Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Red lights Of Death Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 293
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

profion ti akrivws ennoeis oti den xreiazetai pleon na anoixeis to xbox360 gia na flashareis to dvdrom drive to kaneis mesw software kai etsi den xaneis tin egghish twn 3 xronwn poy dinei h idia h microsoft....

Mporeis na dwseis perissoteres leptomeries gia to pws akrivws flashareis mia konsola wste na kratiseis kai tin egghish tis microsoft...

Δημοσ.

Eixe kanenas problhma me yperthermansh sto Assasins creed....

To paixnidi nai men einai APISTEYTO alla troei arketa kollhmata kata kairous....

Konsola Iouliou 2007 729 lot... aflasharisth .. poly fobamai oti tha me afhsei xronous... Eida kai se kapoia alla site oti to sygkekrimeno game gamei thn gpu.. (kai kala kanei...alla....)

mamimeno xbox... sta diala

!

Δημοσ.

nomizo ime tixeros pano apo stin atixia mou...molis simera anakalipsa oti to xbox mou dn ine kameno!!!!

otan to patao to koumpi to power bgazei kokkina ta 3 fotakia...to afino etsi apo 2-3 min kai meta to anigoklino kateuthian kai anigei kanonika

lete me anemistira na anigei,dld na fteei i thermokrasia?

ps.auto to ekana 2 fores dn to dokimasa ksana alla logika tha leitourgei

Δημοσ.

Εάν το έχεις πειράξει και δεν μπορείς να το στείλεις microsoft κάνε το X-Clamp fix και πρόσθεσε οπωσδήποτε ανεμιστήρες σε cpu και gpu για να το σώσεις.

Δημοσ.

Εάν δεν κάνεις το χ-clamp δεν νομίζω να το σώσεις για πόλύ καιρό το 360 σου εγώ έκανα χ-clamp και μου δούλεψε 1 μήνα χωρίς να προσθέσω extra ανεμιστήρες αλλά μετά τον μήνα 3 red lights πάλι, έκοψα το κουτί και πρόσθεσα ανεμιστήρες στα πλάγια δούλεψε για 2 εβδομάδες μετά άρχισε να μου κάνει freeze στα 20 λέπτα του game:mad:τα πήρα και εγώ και έβαλα ακριβώς απο πάνω απο τα heatsink ανεμιστήρες pc coolmaster το αποτέλεσμα είναι να παίζω call of duty 4 και τα heatsinkς να είναι μετά απο 1 ώρα παιχνιδιού σε χλιαρή κατάσταση και το 360 να μην κολλάει.Γενικά το x-clamp πρέπει να το κάνεις και να προσθέσεις fans όσους μπορείς.

Δημοσ.

Το χ-clamp δεν είναι δύσκολο να το κάνεις εκεί που θα τα βρείς κάπως δύσκολα είναι στο να ανοίξεις το 360 εάν είναι πρώτη φορά.Η δικια μου άποψη πάντως είναι να κάνεις το χ-clamp και να προσθέσεις ανεμιστήρες.

Δημοσ.

Autoi oi anemistires den einai toso kaloi oso efetzidikoi,

kathos antikatastoun tous idi yparxodes kai prosferoun logo.

Kaloi einai kati anemistires epiprosthetoi pou topothetountai akribos pano apo tin karta grafikon (se palies plaketes), ean exereseis ton thorybo pou kanoun...

Δημοσ.

οπως ειπατε παιδια ολα τα mod που κυκλοφορουν για το 360 απλα κανουν παροδικα δουλεια και μετα απο καποιο καιρο ξαναρχιζουν τα προβληματα. Για να γινει μονιμη δουλεια πρεπει να βελτιωθει δραστικα η ψυξη της GPU κυριως αλλα και της CPU του 360. Οι 2 καλυτεροι τροποι ειναι ανοικτο χυμα το 360 και ανεμηστηρες να φυσαν CPU και GPU και ο δευτερος που εκανα και εγω ωστε να μπορει να δουλευει κλειστο το 360 (για θεμα χωρου κυριως αλλα και αισθητικους λογους) και να μην ξαναπαρουσιασει προβλημα ειναι υδροψυξη GPU και μονταρισμενενος ανεμηστηρας στην ψυκτρα της CPU. Η μετατροπη μεχρι τωρα εχει απολυτη επιτυχια (μετραω 1,5+ μηνα) και μετα απο 2ωρα HALO 3, Assasin's Creed, Virtua Fighter 5 δεν ειχα το παραμικρο ουτε κολληματα στα παιχνιδια που καποιοι αναφερουν και να φανταστητε οτι παιζω με VGA cable στα 1920χ1080!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...