Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Red lights Of Death Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως γενικότερα απ' ότι βλέπω ακόμα και οι νέες falcon κονσόλες έχουν τα ίδια προβλήματα "rlod" με τις παλιότερες.

Άρα παπά.... φτιάξανε στην microsoft.

• Απαντ. 293
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

εμενα παντος η δικια μου που αεριζετε σωστα,δουλευει 5 μηνες απροβληματιστα.μπορει να μεινει μεχρι και 3 και 4 σερι μερες ανοιχτο χωρις να κλησει,ειτε επειδη φορτιζει το χειριστηριο,ειτε επειδη κατεβαζω καποιο ντεμο,ειτε γιατι παιζει καποιος στο Live... πολλες ωρες ανοιχτο και δεν εχει παθει τιποτα,εκτος απο κατι κοκκινα λαμπακια απο δικια μου μαλακια με τα ρευματα.εχει μεινει και 40 ωρες περιπου ανοιχτο με call of duty και gears live,παιζαμε με βαρδιες 4 ατομα :-) .πως δεν μου εχει χαλασει εμενα?

τι κανω?

1)μετα το παιχνιδι,μολις τελειωσω δεν κλεινω ποτε την κονσολα.βγαινω στην dashboard και το αφηνω ανοιχτο 10-20 λεπτα μεχρι να κρυωσει τελειως η καρτα γραφικων και φυγει τελειως ο ζεστος αερας μεσα απο το κουτι.(γιατι αμα κλεισετε κατευθειαν την κονσολα μετα το παιχνιδι,ο ζεστος αερας παγιδευεται στο εσωτερικο του κουτιου και δεν φευγει επειδη δεν δουλευουν τα ανεμιστηρακια).

2)20 ποντους αποσταση απο τον τοιχο,σε ανοιχτο χωρο,και 10+ ποντους αποσταση απο τα πλαγια...

3)εξτρα ανεμιστηρα στην καρτα γραφικων.(και χωρις αυτη μια χαρα παει,απλα τωρα δεν ζεσταινετε ποτε,δεν πα να παιζεις 500 ωρες....).

Δημοσ.

Πάντως οι usb θύρες έχουν ρεύμα ακόμα και με κλειστή την κονσόλα άρα μπορείς να φορτίζεις το χειριστήριο ακόμα και αν είναι κλειστή η κονσόλα.

Δημοσ.

επιτηδες το αφηνω ανοιχτο για να δω αμα μου χαλασει και ποτε.μου φαινετε περιεργο πως εμενα ps1-ps2 τσιπαρισμενα,και 360 δεν μου εχουν παθει το παραμικρο,και εμενα,αλλα και απο γνωστους μου πχ oracle22,που τις γ@μαμε τις κονσολες,τις λιωνουμε και δεν μας εχουν παθει τιποτα τοσα χρονια...

μηπως τελικα φταιτε και εσεις λιγακι που δεν τις προσεχετε,και οχι μονο η micro$oft? εμενα γιατι δεν μου χαλαει,απορια το εχω...

JUST-GAMER δεν κλεινει,απλα μπαινει σε λειτουργια σταντ μπαι.

Δημοσ.

Εγώ εννοώ όταν κλείνεις εντελώς και όχι σε standby mode που μπαίνει αν κατεβάζεις κάτι από νετ συνεχίζει και δίνει ρεύμα σε όλες τις usb2 θύρες όπως κάνουν και όλοι οι υπολογιστές.

Και κάτι άλλο σχετικά με το γιατί δεν σου χαλάνε οι κονσόλες σου.

Μήπως γιατί έχεις βάλει έξτρα ανεμιστήρες στο 360 ή το έχεις ανοιχτό(χωρίς κουτί) ώστε να διοχετεύεται ο αέρας καλύτερα.

Δημοσ.

που κολαει το κατεβασμα των αρχειων,με το οτι το 360 κλειστο σου δινει ρευμα στις usb θυρες?

ναι παιζουν ρολο μεγαλο τα ανεμιστηρακια,αλλα καμοια φορα το βαζω μπρος και χωρις αυτα,και εχει τραβηξει κατι 40ωρα ανοιχτο το 360 και δεν εχει παθει το παραμικρο...

παντος νομιζω οτι οι περισσοτεροι που τους χαλαει το 360,(οι περισσοτεροι λεω,οχι ολοι,προς θεου...),ειναι τσαπατσουλιδες.κατι τυποι που τρωνε νουτελα και πιανουν τα δισκακια τους,οι κατσαριδες κανουνε παρτι στο δωματιο τους απο την βρομα,και το 360 το εχουν καθετα στο πατωμα πανω σε φλοκατες η μεσα σε ντουλαπακια,ε λογικο ειναι να τους χαλασει...(ειπα,οχι ολοι..απλα οι περισσοτεροι).

θα μου αρεσε παντος να ανοιξουμε ενα τοπικ,οπου ο καθενας θα ποσταρει μια φωτογραφια του δωματιου του,να δουμε τι κατασταση επικρατει εκει μεσα,ποσο ομορφα και τακτοποιημενα,(και καθαρα) εχει τα πραγματα του,και κυριως σε ποια θεση ειναι τοποθετημενο το xbox του...

ειχα δει κατι αντιστοιχο σε ενα ξενο φορουμ πριν κανα 8μηνο,και οι περισσοτεροι που τους ειχε χαλασει το 360,ειτε το ειχανε πανω σε κανα χαλακι και απο πανω ειχανε αλλες συσκευες οπως DVD Players,ο αλλος ειχε απο πανω εναν ενισχυτη 120W με 8 ωμ αντισταση,ενω τα ηχεια του ητανε 6ωμα,(που σημαινει καμοια 100σταρια βαθμους θερμοκρασια στο εσωτερικο του ενισχυτη... :-D ),ενω ο αλλος το ειχε μεσα σε ενα επιπλο τηλεωρασης,μεσα στο ντουλαπακι με τα γυαλινα πορτακια του και Playstation 2-3 απο πανω,και ενας αλλος τυπας που το ειχε πανω σε συνθετο,και πισω απο το συνθετο υπηρχε καλοριφερ....

οκ,δεν λεω οτι ολοι ειναι τετοιοι,ουτε οτι ειναι και τερας αξιοπιστιας η κονσολα,αλλα ενα αρκετο εως πολυ μεγαλο ποσοστο RLOD 360,οφειλεται στους παραπανω λογους..

Δημοσ.

Μόνο του πάνω απο τον ραδιοενισχυτή (δεν βγάζει τπτ απο θερμοκρασία) με 30 εκατοστά γύρω γύρα ελεύθερα και εννοείται τπτ απο πάνω. Τα έχω στριμώξει όλα για χάρη του αλλα τώρα τελευταία κάνει τη βάση στήριξης για το wii :P

Δημοσ.
3)εξτρα ανεμιστηρα στην καρτα γραφικων.(και χωρις αυτη μια χαρα παει,απλα τωρα δεν ζεσταινετε ποτε,δεν πα να παιζεις 500 ωρες....).

Να σε ρωτήσω κάτι, πως έβαλες έξτρα fan στη gpu και παρ' όλα αυτά κατάφερες να κλείσεις το xbox στο κουτί του; (υποθέτω ότι το έχεις κλειστό). Εγώ που έβαλα το πιο μικρό fan που βρήκα, δεν μπορεί να κλείσει το xbox καθώς βρίσκει πάνω στον ανεμιστήρα το dvd (αναμενόμενο, το ξέρω...). Έτσι η μόνη λύση που σκέφτομαι για την ώρα, είναι να βγάλω το dvd έξω από το case...

Δημοσ.
Να σε ρωτήσω κάτι, πως έβαλες έξτρα fan στη gpu και παρ' όλα αυτά κατάφερες να κλείσεις το xbox στο κουτί του; (υποθέτω ότι το έχεις κλειστό). Εγώ που έβαλα το πιο μικρό fan που βρήκα, δεν μπορεί να κλείσει το xbox καθώς βρίσκει πάνω στον ανεμιστήρα το dvd (αναμενόμενο, το ξέρω...). Έτσι η μόνη λύση που σκέφτομαι για την ώρα, είναι να βγάλω το dvd έξω από το case...

Στην έξτρα ψύχτρα της φάλκον τον έβαλα.Δές εδώ

Δημοσ.
Στην έξτρα ψύχτρα της φάλκον τον έβαλα.Δές εδώ

Thanks mate, τον εχω δει τον οδηγο αλλα δυστυχως δεν εχω falcon.. Φανταζομαι ειναι μονοδρομος το να παρει δρομο το dvd, ή το να φτιάξω (κάπως) ένα τελείως custom case

Δημοσ.

κρατας το σκληρο δισκο, πουλας το μηχανημα, παιρνεις ενα arcade, κοτσαρεις το δισκο, τελος.

πιο φτηνη, πιο γρηγορη και πιο αποδοτικη λυση απο τις αλλες που σκεφτεσαι.

Δημοσ.

και άμα είσαι γκαντέμης σαν και μένα, μετά από ένα μηνα το στέλνεις γερμανια για φτιάξιμο :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...