Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Red lights Of Death Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καθώς πολλοί έχουν πρόβλημα με το XBOX 360, είναι χρήσιμο να κάνουμε μια βάση δεδομένων με τις συνθήκες που χάλασε.

Ξέρω, η Microsoft δίνει εγγύηση 3 χρόνια στο 360, αλλά πολλοί δεν την δικαιούνται (λόγω "βελτιώσεων").

Όποιος έχει προσωπική εμπειρία ή από κάποιον φίλο, ας αναφέρει τα εξής:

1) Ήταν τοποθετημένο οριζόντια ή κάθετα;

2) Ήταν τοποθετημένο κοντά σε θερμαντικώ σώμα (τζάκι, καλοριφέρ, σόμπα, κτλ).

3) Ήταν τοποθετημένο πάνω σε κάποιο έπιπλο, μέσα σε ράφι σε έπιπλο TV; Αν ήταν σε ράφι ήταν κλειστό από πίσω; Μπροστά είχε τζάμι;

4) Ποιό παιχνίδι έτρεχε όταν χάλασε;

• Απαντ. 293
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

1) οριζόντιο και κάθετο, περισσότερο οριζόντιο για ένα χρόνο, μετά τον ιούλιο οριζόντιο μόνο

2) οχι

3) πάνω σε γραφείο, 15-20 εκ. απο το τοίχο (από πίσω του)

4) Call of Duty 4

Δημοσ.

Δεν νομιζω οτι μπορεις να πεις σιγουρα οτι κατι συγκεκριμενο φταιει και τα παιζει η κονσολα!

Ειναι καθαρα θεμα τυχης...(εκτος βεβαια αν τυλιξεις την κονσολα με κουβερτες οπως ενα παλικαρι στο forum!)

Απο μια συντομη ερευνα στο internet βρηκα οτι επισημα ενα 3-5% των κονσολων εμφανιζει το προβλημα, ομως επειδη αυτο ειναι στατιστικη της microsoft εγω σου λεω ενα 10%.

Οπως και να το δεις οι πιθανοτητες ειναι μεγαλες για ενα καινουριο προιον απο μια μεγαλη εταιρια αλλα ταυτοχρονα και μικρο γιατι μονο μια ενδεχεται να χαλασει στις 10...οποτε ελπιζεις να μην εισαι ο γκαντεμης.

Ενδιαφερον θα ηταν να εβαζες ενα poll στο thread και να μας πουν ποσοι ιδιοκτητες xbox 360 εμφανισαν προβλημα και ποσοι ειναι οκ!

Ετσι για να κανουμε και εμεις μια μινι στατιστικη!

Δημοσ.

Οπως και να το δεις οι πιθανοτητες ειναι μεγαλες για ενα καινουριο προιον απο μια μεγαλη εταιρια αλλα ταυτοχρονα και μικρο γιατι μονο μια ενδεχεται να χαλασει στις 10...

Και 1 στις 10 να είναι το ποσοστό αποτυχίας του 360 (που έχω επιφυλάξεις),όπως και να το δεις,δεν είναι χαμηλό.Άντε να χτίσεις σπίτι με 10% σπασμένα τούβλα...

Δημοσ.

Δύο κονσόλες άλλαξα από το 2005, τώρα έχω την τρίτη. Τώρα αν λέτε για ποσοστό 10% τότε ή είμαι τόσο γκαντέμης (όχι δεν με λένε Μητσοτάκη) ή το ποσοστό είναι κατά πολύ μεγαλύτερο από 10%. Γνώμη μου είναι πως ΟΛΕΣ οι κονσόλες έχουν κατασκευαστικά λάθη, τουλάχιστον οι παλιές, και αργά ή γρήγορα θα χτυπήσουν.

Δημοσ.

Eδώ σε ξένα site έχουμε διαβάσει για ποσοστό κατασκευαστικών λαθών στις παλιές κονσόλες που υπερβαίνει το 25% ρε παιδιά. Άλλες βγάζαν τα λαμπάκια το μεγαλύτερο ποσοστό βασικά, πολλές κατάστρεφαν τα δισκάκια με γρατζουνιές.

Όποιος λέει για 10% είναι γελασμένος.

Στο http://www.myxbox.gr είχε γίνει ψηφοφορία για το πόσα μέλη έχουν αντιμετωπίσει προβλήματα στο xbox360. Είχε φτάσει πάνω από 30%.

Tο ποσοστό είναι σίγουρα πολύ πολύ πολύ μεγαλύτερο από 10% στις κονσόλες 2005-2006 κατασκευής.

Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Δημοσ.

Τελικά και τα νέα μηχανάκια μέχρι και 24 Σεπτεμβρίου 2007 κατασκευής χτυπάνε, βγάζουν κόκκινα λαμπάκια από ότι διαβάζω σε ξένα forum.

Το πρόβλημα-bug-hardware failure παραμένει άλυτο ακόμα, παρότι οι καινούργιες κονσόλες έχουν πολύ μικρή κατανάλωση και δεν ζεταίνονται τόσο.

Είναι δυνατόν να μην το έχουν βρεί τόσα χρόνια.

Ίσως το 2008 με την έλευση του Jasper να λυθεί οριστικά.

Δημοσ.

Υποψιάζομαι ότι έχει βάλει η microsoft κώδικα σε κάποιες κονσόλες ώστε μετά από κάποιες ώρες χρήσης να βγάζει τα ROD, για να μειώσει την πειρατεία.

Αν ισχύει κάτι τέτοιο, ουσιαστικά της κοστίζει ελάχιστα η επισκευή (δεν θα χρειάζεται καν να την ανοίξει, υποθέτω θα συνδέει κάποιο βύσμα usb ή στο video out. Κάτι αντίστοιχο με το pandoras battery του PSP).

Δημοσ.

Το πρόβλημα παιδιά δεν είναι μόνο οι θερμοκρασίες. Εγώ έχω τη 2η κονσόλα τώρα. Η πρώτη που είχα πάρει, μου χάλασε σε δροσερό περιβάλλον και με ΣΥΝΟΛΟ 2 ώρες παιξίματος! Και να σκεφτείτε οτι η κονσόλα από τη μέρα που αγοράστηκε, είχε πάνω της και το intercooler που θεωρητικά την κρατούσε ακόμα πιο κρύα! Το 360 λοιπόν δούλεψε μια περίπου ώρα την πρώτη μέρα που το πήρα, μια ακόμη φορά μετά από μια εβδομάδα και στην τρίτη γειά σας.... ROD και τέλος!

Δημοσ.

Τα ποσοστά hardware failure του xbox360 δυστυχώς είναι τραγικά.

Φτάνει το εξωφρενικό 33%. Οι πηγές είναι από επίσημα στοιχεία από τους retailers xωρίς να συμπεριλαμβάνεται το ποσοστό επιστροφής μηχανημάτων. Ρίξτε του μια ματιά.

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?p=2544996#post2544996

Κάποιος είχε μιλήσει για 10%. Μακάρι να ήταν έτσι. Θα ήταν τέλεια κονσόλα.

Δημοσ.

Ήσουν εδώ Φρου-Φρού όταν γίνονταν οι ομοιρικοί καυγάδες μας για το failure rate?

Πολλοί θεωρούσαν αδιανότητο το ποσοστό να είναι άνω του 3%-5%, όταν είχαν αρχίσει να βγαίνουν οι πρώτες αναφορές για ποσοστά της ταξης του 30% και 35%.

Εν πάση περιπτώση, αν κατάλαβα καλά, λές στη πρώτη σελίδα ότι και τα XBOX360 που έχουν την έξτρα ψύκτρα στη GPU, βγάζουν το ίδιο πρόβλημα και εκείνα???

Ή μήπως δεν έχουν την έξτρα ψύκτρα?

Δημοσ.

1) Ήταν τοποθετημένο οριζόντια ή κάθετα; οριζόντια

2) Ήταν τοποθετημένο κοντά σε θερμαντικώ σώμα (τζάκι, καλοριφέρ, σόμπα, κτλ). ; οχι

3) Ήταν τοποθετημένο πάνω σε κάποιο έπιπλο, μέσα σε ράφι σε έπιπλο TV; Αν ήταν σε ράφι ήταν κλειστό από πίσω; Μπροστά είχε τζάμι; μέσα σε ράφι σε έπιπλο TV,ανοιχτο απο πισω,τζαμι μπροστα

4) Ποιό παιχνίδι έτρεχε όταν χάλασε;δεν επαιζε,πηγε να παιξει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...