Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Red lights Of Death Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 293
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

flasarismeno einai paidia.

h tha ksanavalo to original firmwere pou to exo kratisei kai tha to gyriso se kamia ms h tha do mipos ginete tipota me kana extra anemistiraki kai tetia.

tha do. pano pouxa arxisei kai tsakiza sto pgr4 :(

naste kala gia tis protaseis pantos. An kai to na to pao stous grmods mou fenete h pio efkolh lysh telika

Δημοσ.

moy to ekane kai mena prin mia ebdomada,mai epeze mia den epeze ekana kai to kolpo me to pistolaki,doylepese mia ebdomada alla apo xthes anoigei meta apo prospathies alla pagonei meta apo ligo...1 xrono to exo kai 1 mhna (flasharismeno) einai core modelo 19-12 2005! tespa, h idia h MS den to episkeyazei xoris egguhsh enanti atitimoy?mporo na toys to pao ego apeythias gia episkeyh?gnorizei kaneis?Giati ayta ta x-clam kai oi psyktres nai men tha doylepsoun kai mporo na ta balo alla eimai sigouros oti tha doylepsoyn gia kana 2 mhna ante 6 mhno kai tha exo pali problhmata pragma poy de thelo....

Δημοσ.

Παιδιά την γνώμη σας: Πήρα την arcade (με 175 watt) για να μπαίνω live καινούργια από πλαίσιο. Χθές έβγαλε τα γνωστά 3 λαμπάκια αλλά μόλις το έκλεισα και το ξαναάνοιξα αμέσως λειτούργησε κανονικά. Το ίδιο και σήμερα το πρωι. ΝΑ το πάω πίσω στο πλαίσιο ή να το κρατήσω μέχρι να τα φτύσει τελείως. Και αν εκεί το δουν ότι λειτουργεί θα το πάρουν πίσω? Γιατί αν το στέιλω ms θα αργήσει.

Δημοσ.
moy to ekane kai mena prin mia ebdomada,mai epeze mia den epeze ekana kai to kolpo me to pistolaki,doylepese mia ebdomada alla apo xthes anoigei meta apo prospathies alla pagonei meta apo ligo...1 xrono to exo kai 1 mhna (flasharismeno) einai core modelo 19-12 2005! tespa, h idia h MS den to episkeyazei xoris egguhsh enanti atitimoy?mporo na toys to pao ego apeythias gia episkeyh?gnorizei kaneis?Giati ayta ta x-clam kai oi psyktres nai men tha doylepsoun kai mporo na ta balo alla eimai sigouros oti tha doylepsoyn gia kana 2 mhna ante 6 mhno kai tha exo pali problhmata pragma poy de thelo....

Ενώ απο τη microsoft θα κοιμάσαι με το κεφάλι σου ήσυχο; :)

Άσε που για προφανείς λόγους θεωρώ οτι δεν θα το επισκευάσει.. (και να το κάνει θα θέλει σίγουρα ένα ~100ρικο... και δεν πάς να πάρεις ένα καινούριο + να διορθώσεις αυτό που έχεις!

χ-clamp it...

Δημοσ.

Το πρόβλημα δεν έχει λυθεί ακόμα(από Αύγουστο 2008 με την νέα Gpu ίσως κάτι να γίνει), αλλά πρέπει να είσαι γκαντέμης να χτύπησε τόσο γρήγορα το μηχάνημα σου.

Μήπως το είχες σε ζεστό μέρος stavrossak που το έκανε να σκάσει τόσο εύκολα?

Δημοσ.
Εσείς που πήρατε την κονσόλα από το Carrefour σας έχει βγάλει κάποιο πρόβλημα? Εμένα δουλεύει κανονικά, αν και δεν το πολυ ζορίζω .

οχι προς το παρον αλλα δεν ειμαι και hardcore gamer.

Δημοσ.
Παιδιά την γνώμη σας: Πήρα την arcade (με 175 watt) για να μπαίνω live καινούργια από πλαίσιο. Χθές έβγαλε τα γνωστά 3 λαμπάκια αλλά μόλις το έκλεισα και το ξαναάνοιξα αμέσως λειτούργησε κανονικά. Το ίδιο και σήμερα το πρωι. ΝΑ το πάω πίσω στο πλαίσιο ή να το κρατήσω μέχρι να τα φτύσει τελείως. Και αν εκεί το δουν ότι λειτουργεί θα το πάρουν πίσω? Γιατί αν το στέιλω ms θα αργήσει.

Έχω την εντύπωση οτι σε εύλογο χρονικό διάστημα απο την αγορά μπορείς να το γυρίσεις επιτόπου εφόσον η κονσόλα βγήκε ελλατωματική και να πάρεις κάποια άλλη.. Εύλογο διάστημα = 10-15 μέρες... Do it..

Δημοσ.

οταν παρετε 360 προσεχτε τα καλωδια να ειναι καλα συνδεδεμενα.Επισης προσοχη στις μπριζες και μπαλαντεζες κλπ.Παιζει το σεναριο οταν δεν παιρνει σωστα ρευμα να πεταει 3 λαμπακια,και η κονσολα να μην εχει τπτ.το εχουν παθει αρκετοι αυτο

Δημοσ.
οταν παρετε 360 προσεχτε τα καλωδια να ειναι καλα συνδεδεμενα.Επισης προσοχη στις μπριζες και μπαλαντεζες κλπ.Παιζει το σεναριο οταν δεν παιρνει σωστα ρευμα να πεταει 3 λαμπακια,και η κονσολα να μην εχει τπτ.το εχουν παθει αρκετοι αυτο

Παίζει κι αυτο που λέει ο xrest, γιατί στο ίδιο πολύπριζο έχω tv,2 xbox και wii! Πάντως το είχα ανοιχτό από χθες το βράδυ και δεν βλέπω να ανεβάζει ιδιαίτερη θερμοκρασία (σε σχέση με αυτό με ημερομηνία 2005). Αν δεν τα βγάλει και σήμερα θα το κρατήσω.Ευχαριστώ παιδιά για τις γρήγορες απαντήσεις!

Δημοσ.
Έχω την εντύπωση οτι σε εύλογο χρονικό διάστημα απο την αγορά μπορείς να το γυρίσεις επιτόπου εφόσον η κονσόλα βγήκε ελλατωματική και να πάρεις κάποια άλλη.. Εύλογο διάστημα = 10-15 μέρες... Do it..

Αγορασα το xbox360 arcade (σαν δευτερο να δοκιμασω τι ειναι αυτο το xboxlive) χθες απο multirama και στην μια ωρα παιχνιδιου αναψε κοκκινο λαμπακι παγωσε η οθονη.Το κλεινω το ανοιγω και μαυρη οθονη.Το αφησα μιση ωρα το ξανανειξα επαιξα μια ωρα και παλι τα ιδια.Το γυρισα πισω σημερα και μου δωσαν αλλο το εχω 3 ωρες αναμενω χωρις προβληματα.Ηταν και το δικο μου 175w.Το ιδιο πηρα παλι και θεος βοηθος.Το παλιο που εχω ειναι 18/01/2006 και δουλευει σαν σκυλι και αυτο που αλλαξα ειναι 16/10/2007.

Δημοσ.
Συμπέρασμα: Και τα falcon τα ίδια σκατά είναι... :|

τα Falcon ειναι πολυ καλυτερα.μπες σε κανα φορουμ της αυστραλιας που εχουνε καλοκαιρακι εκει,και θα δεις οτι δεν εχει αναψει σε κανεναν 3 κοκκινα λαμπακια.η κονσολα ειναι πολυ καλυτερη απο τις προηγουμενες εκδοσεις.μετα απο 2-3 ωρες assassins creed και call of duty 4,και η καρτα γραφικων του ειναι ακομα κρυα.τρεχω με 1.4 και ταχυτητα 5χ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...