Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Red lights Of Death Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 293
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Υπάρχει κάπου, κάποια αναφορά ή οτιδήποτε άλλο που να λέει για failure rates κονσολών με jasper mobo? Το έχω ξαναρωτήσει παλιότερα και δεν πήρα κάποια απάντηση, άλλα ούτε και στο net έχω βρει κάποια σχετική απάντηση.

Όσοι από εσάς έχουν jasper σας παρουσίασε πρόβλημα?

Δημοσ.
Υπάρχει κάπου, κάποια αναφορά ή οτιδήποτε άλλο που να λέει για failure rates κονσολών με jasper mobo? Το έχω ξαναρωτήσει παλιότερα και δεν πήρα κάποια απάντηση, άλλα ούτε και στο net έχω βρει κάποια σχετική απάντηση.

Όσοι από εσάς έχουν jasper σας παρουσίασε πρόβλημα?

Το EDGE ειχε αναφερει σε σχετικο topic οτι η failure πιθανοτητα ειχε πεσει απο τα αρχικα 48% σε 26%. Το ποσο αληθευουν δεν ξερω αλλα το EDGE γενικα ειναι κατι παραπανω απο αξιοπιστο περιοδικο.

Δημοσ.

αλλη μια ερωτηση παιδια με το που τσιμπησω το xbox αν το ανοιξω και βαλω artic silver 5 se cpu και gpu θα ελαττωθουν οι πιθανοτητες?? για rod

Δημοσ.
αλλη μια ερωτηση παιδια με το που τσιμπησω το xbox αν το ανοιξω και βαλω artic silver 5 se cpu και gpu θα ελαττωθουν οι πιθανοτητες?? για rod

Σιγουρα οχι.

Δημοσ.

Μάλλον θα αυξηθούν.

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ξεθαβω το topic γιατι χθες ειχα κι εγω 3 red lights και ηθελα να ξερω τι προτεινετε να κανω.

( κονσολα με HDMI, αγορασμενη απο το ΠΛΑΙΣΙΟ πριν απο 2 χρονια περιπου )

Το drive της κονσολας ειναι "φλασαρισμενο", και εχω μια δευτερη κονσολα για να παιζω live.

Αν παρω τηλεφωνο στην MS για να το παρει για επισκευη, θα παρω την ιδια κονσολα πισω ή καινουρια?

Το ρωταω γιατι αν ειναι καινουρια και δε μπορω να την "φλασαρω",δεν εχει νοημα να το δωσω. Καλυτερα να δοκιμασω να περασω αλλη ψυκτρα ή κατι αλλο.

thanks

Δημοσ.

μπορει να σου αφησουν το ιδιο drive μεσα μπορει και οχι

εχει συμβει και αυτο να γυρισει με φλασαρισμενο drive

αλλα γνωμη μου ειναι να την στειλεις γιατι και να αλλαξειος ψυχτρα

που λες δεν θα ειναι το ιδιο απο το να γυρισει απο επισκευη απο το εργοστασιο

οσο για το φλασαρισμα καποιος θα ειναι κοντα σου να στο κανει

αν δεν ξερεις αλλιως μπορεις να μου το στειλεις να στο φλασαρω εγω

αν χρειαστεις κατι στειλε πμ

Δημοσ.

Πηρα τηλ στην MS Hellas , και πολυ απλα μου ειπαν οτι η κονσολα ειναι "τσιπαρισμενη" και δε δεχονται να την επισκευασουν... !

( το serial number εδωσα, δε του ειπα οτι την φλασαρα )

Εκανα παντως αυτο που ηθελα εδω και καιρο ( αφορμη εψαχνα :P ). Αγορασα μια JTAG'd κονσολα απο το ebay. :) ( 150 euro! )

Μαλλον θα δοκιμασω κατι σαν αυτο http://hackedgadgets.com/2008/05/11/xbox360-rings-of-death-fix-overheat-solder-reflow/ στο πεθαμενο 360, μπας και το σωσω.

Δημοσ.

τοτε ή σε ειχαν μπαναρει στο live ή σε ειχαν φλαγκαρει

καλη η τιμη της jtag κονσολας τι μητρικη φοραει ξερεις?

Δημοσ.
τοτε ή σε ειχαν μπαναρει στο live ή σε ειχαν φλαγκαρει

καλη η τιμη της jtag κονσολας τι μητρικη φοραει ξερεις?

Ναι, με ειχαν μπαναρει στο Live.

Falcon HDMI ειναι.

Μου ειπε οτι εχει ξανακολλησει την ψυκτρα με "reflow" ( αν το λεω σωστα ) και μου εδωσε ο ιδιος εγγυηση οτι αν βγαλει RROD θα του το στειλω να το φτιαξει με δικα του εξοδα.

Περιμενω να δω τι φρουτο θα παρω...

Δημοσ.

αν φας μπαν χανεις την εγγυηση

για αυτο και η τιμη τοσο χαμηλη οκ καλως να σου ερθει

και ευχομαι να ειναι απροβληματιστη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...