Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Red lights Of Death Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά το έφτιαξες αυτό με το RROD?

Μου παρουσιάστηκε και εμένα και ψάχνω,έχω βρει στο youtube διάφορα,αλλά δουλεύει κάτι άραγε?

• Απαντ. 293
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Λοιπον...... Αποφασισα κ εγω προχθες να ξαναπαιξω με το 360 μου το οποιο το ειχα παρει σεπτεμβριο του 2006 νομιζω.... Ειχα να το χρησιμοποιησω σχεδον κανα χρονο.... Ποτε δεν ειχα καποιο προβλημα... Ετσι λοιπον ειπα να παιξω λιγο να περασει η ωρα.... Για καποιο λογο μ εβγαζε καποιο προβλημα με το xbox live account κ δεν ηξερα τι να κανω.... ετσι εφτιαξα ενα καινουριο account και μου εδωσε ενα μηνα gold membership..... Ετσι λοιπον επαιζα on line PES 6 χωρις κανενα προβλημα μεχρι που παγωνει η οθονη κ αρχισαν τα κοκκινα λαμπακια.... Μεσω youtube προσπαθησα να κανω κατι το ελυσα σχεδον ολο το μηχανημα αλλα δεν δοκιμασα καμμια απ τις λυσεις που προτεινουν.... Γιατι δεν ειμαι σιγουρος αν θα κανουν τιποτα.... Τι μου προτεινετε να κανω.... Και εχει σχεση αυτο π εκανα με το καινουριο account...??? Μηπως εφαγα καποιο Ban..???

Ευχαριστω......

Δημοσ.

Να το πας για επισκευή εγω αυτο έκανα τους πείρα τηλ μου εστιλαν κουτί τα έξοδα όλα δικά τους ήταν μέχρι και τα στοιχεία είχαν έτοιμα αποστολεας παραλήπτης επισεις με την επιστροφή μου είχαν βάλει ένα χαρτί με το τι αλαγες κάνανε και δώρο μια κάρτα για 1 μήνα online οποίος θέλει με κάνει και add με nick tasosdr

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.

Δεν νομιζω να μου το περνουν για επισκευη καθως εχει ληξει η εγγυηση..... Κατι που μπορω να κανω μονος μου και οικονομικα αν γινεται....... Σ'ευχαριστω παντως φιλε Serifoth...!!

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

δυστιχώς το RROD με χτύπησε και εμένα.

το xbox είναι αρκετά παλιό (3+χρόνια), η χρήση που του κάνω περιορισμένη (δεν μπαίνω ποτέ στο live) και είναι flashed. Βασικά το χρησιμοποιώ πολύ σπάνια για να χαλαρώνω.

Η ερώτηση μου το στέλνω MS (θα το φτιάξουν ή θα μου το γυρίσουν πίσω ως flashed?) ή το δίνω κάπου για service (καμιά ιδέα?).

Δυστιχώς χρόνος και όρεξη για δικά μου πειράματα δεν υπάρχουν.

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

λοιπον εχω δυο με το ιδιο προβλημα ενα δικο μου που το εχω κανει πειραματοζωο και ενα ενος φιλου.του φιλου δε του εχουμε κανει τιποτα περα απο μια φορα που του αλλαξαμε παστα αλλα τιποτα και δεν τον ενδιαφερει να το φτιαξει.το δικο μου του αλλαξα παστα τιποτα προσπαθησα να το ζεστανω αλλα το ζεστανα πολυ λιγο τιποτα παλι δε ξερω τι αλλο να κανω σκεφτομαι να παρω την παστα που χρησιμοποιουν για reflow αλλα φοβαμαι να το κανω και γι αυτο ψαχνω καποιον που να ξερει και σε λογικη τιμη.

υπαρχει κατι αλλο να προσπαθησω?

Δημοσ.

Το reflow δεν είναι λύση μπορεί να στο ξαναπαρουσιάσει..

Μόνο με reballing θα γίνει δουλειά και θες τεχνικό που έχει reball kit και εμπειρία

Καλύτερα να σου απαντήσει κάποιος από εδώ που το έχει κάνει

Αν κ με λίγο ψάξιμο στο net θα βρείς πολλές αγγελίες για τέτοια επισκευή..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...