departed Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 θα αλλαξουν παλι την mobo του xbox σε πιο αξιοπιστη κατασκευη γνωριζεται τπτ? να περιμενω και αλλο? πριν το αγορασω?
ikaruga24 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Αν μπορεις να αντεξεις μην κανεις το βημα.
theoritikos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Υπάρχει κάπου, κάποια αναφορά ή οτιδήποτε άλλο που να λέει για failure rates κονσολών με jasper mobo? Το έχω ξαναρωτήσει παλιότερα και δεν πήρα κάποια απάντηση, άλλα ούτε και στο net έχω βρει κάποια σχετική απάντηση. Όσοι από εσάς έχουν jasper σας παρουσίασε πρόβλημα?
ikaruga24 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Υπάρχει κάπου, κάποια αναφορά ή οτιδήποτε άλλο που να λέει για failure rates κονσολών με jasper mobo? Το έχω ξαναρωτήσει παλιότερα και δεν πήρα κάποια απάντηση, άλλα ούτε και στο net έχω βρει κάποια σχετική απάντηση.Όσοι από εσάς έχουν jasper σας παρουσίασε πρόβλημα? Το EDGE ειχε αναφερει σε σχετικο topic οτι η failure πιθανοτητα ειχε πεσει απο τα αρχικα 48% σε 26%. Το ποσο αληθευουν δεν ξερω αλλα το EDGE γενικα ειναι κατι παραπανω απο αξιοπιστο περιοδικο.
dimkar2405 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Σε πλαισιο και e-shop εχουν jasper elite? Εχει παρει κανεις απο εδω? Στο http://www.360drives.com δειχνει μονο ενα απο multirama.
departed Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 αλλη μια ερωτηση παιδια με το που τσιμπησω το xbox αν το ανοιξω και βαλω artic silver 5 se cpu και gpu θα ελαττωθουν οι πιθανοτητες?? για rod
ikaruga24 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 αλλη μια ερωτηση παιδια με το που τσιμπησω το xbox αν το ανοιξω και βαλω artic silver 5 se cpu και gpu θα ελαττωθουν οι πιθανοτητες?? για rod Σιγουρα οχι.
Tilemaxx Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 αλλη μια ερωτηση παιδια με το που τσιμπησω το xbox αν το ανοιξω και βαλω artic silver 5 se cpu και gpu θα ελαττωθουν οι πιθανοτητες?? για rod Μάλλον θα αυξηθούν.
Blackjim Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Ξεθαβω το topic γιατι χθες ειχα κι εγω 3 red lights και ηθελα να ξερω τι προτεινετε να κανω. ( κονσολα με HDMI, αγορασμενη απο το ΠΛΑΙΣΙΟ πριν απο 2 χρονια περιπου ) Το drive της κονσολας ειναι "φλασαρισμενο", και εχω μια δευτερη κονσολα για να παιζω live. Αν παρω τηλεφωνο στην MS για να το παρει για επισκευη, θα παρω την ιδια κονσολα πισω ή καινουρια? Το ρωταω γιατι αν ειναι καινουρια και δε μπορω να την "φλασαρω",δεν εχει νοημα να το δωσω. Καλυτερα να δοκιμασω να περασω αλλη ψυκτρα ή κατι αλλο. thanks
panbil Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 μπορει να σου αφησουν το ιδιο drive μεσα μπορει και οχι εχει συμβει και αυτο να γυρισει με φλασαρισμενο drive αλλα γνωμη μου ειναι να την στειλεις γιατι και να αλλαξειος ψυχτρα που λες δεν θα ειναι το ιδιο απο το να γυρισει απο επισκευη απο το εργοστασιο οσο για το φλασαρισμα καποιος θα ειναι κοντα σου να στο κανει αν δεν ξερεις αλλιως μπορεις να μου το στειλεις να στο φλασαρω εγω αν χρειαστεις κατι στειλε πμ
Blackjim Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Πηρα τηλ στην MS Hellas , και πολυ απλα μου ειπαν οτι η κονσολα ειναι "τσιπαρισμενη" και δε δεχονται να την επισκευασουν... ! ( το serial number εδωσα, δε του ειπα οτι την φλασαρα ) Εκανα παντως αυτο που ηθελα εδω και καιρο ( αφορμη εψαχνα ). Αγορασα μια JTAG'd κονσολα απο το ebay. ( 150 euro! ) Μαλλον θα δοκιμασω κατι σαν αυτο http://hackedgadgets.com/2008/05/11/xbox360-rings-of-death-fix-overheat-solder-reflow/ στο πεθαμενο 360, μπας και το σωσω.
panbil Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 τοτε ή σε ειχαν μπαναρει στο live ή σε ειχαν φλαγκαρει καλη η τιμη της jtag κονσολας τι μητρικη φοραει ξερεις?
Blackjim Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 τοτε ή σε ειχαν μπαναρει στο live ή σε ειχαν φλαγκαρεικαλη η τιμη της jtag κονσολας τι μητρικη φοραει ξερεις? Ναι, με ειχαν μπαναρει στο Live. Falcon HDMI ειναι. Μου ειπε οτι εχει ξανακολλησει την ψυκτρα με "reflow" ( αν το λεω σωστα ) και μου εδωσε ο ιδιος εγγυηση οτι αν βγαλει RROD θα του το στειλω να το φτιαξει με δικα του εξοδα. Περιμενω να δω τι φρουτο θα παρω...
panbil Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 αν φας μπαν χανεις την εγγυηση για αυτο και η τιμη τοσο χαμηλη οκ καλως να σου ερθει και ευχομαι να ειναι απροβληματιστη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα