Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Red lights Of Death Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Διαβάζοντας αυτά που λέτε για refirbunished κονσόλες, μου μπήκε η υποψία πως η κονσόλα που πήρα απο το carrefur πρέπει να είναι μια από αυτές.

Την κοίταξα λίγο πιο διεξοδικά, και μάλλον οι υποψίες μου ήταν βάσιμες!

Το αυτοκόλλητο της εγγύησης δείχνει να είναι λίγο ξεκολλημένο στο ft , η πρόσοψη πίσω κάπου "πιάνει" και δεν κουμπώνει τελείως, και κοντά στο bar code υπάρχει μια μικρή χαρακιά.

Μόνο το αυτοκόλλητο της εγγύησης μπόρεσα να βγάλω φωτογραφία (και αυτή λίγο θολή), αλλά φαίνεται ότι είναι πειραγμένο κάπως.

Δεν άνοιξα όμως την κονσόλα να δω και παραπέρα τι παίζει.

Αν όντως είναι refirbunished μπορώ να κάνω κάτι ή δεν θα αξίζει ο κόπος?

Στην φώτο φαίνεται πως πάνω απο το ft, το αυτοκόλλητο έχει άλλο χρώμα.

Δεν νομίζω να έκανε τέτοια απάτη ολόκληρο carrefour και να πούλαγε ανακατασκεβασμένες κονσόλες για καινούργιες, τουλάχιστον όχι εν γνώση τους. Πιστεύω ότι όλες αυτές οι προσφορές είναι για παλιότερα 360 που έχουν μείνει στοκ σε διάφορα carrefour και τα στέλνουν σε υποβαθμισμένες αγορές όπως είναι η Ελλάδα.

• Απαντ. 293
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

hmmm ypopto, basika an einai episkeuasmenh apo microsoft egw tha sou protina na thn krathseis, eisai pio sigouros oti den tha xalasei apo tis new. twra gia to autokolito otan vgenei afinei sxedon to miso metaliko tou panw sto plastiko k to ipolipo menei sto autokolito opote diskolo na einai patenta kapoiou. pantws gia kalo k kako mpes sto live na deis mipws eina banned...

Δημοσ.

Η δικια μου κονσολα επισης απο την προσφορα των carrefour δειχνει και ειναι καινουρια!

Χαλαρωστε ρε παιδια....ουτε b grade ειναι ουτε επισκευασμενες.

Απλα ειχαν κομματια απο τις πρωτες παρτιδες και ηθελαν να ξεστοκαρουν για να γεμισουν τις αποθηκες με τα καινουρια μοντελα με την νεα mobo και το HDMI!

Η προσφορα ηταν αψογη και η κονσολα λειτουργει καμπανα....και αν χαλασει δεν μου καιγεται καρφι γιατι εχει 3 χρονια εγγυηση!

Τελος!

Δημοσ.

Το ανοιγμα της κονσολας θα γινει με πολυ προσοχη....Για ευνοητους λογους!

Γνωριζω οτι χανετε η εγγυηση αν ανοιχτει....αν ομως δεν ανοιχτει (ή καλυτερα φανει σαν να μην ανοιχτηκε?)....:devil:

Τελος εαν στην χειροτερη περιπτωση η κονσολα τα παιξει και δεν μου την τακτοποιησει η μαμα ms τοτε απλα θα εχω ενα spare dvd-drive,hard drive kai wireless gamepad + 2 games

και απλα θα αγορασω μια κονσολα base pack ή arcade απο τα καινουρια.

Η τιμη τους τοτε θα ειναι γυρω στα 200 ευρω.

Οποτε 199 ευρω η κονσολα των carrfour και 200 η (υποτιθεμενη παντα) καινουρια μας κανουν 399 ευρω και ολα τα ανωτέρω.

Ουτε καν την τιμη του elite δεν φτανουν σε συνολο μαζι!:-)

Δημοσ.
Nai alla ta 3 xronia egghish den isxuoyn an tin flashareis...

Ara mallon tha prepei na se noiazei poly perissotero ap' oti nomizeis...

αυτο μπορει να ειναι το α και το ω για σενα, αλλα δεν παει να πει οτι ειναι για ολους..

Δημοσ.

Τελικά είναι πολύ πιο εύκολο να την ανοίξεις και να μην αφήσεις ίχνη από όσο φαινόταν. Το αυτοκόλλητο ξεκολλάει πολύ εύκολα κατά το πάνω ήμισυ χωρίς να χαλάσει βγάζοντας τα δοντάκια της κάσας από αριστερά προς τα δεξιά και πιέζοντας ταυτόχρονα ελαφρά το πάνω μέρος της κάσας προς τα πίσω.

Υποτίθεται βέβαια ότι σώζεις και το original firmware του dvd για να το φλασάρεις όταν το στείλεις πίσω στο service.

Πάντως είναι μεγάλη ευκολία να το σπας μόνος σου χωρίς να παιδεύεσαι με κολλήσεις ή να πληρώνεις άλλους (το τσιπάρισμα έχει γίνει μια βιομηχανία με μεγάλα κέρδη πλάκα πλάκα).

Δημοσ.

Exw eixa dokimasei na zestanw to aytokolito me sesoyar kai zesto aera wste meta siga siga na vgaleis to aytokolitaki xwris na meinoyn ixnoi panw sto koyti alla den to katafera. An yparxei kapoios poio eykolos tropos apo ayton poy leei o filos furious99 wste na mporeseis na vgaleis to aytokolitaki xwris na meinoyn katholoy ixnoi toy panw sto koyti as ton pei kapoios. Eyxaristw poly.

Δημοσ.
Exw eixa dokimasei na zestanw to aytokolito me sesoyar kai zesto aera wste meta siga siga na vgaleis to aytokolitaki xwris na meinoyn ixnoi panw sto koyti alla den to katafera. An yparxei kapoios poio eykolos tropos apo ayton poy leei o filos furious99 wste na mporeseis na vgaleis to aytokolitaki xwris na meinoyn katholoy ixnoi toy panw sto koyti as ton pei kapoios. Eyxaristw poly.

Μάλλον κακό έκανες με το σεσουάρ καθώς ζέστανες την κόλλα και μπορεί να κολλήσει πιο πολύ...

http://www.llamma.com/xbox360/repair/Xbox-360-Disassembly.htm

http://216.239.59.104/search?q=cache:_yeMQPWV450J:www.teamxmods.com/+xbox+360+noisy+dvdrom+samsung+xtreme+4x&hl=el&ct=clnk&cd=6&gl=gr

αν το κάνεις σωστά από τη μια πλευρά προς την άλλη π.χ. αριστερά προς δεξιά και κρατώντας την κάσα να μην κλείσει με το άλλο σου χέρι θα ξεκολλήσει μόνο του. Το αυτοκόλλητο μη το ακουμπήσεις καθόλου. Εγώ το έκανα ξεσκαλώνοντας τα ποδαράκια μπροστά πρώτα χωρίς να ξεκολλήσει το αυτοκόλλητο , μετά άνοιξα τα πίσω ποδαράκια (δε χρειάζεται να φτιάξεις εργαλείο με 5 και 2 δοντάκια-αρκεί ένα σκληρό πλαστικό δοντάκι από καπάκι bulk cd που να χωράει στην τρύπα και να ανοίγεις από αριστερά προς δεξιά κρατώντας την κάσα να μην κλείσει με το χέρι ή με ένα χαρτόνι) και μετά άνοιξα τα μπροστινά τελείως πιέζοντας το πάνω μέρος ελαφρά προς τα πίσω και πάνω...

Έτσι δεν έμειναν καθόλου ίχνη στο κουτί και καθόλου δαχτυλιές ή γρατζουνιές στο αυτοκόλλητο...

Εννοείται βέβαια ότι θα χρησιμοποιήσεις TORX 10 και όχι άλλου τύπου κατσαβίδι που θα κάνει ζημιές στις βίδες...

Δημοσ.

Η κονσόλα μπαίνει κανονικά στο Live. Έφτιαξα gamertag και έπαιξα gears of war κανονικότατα.

Ρώτησα και άλλους για το αυτοκόλλητο, και αυτοί μου είπαν πως δεν παίζει να είναι ανοιγμένη. Την χαρακιά στο serial number όμως πως να την εξηγήσω? Δεν μπορώ να βγάλω καθαρή φώτο να το δείτε και εσείς.

Δημοσ.

paidia na kano mia erotisi...an px to xbox 360 to pao na mou to flasharoun...meta se periptosi RLOD tha me eksiperetisi to support tis microsoft na mou ftiaksoun tin consola ,esto k na pliroso tin diorthosi....h tha fao akiro?

Δημοσ.

Εχω και εγω την ιδια απορια!

Σε καποια ξενα forum υπηρχαν και καποιοι που ισχυριζονταν οτι η microsoft δεν αναλαμβανε το service της πειραγμενης τους κονσολας!

Δημοσ.
Και τι θα κάνεις φίλε? Είναι η μόνη λύση το xbox360.

To ps3 με το Blueray και να σπάσει είναι ασύμφορο οικονομικά.

Άδειο δισκάκι blue-ray ξέρεις πόσο έχει για backup?

Γι'αυτό δεν ασχολείται κανείς με 1:1 blue ray backup, αλλά παιδεύονται οι hacker για ISO loader. Απλά το περνάς στον δίσκο του από το PC και το φορτώνεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...