Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Red lights Of Death Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω παλι πιστευω οτι δεν χρειαζεται τετοιες ακροτητες.

Βγαζεις τα xclamps,βαζεις βιδες και πλαστικα δακτυλιδια,το πλακωνεις και με ArcticSilver και εισαι ΟΚ.

ΒΤW...ενας φιλος τσιμπησε απο Carrefour ενα Premium με τα 199 και του αρπαξε σε μια εβδομαδα.Οχι RROD,απλα νεκρωσε.

Πηρε στο support και του ειπαν οτι εχουν ΤΡΕΛΕΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ απο τη παρτιδα Carrefour.Μαλλον οι καρφουρτζηδες μπλεξαν τα μαρουλια με τα 360 και πρεπει να εχουν φαει κακομεταχειριση

• Απαντ. 293
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ΒΤW...ενας φιλος τσιμπησε απο Carrefour ενα Premium με τα 199 και του αρπαξε σε μια εβδομαδα.Οχι RROD,απλα νεκρωσε.

Πηρε στο support και του ειπαν οτι εχουν ΤΡΕΛΕΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ απο τη παρτιδα Carrefour.Μαλλον οι καρφουρτζηδες μπλεξαν τα μαρουλια με τα 360 και πρεπει να εχουν φαει κακομεταχειριση

Το δικο μου δουλευει μια χαρα παντως!:-D

Σιγουρα καποια κομματια θα παρουσιασαν προβλημα...οσο για τις ΤΡΕΛΕΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ μην νομιζεις οτι ολες τα επαιξαν απο μονες τους....

πολλοι ηταν αυτοι που "τις εκαναν" να τα παιξουν πιστευωντας οτι θα παρουν καινουρια αναβαθμισμενη απο το service!

Δημοσ.
Autoi oi anemistires den einai toso kaloi oso efetzidikoi,

kathos antikatastoun tous idi yparxodes kai prosferoun logo.

Kaloi einai kati anemistires epiprosthetoi pou topothetountai akribos pano apo tin karta grafikon (se palies plaketes), ean exereseis ton thorybo pou kanoun...

kapio link?

oso gia ta eksartimata tou xclamp kapios?B)

Δημοσ.

Να ρωτήσω το δικό μου που μόλις το πήρα από το carrefour το βαλα να δει 2 επεισόδια των x files και εδώ και 3 βδομάδες δεν έχει ανοίξει (ελέω ps2) τι να περιμένω?

Και γενικά για να το τεστάρουμε δλδ πρέπει για μια βδομάδα να χουμε 5ωρα 6ωρα με καινούργιο παιχνίδι ή βάζουμε και παλιότερα?

Δημοσ.
Να ρωτήσω το δικό μου που μόλις το πήρα από το carrefour το βαλα να δει 2 επεισόδια των x files και εδώ και 3 βδομάδες δεν έχει ανοίξει (ελέω ps2) τι να περιμένω?

Και γενικά για να το τεστάρουμε δλδ πρέπει για μια βδομάδα να χουμε 5ωρα 6ωρα με καινούργιο παιχνίδι ή βάζουμε και παλιότερα?

Και με normal χρήση πάντως, θα το βγάλει το πρόβλημα όταν έρθει ο...καιρός του (εμένα με 2ωρα-3ωρα κατά μ.ο. το έβγαλε στους 10 μήνες). Μην αγχώνεσαι ιδιαίτερα, έχεις 3 χρόνια εγγύηση.

Εγω παλι πιστευω οτι δεν χρειαζεται τετοιες ακροτητες.

Βγαζεις τα xclamps,βαζεις βιδες και πλαστικα δακτυλιδια,το πλακωνεις και με ArcticSilver και εισαι ΟΚ.

Μωρέ Pytzamarama μην είσαι και σίγουρος, εξαρτάται. Η δική μου εμπειρία θυμίζει αυτή του geoal1973: όταν πρωτοεμφανίστηκαν τα 3 rrod, αφαίρεσα τα xclamp αλλά μετά από 1.5 μήνα εγκατέλειψε πάλι. Το άνοιξα, το έσφιξα λίγο παραπάνω και άντεξε 1 ακόμη μήνα. Έπειτα αναγκάστηκα να το αφήσω ανοιχτό (εκτός κουτιού) για να δουλεύει, και έτσι είχε 2 βδομάδες ζωής μέχρι που τελικά τα ξανάπαιξε. Και τι δεν δοκίμασα για να το συνεφέρω.. τελικά δοκίμασα εφαρμογή AS5 από την αρχή, προσθήκη 4 δαχτυλιδιών από κάτω και 1/2 από πανω (cpu/vga), αναστροφή των ανεμιστήρων ώστε να χτυπούν τις ψύχτρες και αφαίρεση όλου του case (ουσιαστικά το xbox360 μου είναι μια πλακέτα πάνω σε ένα βιβλίο μαθηματικών :) ). ΠΑΛΙ δεν δούλευε... οπότε κι εγώ, λίγο πριν αποδεχθώ την ήττα μου και πάω να αγοράσω καινούριο, σφίγγω τις βίδες ακόμη περισσότερο, και τσουπ, δούλεψε! Αν με ρωτήσεις πάντως, του δίνω 2 βδομάδες ζωής...

Δημοσ.

Για x-clamp απλώς πρέπει να βρεις βίδες που να εφαρμόζουν στα heatsinks πάρε ένα heatsink σε ένα κατάστημα με βίδες και θα σου βρούνε τις κατάλληλες(όπως και τα κατάλληλα πλαστικά rings).

Δημοσ.
Για x-clamp απλώς πρέπει να βρεις βίδες που να εφαρμόζουν στα heatsinks πάρε ένα heatsink σε ένα κατάστημα με βίδες και θα σου βρούνε τις κατάλληλες(όπως και τα κατάλληλα πλαστικά rings).

heatsink...ego pos tha to zitiso? :P

2 xriazonte e?

Δημοσ.
[...] ουσιαστικά το xbox360 μου είναι μια πλακέτα πάνω σε ένα βιβλίο μαθηματικών :) [...]

Αυτό ήταν το λάθος σου φίλε μου (αφού είναι μαθηματικά βέβαιο πως θα καεί κάποια στιγμή).

Καλύτερα να έβαζες ένα βιβλίο παραψυχολογίας ή τουλάχιστον κάποιο που να αναφέρετε στις μαύρες τρύπες :lol:

Τέλος,μην προσπαθήτε άδικα να σώσετε τα χbox σας.Εδώ δεν μπορεί να τα φτιάξει η ίδια η m$ ...

Δημοσ.

To κακό είναι για μένα που όσο παίζω θα αγχώνομαι μήπως και τα φτύσει.Ούτε να το σκέφτομαι δε θέλω.Ειδικά αν γίνει και το φλασάρισμα :shock:

Δημοσ.

Kala ta leei o Modecris,

oso to peirazeis toso xeirotera,

kathos ean tou baleis Xlamps kai to peiraxeis polu

tote einai pio duskolo na to steileis gia eggiisi...

Ena anemistiraki antithetos den blaptei,

kathos prostithete xoris epembasi stin consola,

alla tote prepei na antexeis ton thorybo pou kanei.

Δημοσ.

Καλά δεν παίζεται η Microsoft.

Το πρόβλημα με τα λαμπάκια το βγάζει εξαιτίας της Gpu και όχι της Cpu, και οι πόντιοι μικραίνουν την κατασκευή της Cpu στα 65nm,

για αυτό το πρόβλημα παραμένει ακόμα και κονσόλες κατασκευής μέχρι και σήμερα που μιλάμε.

Συμπέρασμα, δεν υπάρχει αξιόπιστο xbox360 σήμερα που μπορείς να πείς δεν θα χαλάσει ποτέ.

Δημοσ.

Το πρόβλημα με τα λαμπάκια το βγάζει εξαιτίας της Gpu και όχι της Cpu, και οι πόντιοι μικραίνουν την κατασκευή της Cpu στα 65nm,

για αυτό το πρόβλημα παραμένει ακόμα και κονσόλες κατασκευής μέχρι και σήμερα που μιλάμε.

Συμπέρασμα, δεν υπάρχει αξιόπιστο xbox360 σήμερα που μπορείς να πείς δεν θα χαλάσει ποτέ.

Δεν υπάρχει κανένα μηχάνημα που να μπορείς να το πεις αυτό. Επίσης δεν μπορείς να ξέρεις αν δεν έχει βελτιωθεί ή αν έχει βελτιωθεί και σε ποιό βαθμό αν δεν περάσει λίγος καιρός.

Δημοσ.

χαχα ,ναι σαυτο εχεις απολυτο δικιο.Οπως ειπε και ενας αλλος φιλος εγω εχω βαλει ανεμηστιρες και ο θεος βοηθος.Προβλημα Θορυβου δεν εχω διοτι με το hitachi drive που εχω ετσι κιαλλιως ο θορυβος ειναι τετοιος που υποσκελιζει τον θορυβο απο τους ανεμηστιρες...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...