Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Red lights Of Death Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν υπάρχει xbox360 σήμερα που να θεωρείται αξιόπιστο. Όλα το παρουσιάζουν. Αυτό κατάλαβα και εγώ.

Πρέπει ίσως να αλλάξει κατασκευή και η Gpu.

Δεν ξέρω και εγώ ακριβώς. Επικρατεί 1 μυστήριο με αυτό το θέμα.

• Απαντ. 293
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Τα προβλήματα υπερθέρμανσης θα λυθούν με το xbox1080.

Αυτό είναι επίσημο.

lol! vlepw tin M$ na dinei paratasi egguisis mexri tin eleusi tou epomenou modelou tis konsolas (xbox1080 ftw). proswpika tha epairna 360 alla mias k skopeuw na tin moddarw, den prokeitai prin exoume apta apotelesmata stin apaloifi autou tou fainomenou.

Δημοσ.

Telika re pedes akoma na lithei to provlima yperthermansis?? Diladi sta palia montela xwris ti nea psiktra ti pososto eixes na sot vgalei to provlima 5 sta 10 kai stis nees konsoles me ti nea psiktra exeis 3 sta 10? Pantws egw exw apo ta palia xbox360 xwris tin nea psiktra kai doxa to theo den moy exei vgalei pote kokkina lampakia ektos mias foras poy egine ptwsi tasis revmatos poy itane logiko na vgalei lampakia efoson den eixe arketi tasi gia na paixei i konsola.

Δημοσ.

τι ειναι το XBOX 1080 ρε παιδια?πρωτη φορα το ακουω εδω περα..καινουργιο μοντελο?κανα ξενο site για να μαθω περισσοτερα?

Δημοσ.
τι ειναι το XBOX 1080 ρε παιδια?πρωτη φορα το ακουω εδω περα..καινουργιο μοντελο?κανα ξενο site για να μαθω περισσοτερα?

Μα ΝΑΙ!!! δεν τα έμαθες τα νέα. Η M$ έβγαλε το XBOX1080. Ένα νέο αναβαθμισμένο μοντέλο που λύνει ΟΡΙΣΤΙΚΑ το πρόβλημα με τα 3RROL. Η λύση απλή: Δεν έβαλε καν GPU! Έτσι ΠΟΤΕ δεν πρόκειται να δείτε ξανά 3RROL. Τρέμε $ony...

Δημοσ.

Βγαίνει του χρόνου φίλε καλοκαίρι 2008.

Λέγεται ότι θα είναι 5 φορές πιο καλό από το χβοχ360 και 3 φορές καλύτερο από το playstation4 που θα κυκλοφορήσει το 2009.

Δημοσ.

Εγώ αυτό που έχω καταλάβει, είναι ότι παίζει πολύ σημαντικό ρόλο η τάση του ρεύματος και η πρίζα που το έχεις συνδέσει.

Το έχει συνδέσει κανείς σας σε σταθεροποιητή τάσης ή αντίστοιχη συσκευή και να του παρουσίασε πρόβλημα? Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να το μάθουμε αυτό..

Δημοσ.
Εγώ αυτό που έχω καταλάβει, είναι ότι παίζει πολύ σημαντικό ρόλο η τάση του ρεύματος και η πρίζα που το έχεις συνδέσει.

Το έχει συνδέσει κανείς σας σε σταθεροποιητή τάσης ή αντίστοιχη συσκευή και να του παρουσίασε πρόβλημα? Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να το μάθουμε αυτό..

Δεν είναι αυτό το πρόβλημα.

Παίζει και αυτό μικρό ρόλο να μήν έχεις πτώσεις της τάσης που εκεί φυσιολογικά βγάζει τα λαμπάκια, αλλά όχι στο hardware failure που υπάρχει μέσα στο μηχάνημα.

Δημοσ.
Το πρόβλημα παιδιά δεν είναι μόνο οι θερμοκρασίες. Εγώ έχω τη 2η κονσόλα τώρα. Η πρώτη που είχα πάρει, μου χάλασε σε δροσερό περιβάλλον και με ΣΥΝΟΛΟ 2 ώρες παιξίματος! Και να σκεφτείτε οτι η κονσόλα από τη μέρα που αγοράστηκε, είχε πάνω της και το intercooler που θεωρητικά την κρατούσε ακόμα πιο κρύα! Το 360 λοιπόν δούλεψε μια περίπου ώρα την πρώτη μέρα που το πήρα, μια ακόμη φορά μετά από μια εβδομάδα και στην τρίτη γειά σας.... ROD και τέλος!

γιαυτο λεω ρε κωτσο να μην βαζετε βλακιες πισω απο το 360....

κατα το powerup της κονσολας υπαρχει σοβαρη περιπτωση βραχυκυκλωματος με αυτη τη μαλακια απο πισω κολλημενη.

( http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=222852 )

κατα τα αλλα, οπως εχουμε ξαναπει τα arcade που ειναι Lot734 και πανω ειναι στα 65nm cpu, με καμια 10αρια βαθμους χαμηλωτερη θερμοκρασια και καμια 30αρια watt λιγοτερη καταναλωση.

Δημοσ.

Paidia oso afora ayto poy lete me tin ptwsi tasis moy etixe enw epaiza xtes sigegrimena.

Exigw: enw epaiza to nfs prostreet xafnika eixa mia ptwsi tasis se olo to spiti(Den epaise entelws to revma apla mia ptwsi eixe gia liga defterolepta) kai amesws h konsola(Apo tis palies xwris ti nea psiktra) moy evgale gia prwti fora kokkina lampakia.

Δημοσ.

Αυτό Fits είναι το απόλυτα φυσιολογικό που συμβαίνει σε όλους τους κατόχους xbox360. Το παράδοξο θα ήταν να μην γίνει τπτ και να συνεχίσεις να παίζεις κανονικά.

Το θέμα είναι γιατί δεν βγάζουν 1 αξιόπιστη κονσόλα χωρίς λαμπάκια και βλακείες.

Δημοσ.

Ap' to ligo poy exw akoysei apo atomo poy ftiaxnei OLES tis konsoles ayto symvainei(Kolima konsolas, kleisimo konsolas k.t.l. kathoti den exoyn lampakia elenxoy swstis leitoyrgias tis konsolas) se oles tis konsoles otan ginete ptwsi tasis.

Einai spanio fenomeno na doylepsei kanonika meta apo ptwsi tasis mia konsola.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...