Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Red lights Of Death Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
λοιπον παιδια απο προχειρη ερευνα που εκανα στο ebay

ειδα αρκετες πατεντες για ψυξη της κονσολας και μαλιστα αρκετα καλες οποτε ας δοκιμασουμε και αυτη τη λυση

δωσε κανα λινκ να δουμε.

• Απαντ. 293
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αυτό εννοείται ότι λειτουργεί άψογα με χαμηλές θερμοκρασίες.

Αλλά για να πάρεις 1 καλό σύστημα watercooling και να κάνεις την moda σου βγαίνει πολλύ περισσότερα λεφτά και απο ps3.

Yπάρχουν πολλοί που το έχουν κάνει σε μηχανάκια του 2005 και δεν έχουν ούτε κολλήματα ούτε λαμπάκια προβλήματα κτλ.

Δημοσ.

Οι περισσότεροι έτσι έχουν σωθεί...

Το κακό είναι οτι δεν ξέρεις τι θα σου ξημερώσει...

Κατα τα άλλα απο όλες τις λύσεις θεωρείται νομίζω η πλέον αξιόπιστη!

Δημοσ.

Εγω παιδια εχω βαλει τα talismoon fans πισω (αντικατεστησαν τους stock ανεμιστηρες) και επισης εβαλα τον xcm core ανεμιστηρα!

Η ροη του αερα ειναι πιο καλη και βγαινει περισοτερος ζεστος απο το πισω μερος της κονσολας (καλο σημαδι).

Μετα απο 2ωρο gaming το τμημα της κονσολας πανω απο το drive και την καρτα γραφικων ειναι αρκετα πιο κρυο στην αφη απο οτι χωρις τα εξαρτηματα που εβαλα.

Ενταξει παραμενει ζεστο αλλα η διαφορα με πριν ειναι εμφανης.

Δεν νομιζω οτι ειναι δυνατον να μενει εντελος κρυα ακομα και με x-clamp removal.

Στην τελικη ο χρονος θα δειξει αν θα αντεξει το μηχανημα με αυτα τα εξαρτηματα.

Οσο ζω ελπιζω!

Δημοσ.
Δυστηχως ενω επαιζα mass effect με χτυπησαν βαναυσα τα τα 3 λαμπακια.

img014tg2.jpg

Ξαφνικα κανει το παραπανω κολλημα και απο τοτε red lights...

εφαγες πακετο τρελο!! δεν εχεις αλλο 360?

Δημοσ.

βεβαια εχω.αυτο ειναι το πρωτο μου 360 που του βαρεσε να συνοδευσει το χριστουγεννιατικο δεντρο.απλα το mass effect γκουχου δεν παιζει στην νεοτερη....γιαυτο λεω δε χαθηκε ο κοσμος

Μass Effect re.ολα τα αλλα διπλα του ειναι απλα παιχνιδια...αλλα επρεπε να ηταν μεγαλυτερο..ποιος περιμενει τα επομενα mass....φανταζομαι το τελευταιο επεισοδιο θα βγει στο νεο xbox οπως και το gow3.kατι σαν την ιστορια με το halo δλδ

Δημοσ.
Μass Effect re.ολα τα αλλα διπλα του ειναι απλα παιχνιδια...αλλα επρεπε να ηταν μεγαλυτερο..ποιος περιμενει τα επομενα mass....φανταζομαι το τελευταιο επεισοδιο θα βγει στο νεο xbox οπως και το gow3.kατι σαν την ιστορια με το halo δλδ

Αυτό είναι κι εμένα το μεγαλύτερο μου παράπονο. Το στορυ του είναι καταπληκτικό αλλά μικρό για rpg. Ήθελα και παραπάνω πόλεις, mni games κλπ. Επίσης τα side quests είναι λίγο επαναλαμβανόμενα. Και έχει και (παραδισιακά) τεχνικά προβληματάκια.

Παρ΄όλα αυτά έχει τόσο ασύλληπτο στορυ, τόσο εντυπωσιακά γραφικά/presentation/μουσική και τόσο καλό gameplay που δεν μπορεί να είναι τίποτα λιγότερο από αριστούργημα.

p.s. Νοίκιασέ το από Imagine στην Γούναρη να το παίξεις στην καινούργια.

Δημοσ.

Μπορεί να έχουμε Χριστούγεννα,όμως εγώ ζω την Κυριακή του Πάσχα μια και αναστήθηκε το copy edition xbox360 μου.

Όχι μόνο του βέβαια αλλά με τις πολύτιμες πληροφορίες από το link που πόσταρε ο klainmaingr στην προηγούμενη σελίδα.Σε ευχαριστώ φίλε μου για την,έστω και έμμεση,βοήθειά σου.

PS: Xrest και λοιποί ομοιοπαθείς,άντε και στα δικά σας ;)

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Σήμερα απέκτησα ένα XBOX 360 ELITE...

Με όλα που έχω διαβάσει εδώ έχω τρομάξει είναι η αλήθεια...

Που μπορώ να δω την ημερομηνία κατασκευής της κονσόλας μου;

Ευχαριστώ!

Δημοσ.
22-10-2007

Είναι καλό αυτό; Κινδυνεύω λιγότερο από τα δαχτυλίδια του θανάτου ή είναι το ίδιο με τις παλαιότερες κονσόλες;

είσαι στις καλές παρτίδες παραγωγής, το πρόβλημα κυρίως το έχουν οι κονσόλες που έχουν παραχθεί από το 2005 μέχρι τον Ιούλιο του 2007

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...