Mr_Terror Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 φιλε μου σου την αντικατεστησαν με καινουργια η επισκευασαν τη δικη σου?Τι προβλημμα ειχες και ποσο καιρο εκανε μεχρι να σου ερθει?
fanpan Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Η επιστολή που σου στέλνουν μαζι όταν στο επιστρέφουν και αναγράφει τις ενέργειες που κάναν για να το επισκευάσουν έγραφε ότι μου αντικατέστησαν τη motherboard. Red rings of death ήταν το πρόβλημα . 1/4/08 μου την πήρε το courrier και σήμερα 15/04/08 μου την επέστεψαν. Μην το σκέφτεσαι.
kostacurtas Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Xbox 360 Failure Rate Pegged At 54.2% The Consumerist reports epic fail on the Xbox 360 manufacturing. According to a print edition of Game Informer, a survey revealed that the console suffers from a 54.2 percent failure rate, compared to 10.6 percent for the PlayStation 3 and 6.8 percent for the Wii: The magazine surveyed nearly 5,000 readers to get the data. And while the 360's rate is alarmingly higher than the others, it's still bafflingly low because it blows the mind to imagine that 45.8 percent of the consoles have not broken. Also, Microsoft's numbers are inflated because 360s are used the most of the three consoles. Results said 40.3 percent of 360 owners use the console three to five hours a day, compared to 37 percent of PS3 owners. Meanwhile, the plurality of Wii owners (41.4 percent) play their consoles less than an hour a day. Microsoft also seized the gold medal for unhelpful customer service, taking nearly a month to repair or replace a console, while Nintendo and Sony stuck closer to a week. Only 37.7 percent of Microsoft customers found the company's customer service was "very helpful," compared to 51.1 percent fo Sony and 56.1 percent for Nintendo. The most shocking number from the survey — and frightening from a consumer perspective — is only 3.8 percent of Xbox 360 owners said they'd never buy another Xbox because of hardware failure.
Tilemaxx Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Xbox 360 Failure Rate Pegged At 54.2% The Consumerist reports epic fail on the Xbox 360 manufacturing. According to a print edition of Game Informer, a survey revealed that the console suffers from a 54.2 percent failure rate, compared to 10.6 percent for the PlayStation 3 and 6.8 percent for the Wii: The magazine surveyed nearly 5,000 readers to get the data. And while the 360's rate is alarmingly higher than the others, it's still bafflingly low because it blows the mind to imagine that 45.8 percent of the consoles have not broken. Also, Microsoft's numbers are inflated because 360s are used the most of the three consoles. Results said 40.3 percent of 360 owners use the console three to five hours a day, compared to 37 percent of PS3 owners. Meanwhile, the plurality of Wii owners (41.4 percent) play their consoles less than an hour a day. Microsoft also seized the gold medal for unhelpful customer service, taking nearly a month to repair or replace a console, while Nintendo and Sony stuck closer to a week. Only 37.7 percent of Microsoft customers found the company's customer service was "very helpful," compared to 51.1 percent fo Sony and 56.1 percent for Nintendo. The most shocking number from the survey — and frightening from a consumer perspective — is only 3.8 percent of Xbox 360 owners said they'd never buy another Xbox because of hardware failure. Μου μυριζει biased το πράγμα. Τι είδους "survey" ήταν αυτή? Με τι κριτήρια έγινε? Online, τηλεφωνική, τι? Και πάλι που ξέρω εγώ αν οι μισοί που είπαν οτι τους έχει χαλάσει το 360, δεν έκαναν χαβαλέ?
pscrazy Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Τώρα γιατί το κάνεις αυτό για να αναστατώσεις τον Απόκλειρο/pscrazy/darhe13? Εσυ θα αναστατωθεις αμα σου χαλασει το sony μετα απο ενα χρονο, ειπαμε το χαρατσι στη γωνια . Εμενα και να μου χαλασει το sony εχω βρει τη λυση θα το πεταξω, αχριστο ειναι Το ps3 ειναι σα τα psp τα κανει ολα, αλλα ειναι τελικα αχριστο....και αυτο να σκονιζεται το εχω. Τελικα τα μηχανηκια της sony εχουne μια θετικη σταση προς τη σκονη....
teofross Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Μου μυριζει biased το πράγμα. Τι είδους "survey" ήταν αυτή? Με τι κριτήρια έγινε? Online, τηλεφωνική, τι? Και πάλι που ξέρω εγώ αν οι μισοί που είπαν οτι τους έχει χαλάσει το 360, δεν έκαναν χαβαλέ? Δεν κανανε χαβαλε φιλε μου.Εγω ειχα 360 απο την 1η μερα που βγηκε και μονο original games.Οταν μετγα πο ενα χρονο χαλασε η 1 ηκονσολα και μου την αλλαξαν μετα απο 1 μηνα με μια αλλη που ειχε και ψιλοπροβληματικο dvd η οποια χαλασε και αυτη μετα απο 10 μηνες οπου και ξενερωσα εντελως μαυτους και αρχισα τις copies,πηγα ο αμοιρος και αγορασα και 3η κονσολα καινουργια η οποια χαλασε μετα απο 6 μηνες.Την οποια μου αλλαξανε με μια αλλη που ητανε και "jasper" η οποια χαλασε se 5 μερες(freezare απο την 1ημερα). Απο κει και μετα ειλικρινα βαρεθηκα να ασχολουμε συνεχεια μα συνεχεια με αυτην την καταντια που λεγεται 360 καθως ειλικρινα εχω λιγη ωρα ελευθερη την οποια προτιμισα πλεον να παρω ενα ps3 να παιζω οταν μπορω παρα να ασχολουμε με το πως θα καταφερω να κανω το 360 να μην κολλαει, να μην τεζαρει ,κλπ κλπ.Το ps3 ας εχει ελαχιστα κατωτερα γραφικα λογω των διαφρων της καρτας γραφικων ειναι μακραν καλυτερο στο θεμα της αξιοπιστιας αλλα και σε αλλα θεματα.Εμενα βεβεα με ενδιεφερε μονο το gaming και θα προτιμουσα το 360 πραγματικα ,οπως και προσπαθησα να του δωσω ευκερειες γιατι το ειχα αγαπησει,αλλα μετα απο 4 διαφορετικες χαλασμενες κονσολες δεν πηγε αλλο.μου ειχε σπασει τα νευρα.Στο μονο που ειναι τελικα "καλυτερο" ειναι για καποιους που θελουν να παιζουν κοπιες με ελαχιστο κοστος διοτι εχει σπασει...
Tilemaxx Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δεν κανανε χαβαλε φιλε μου.Εγω ειχα 360 απο την 1η μερα που βγηκε και μονο original games.Οταν μετγα πο ενα χρονο χαλασε η 1 ηκονσολα και μου την αλλαξαν μετα απο 1 μηνα με μια αλλη που ειχε και ψιλοπροβληματικο dvd η οποια χαλασε και αυτη μετα απο 10 μηνες οπου και ξενερωσα εντελως μαυτους και αρχισα τις copies,πηγα ο αμοιρος και αγορασα και 3η κονσολα καινουργια η οποια χαλασε μετα απο 6 μηνες.Την οποια μου αλλαξανε με μια αλλη που ητανε και "jasper" η οποια χαλασε se 5 μερες(freezare απο την 1ημερα). Απο κει και μετα ειλικρινα βαρεθηκα να ασχολουμε συνεχεια μα συνεχεια με αυτην την καταντια που λεγεται 360 καθως ειλικρινα εχω λιγη ωρα ελευθερη την οποια προτιμισα πλεον να παρω ενα ps3 να παιζω οταν μπορω παρα να ασχολουμε με το πως θα καταφερω να κανω το 360 να μην κολλαει, να μην τεζαρει ,κλπ κλπ.Το ps3 ας εχει ελαχιστα κατωτερα γραφικα λογω των διαφρων της καρτας γραφικων ειναι μακραν καλυτερο στο θεμα της αξιοπιστιας αλλα και σε αλλα θεματα.Εμενα βεβεα με ενδιεφερε μονο το gaming και θα προτιμουσα το 360 πραγματικα ,οπως και προσπαθησα να του δωσω ευκερειες γιατι το ειχα αγαπησει,αλλα μετα απο 4 διαφορετικες χαλασμενες κονσολες δεν πηγε αλλο.μου ειχε σπασει τα νευρα.Στο μονο που ειναι τελικα "καλυτερο" ειναι για καποιους που θελουν να παιζουν κοπιες με ελαχιστο κοστος διοτι εχει σπασει... Εγώ πάλι το έχω απο τον Δεκέμβριο του '08, και δεν έχει πάθει τίποτα μέχρι στιγμής.
Luciddream Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 εγώ πάλι το έχω σχεδόν δύο χρόνια τώρα.. και δεν έχει πάθει τίποτα.. το έχω ανοίξει άπειρες φορές για update του firmware και όλα καλά.. αλλα σίγουρα το πρόβλημα υπάρχει για να το έχει πάθει τόσος κόσμος..και εγώ κάθε φορά που το ανοίγω περιμένω να μου πετάξει RoD απτην άλλη υπάρχουν tutorials στο internet πως να το φτιάξεις μόνος σου όταν χαλάσει...
exilecaptain Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Μετα απο πολυ καιρο πηρα κ εγω τα 2 red lights και τωρα οταν ανοιγω το xbox ή κρατάει για λιγο ή πεταει κοκκινη οθόνη.τωρα αυτο φτιάχνεται η καλυτερα ενα καινουριο xbox και ποιο απο ολα???στο καινουριο θα μπορω να βαλω το παλιο dvd rom που ειναι φλασαρισμενο ηδη????
panbil Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 μπορεις να βαλεις οποιο drive θελεις αφου πρωτα το φλασαρεις παλι με το κλειδι απο την νεα κονσολα
ikaruga24 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δεν κανανε χαβαλε φιλε μου.Εγω ειχα 360 απο την 1η μερα που βγηκε και μονο original games.Οταν μετγα πο ενα χρονο χαλασε η 1 ηκονσολα και μου την αλλαξαν μετα απο 1 μηνα με μια αλλη που ειχε και ψιλοπροβληματικο dvd η οποια χαλασε και αυτη μετα απο 10 μηνες οπου και ξενερωσα εντελως μαυτους και αρχισα τις copies,πηγα ο αμοιρος και αγορασα και 3η κονσολα καινουργια η οποια χαλασε μετα απο 6 μηνες.Την οποια μου αλλαξανε με μια αλλη που ητανε και "jasper" η οποια χαλασε se 5 μερες(freezare απο την 1ημερα). Απο κει και μετα ειλικρινα βαρεθηκα να ασχολουμε συνεχεια μα συνεχεια με αυτην την καταντια που λεγεται 360 καθως ειλικρινα εχω λιγη ωρα ελευθερη την οποια προτιμισα πλεον να παρω ενα ps3 να παιζω οταν μπορω παρα να ασχολουμε με το πως θα καταφερω να κανω το 360 να μην κολλαει, να μην τεζαρει ,κλπ κλπ.Το ps3 ας εχει ελαχιστα κατωτερα γραφικα λογω των διαφρων της καρτας γραφικων ειναι μακραν καλυτερο στο θεμα της αξιοπιστιας αλλα και σε αλλα θεματα.Εμενα βεβεα με ενδιεφερε μονο το gaming και θα προτιμουσα το 360 πραγματικα ,οπως και προσπαθησα να του δωσω ευκερειες γιατι το ειχα αγαπησει,αλλα μετα απο 4 διαφορετικες χαλασμενες κονσολες δεν πηγε αλλο.μου ειχε σπασει τα νευρα.Στο μονο που ειναι τελικα "καλυτερο" ειναι για καποιους που θελουν να παιζουν κοπιες με ελαχιστο κοστος διοτι εχει σπασει... Παλικαρι ειχες τα ιδια προβληματα με εμενα. Εχω αλλαξει και εγω 5 κονσολες σε περιοδο 6 μηνων. Δεν αντεξα αλλο, ειδα στο καταστημα που το πηγα πισω ενα Wii kαι τους ειπα "πακεταρετε το μου και δωστε το μου αυτο, μην μου δωσετε αλλο X360". Ετσι απεκτησα Wii, στην τυχη. Θα ηθελα ενα 360 αλλα χωρις πλακα μετα απο αυτα που περασα δεν μπορω να ασχοληθω αλλο οσο καλα παιχνιδια και να βγουνε. Απλα δεν με νοιαζει. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:24 ---------- εγώ πάλι το έχω σχεδόν δύο χρόνια τώρα.. και δεν έχει πάθει τίποτα.. το έχω ανοίξει άπειρες φορές για update του firmware και όλα καλά.. αλλα σίγουρα το πρόβλημα υπάρχει για να το έχει πάθει τόσος κόσμος..και εγώ κάθε φορά που το ανοίγω περιμένω να μου πετάξει RoD απτην άλλη υπάρχουν tutorials στο internet πως να το φτιάξεις μόνος σου όταν χαλάσει... Ποιο αυτο με τις πετσετες? Μην κανεις το λαθος αν δεν εχεις ευκαιρο πυροσβεστηρα διπλα σου.
PanosVR1 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 εχω και εγω το ιδιο προβλημα. Επειδη έχει τελειωσει η εγγυηση ξέρετε καποιον , που μπορει να το φτιαξει με χρηματικο αντίτιμο βεβαια.
departed Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 ρε παιδια εχω ps3 και ψηνομαι να αγορασω το 360 elite λογω μερικων γαματων τιτλων gears of war και κυριως για το fable 2 και μπορει να το φλασαρω κιολας αλλα ρε παιδια τελικα τι παιζει με τα rod και με προβληματα υλικου στις καινουργιες κονσολες ειναι ακομα σε μεγαλο ποσοστο η με τις jasper mobo εχουν καλυτερεψει τα πραγματα ? αν θα το αγορασω θα ειναι σαν να παιζω κορονα γραμματα 300 ευρω?
ikaruga24 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 ρε παιδια εχω ps3 και ψηνομαι να αγορασω το 360 elite λογω μερικων γαματων τιτλων gears of war και κυριως για το fable 2 και μπορει να το φλασαρω κιολας αλλα ρε παιδια τελικα τι παιζει με τα rod και με προβληματα υλικου στις καινουργιες κονσολες ειναι ακομα σε μεγαλο ποσοστο η με τις jasper mobo εχουν καλυτερεψει τα πραγματα ? αν θα το αγορασω θα ειναι σαν να παιζω κορονα γραμματα 300 ευρω? Η κατασταση ειναι καλυτερη αλλα γενικα οχι καλη. Παλια 1 στα 2 ειχε προβλημα, τωρα δεν ξερω αλλα παλι υπαρχουν πολλα προβληματα. Το οτι θα παιξεις με την τυχη σου αυτο ειναι σιγουρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα