla tecpa...to site p dineis einai a3iopisto gia agores?? exei agorasei kaneis kati apo kei??? exei poli prama k to skeftomai na tsimpisw tpt...:p:p distixos oxi...alla etsi ki allios mallon pao gia auto to katastasima(episis dn to exo dokimasei)
MiltoZ Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Τα συλληπητηρια μου!Trojan υποψιαζομαι οτι ολες οι κονσολες που επιστρεφει η ms ως καινουριες μετα την αποστολη της πεθαμενης ειναι απλα ξαναφτιαγμενες απο αλλους που τις εστειλαν με RLOD γιαυτο και παρατειρειται μεγαλο ποσοστο αποτυχιας μετα και την υποτιθεμενη αλλαγη. Ξερω οτι εχει ξανακουστει αλλα εγω μιλαω για ολες τις επιστροφες, οτι δηλαδη σε ολους το service στελνει επισκευασμενες ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ. Εσυ ολες τις πηρες απο service ή αγορασες και δευτερη φορα απο καταστημα? Παντως αν το κανει αυτο μεγαλη που##α, να την χεσω 3 χρονια εγγυηση! Ειχα πει σε ένα φίλο που την είχε στείλει πρόσφατα ότι μπορεί να πάρει πίσω μετασκευασμένη και όχι καινούργια. Αυτός το έψαξε λίγο και του είπαν ξεκάθαρα από την MS ότι θα πάρει καινούργια. Δεν ξέρω αν τον παπατζέψανε αλλά μάλλον αυτή είναι η επίσημη θέση της Microsoft.
speedy23 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Δεν υπάρχει κανένα μηχάνημα που να μπορείς να το πεις αυτό. Επίσης δεν μπορείς να ξέρεις αν δεν έχει βελτιωθεί ή αν έχει βελτιωθεί και σε ποιό βαθμό αν δεν περάσει λίγος καιρός. Ναι ομως στην εξισωση μπαινει η συχνοτητα και ο αριθμος των xbox 360 που χαλανε.Υπαρχει παρομοιο φαινομενο στο παρελθον? Παντως καθε φορα που το ανοιγω κανω πως και πως να δω τα πρασινα φωτακια.Εκει μ'εχει φτασει η ΜS μ'αυτα που διαβαζω καθημερινα lol
*D@Rk P-yChO* Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 greekboy ok...8a to psa3w k gw... yparxei pantws kanenas p na exei agorasei kati apo http://ebwstore.com ??
MiltoZ Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Ναι ομως στην εξισωση μπαινει η συχνοτητα και ο αριθμος των xbox 360 που χαλανε.Υπαρχει παρομοιο φαινομενο στο παρελθον? Σύμφωνοι, όμως το θέμα της κουβέντας μας είναι τι γίνεται με τις καινούργιες παρτίδες και αν (και σε ποιό βαθμό) το πρόβλημα έχει αντιμετωπιστεί. Εκεί δεν μπορούμε να ξέρουμε ακόμα την συχνότητα αν δεν περάσει λίγος καιρός, αυτό λέω.
geoal1973 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Geopal1973 giati den anevazeis eikones kai na mas peis pws akrivws to ekanes min tixon kai voithiseis atoma apo edw mesa poy exoyn provlima me to xbox360 toys. Υπαρχει θεμα για το ΧΒΟΧ 360 μου εδω http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=216686 και αν μπορει καποιος να πει οτι εχει κανει το ΧΒΟΧ 360 να παιζει χωρις προβλημα Ring Of Death αυτος ειμαι ΕΓΩ!!! χεχε
gust Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Ειχα πει σε ένα φίλο που την είχε στείλει πρόσφατα ότι μπορεί να πάρει πίσω μετασκευασμένη και όχι καινούργια. Αυτός το έψαξε λίγο και του είπαν ξεκάθαρα από την MS ότι θα πάρει καινούργια. Δεν ξέρω αν τον παπατζέψανε αλλά μάλλον αυτή είναι η επίσημη θέση της Microsoft. Καλα η επισημη θεση της αυτη ειναι σιγουρα ομως η αληθεια μου φαινεται πιο πικρη! Δεν ειναι δυνατον να πεταει τοσες κονσολες που τις επεστρεψαν επειδη υπερθερμανθηκε η gpu. Εχει τοσα υλικα μεσα που θεωρητικα εξακολουθουν να λειτουργουν σωστα. Αυτα πρεπει να τα ξαναδιωξει στην αγορα....και μαλλον δυστυχως τα διωχνει με την μορφη "νεας κονσολας". Αν πραγματικα εστελνε νεες πλεον οσοι αλλαξαν κονσολα μεσω service θα επρεπε να λαμβανουν την επανασχεδιασμενη με το νεο mobo και το hdmi! Αυτο ομως δεν συμβαινει. Φαντασου τι υλικο απο επιστροφες εχουν στις αποθηκες τους....το ξανασυναρμολογουν και το ξαναβαζουν στο σαλονι μας! Να ευχομαστε να μην δουμε ποτε τα τρια λαμπακια!!!
modecris Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 greekboy ok...8a to psa3w k gw...yparxei pantws kanenas p na exei agorasei kati apo http://ebwstore.com ?? Εγώ,1 φορά και χωρίς κανένα πρόβλημα.
ksessalonikios Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 εγώ πάλι που είχα παραγγείλει ένα αξεσουάρ για το 360 το οποίο υποτίθετο ότι ήταν ετοιμοπαράδοτο, μόνο ετοιμοπαράδοτο δεν ήταν, είχαν περάσει 3 βδομάδες κι ακόμα το περιμένανε και τελικά ακύρωσα την αγορά
frou-frou Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Εσύ είσαι 1 χαρά Χρήστο. Το πήρες 199 ευρώ με παιχνίδι μέσα από τα Carefour. Άραγε σου παρουσίασε ποτέ πρόβλημα?
ksessalonikios Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 7 μήνες μετά ακομα μια χαρά ειναι, σκυλι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα