Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Red lights Of Death Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 293
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
και άμα είσαι γκαντέμης σαν και μένα, μετά από ένα μηνα το στέλνεις γερμανια για φτιάξιμο :P

vOrtex σου χάλασε πριν ή μετά την υδρόψυξη;

Δημοσ.
Thanks mate, τον εχω δει τον οδηγο αλλα δυστυχως δεν εχω falcon.. Φανταζομαι ειναι μονοδρομος το να παρει δρομο το dvd, ή το να φτιάξω (κάπως) ένα τελείως custom case

δεν χρειαζεσε να εχεις φαλκον.βαλτο και εσυ στην ιδια θεση αλλα πανω στην πλακετα,(στερεωσε το με καποιον τροπο),την ιδια δουλεια θα κανει.

Δημοσ.
κρατας το σκληρο δισκο, πουλας το μηχανημα, παιρνεις ενα arcade, κοτσαρεις το δισκο, τελος.

πιο φτηνη, πιο γρηγορη και πιο αποδοτικη λυση απο τις αλλες που σκεφτεσαι.

Πίστεψε με, έτσι όπως είναι το μηχάνημα, θα δυσκολευόμουν πολύ να το πουλήσω! :-D Εξάλλου τον τελευταίο μήνα έχει ξεχάσει τι θα πει case (καλά το case, το μεταλλικό του πλαίσιο τουλάχιστον, το έχω ξεκοιλιάσει!).

Με την ευκαιρία να πω και άλλο ένα πρόβλημα που αντιμετώπισα.. έτσι για την ιστορία. Οι βίδες που πήρα για να κάνω το xclamp mod είχαν μεγαλύτερο ύψος απ'ότι χρειαζόταν (βασικά δεν ήταν επίπεδες αλλά στρογγυλές στο σημείο όπου μπαίνει το κατσαβίδι), με αποτέλεσμα πλέον όταν βάζω το xbox στο case του, η μητρική να μην κατεβαίνει αρκετά χαμηλά. Με πίεση βέβαια και χάρη στις βίδες του κουτιού, όλα έρχονται στη θέση τους, όμως η μητρική λυγίζει για να το κάνει αυτό και μετά από 40' παιχνιδιού το σύστημα κολλάει (λογικό.. εξάλλου, λόγω μιας παρόμοιας κάμψης της πλακέτας ξεκίνησαν τα προβλήματα με το 360).

δεν χρειαζεσε να εχεις φαλκον.βαλτο και εσυ στην ιδια θεση αλλα πανω στην πλακετα,(στερεωσε το με καποιον τροπο),την ιδια δουλεια θα κανει.

Χμμμ θα κοιτάξω να το βάλω κάπως έτσι ώστε να ρίχνει αέρα στην ψύκτρα.. Πάντως με το ανεμιστηράκι πάνω στην ψύχτρα, είναι όλα πολύυυυ χλιαρά.. Α ξέχασα να αναφέρω πως έχω βάλει ΔΥΟ ανεμιστηράκια, και τα δύο από την ίδια πηγή, σύμφωνα με αυτό τον οδηγό http://forums.xbox-scene.com/index.php?showtopic=549063 . Όσοι θέλετε επιπλέον ψύξη στο 360 σας, θα σας πρότεινα να το δοκιμάσετε καθώς η μέθοδος είναι πολύ εύκολη και σας δίνει 12Volt :-)

Τέλος, οφείλω να πω πως μέχρι στιγμής το 360 μου έχει βγει σκυλί!! :-D Εντάξει, ακούγεται αστείο να το λέω όταν το έχω ξεσκίσει κυριολεκτικά, και όταν μου έχει βγάλει πάνω απο 10 φορές RROD. Όλες τις φορές όμως επέμεινα, και τελικά το χαίρομαι ακόμη το συστηματάκι. Αν και, πλέον, με τα 200 Ευρώ του arcade μάλλον με "έριξε" η Microsoft και θα τιμήσω σύντομα ένα δεύτερο μηχανημα.. Το 1ο θα παραμείνει για τεστάρισμα/αξιολόγηση των παιχνιδιών του θείου, και το καινούριο για αγορά αυθεντικών και live ;-)

Δημοσ.

καλα η microsoft δεν αντεχει χωρις Death ετσι?

μετα το blue screen of death περασαμε στο red light of death

μπραβο :mrgreen: τουλαχιστον αλλαζει το χρωμα

Δημοσ.

έχασα επεισόδια, παίδες όχι δεν έχει σχέση με την υδροψυξη, έχω 3 μηχανάκια (το 4ο είναι εντελώς διαλυμένο) ..δεν "μένω" από xbox :P

Δημοσ.

τα έπαιξε και το δικό μου το xbox δυστυχώς... αλλά όχι με red lights of death απλά κάνει freeze συνέχεια η κονσόλα στα καλά καθούμενα και θέλει restart...:shock:

αν το στείλω όπως είναι φλασαρισμένο και με το αυτοκόλητο της Microsoft όχι και στην καλύτερη κατάσταση θα μου το επισκευάσουν άραγε; κάτι είχα ακούσει για τους γερμανούς ότι το φτιάχνουν και ας είναι φλασαρισμένο. H άλλη λύση είναι αντικατάσταση από τους grmods; πόσο πάει το μαλλί ξέρει κανείς; επίσης για την κονσόλα που σου δίνουν σου δίνουν κάποια εγγύηση καλής λειτουργίας κλπ;

Δημοσ.
τα έπαιξε και το δικό μου το xbox δυστυχώς... αλλά όχι με red lights of death απλά κάνει freeze συνέχεια η κονσόλα στα καλά καθούμενα και θέλει restart...:shock:

αν το στείλω όπως είναι φλασαρισμένο και με το αυτοκόλητο της Microsoft όχι και στην καλύτερη κατάσταση θα μου το επισκευάσουν άραγε; κάτι είχα ακούσει για τους γερμανούς ότι το φτιάχνουν και ας είναι φλασαρισμένο. H άλλη λύση είναι αντικατάσταση από τους grmods; πόσο πάει το μαλλί ξέρει κανείς; επίσης για την κονσόλα που σου δίνουν σου δίνουν κάποια εγγύηση καλής λειτουργίας κλπ;

Φίλε εγώ το έστειλα από 1/4/08. Περιμένω να μου το επιστρέψουν να δω αν μου το έχουν επισκευάσει. Και εμένα φλασαρισμένο είναι και το ένα αυτοκόλητο δεν υπάρχει καθόλου.Από βδομάδα θα λογικά θα μου το φέρουν. Θα ποστάρω αν μου το φτιάξανε ή αν έφαγα άκυρο:cry:

Δημοσ.

fanpan που πρέπει να απευθυνθώ για επισκευή της κονσόλας; να πάρω τηλέφωνο στην Microsoft; εσύ σε ποια διεύθυνση το έστειλες; Γερμανία; το έστειλες στην συσκευασία του με όλα τα καλώδια κλπ;

ib9oj0tbdxjw6spnqqhy.jpg

(xbox art lol)

Δημοσ.
fanpan που πρέπει να απευθυνθώ για επισκευή της κονσόλας; να πάρω τηλέφωνο στην Microsoft; εσύ σε ποια διεύθυνση το έστειλες; Γερμανία; το έστειλες στην συσκευασία του με όλα τα καλώδια κλπ;

ib9oj0tbdxjw6spnqqhy.jpg

(xbox art lol)

Ξερή gpu φαίνεται αυτό.. Ακόμα να βγάλει rrod?

Γαμώτο.. κόλλησε το δεξί shift..

Δημοσ.

christo δεν το στέλνεις πουθενά εσύ. Πάρε τη Microsoft και θα σου στέίλουν courier να το παραλάβει. Από ότι μου είπαν στη Γερμανία το στέλνουν. Μόνο το κουτί ,ούτε σκληρούς ούτε καλώδια

Δημοσ.

Σήμερα μου επιστρέψαν το xbox παίδες από τη Microsoft. Τελικά δεν παίζει ρόλο αν το έχετε φλασάρει ή όχι. Όλα τα ελατωματικά στείλτε τα άφοβα. Εμένα δεν είχε ούτε καν ταινία οπότε αν ήθελαν το επέστρεφαν άνετα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...