Άγιος Βασίλης Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Αγαπητά μου παιδιά θα πάρετε και φέτος τα @@ μου. :-)
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Αγαπητά μου παιδιά θα πάρετε και φέτος τα @@ μου. :-) Pios pios?LOL...polu kalo mbravo...
Vatos_locos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Αγαπητά μου παιδιά θα πάρετε και φέτος τα @@ μου. :-) Γιατί βρε Βασιλάκη μου εγώ δηλαδή τι ζήτησα τόσο ακριβές είναι οι γυναίκες και οι μπίρες Ps οποιος και να 'σε έγραψες
rallistas Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Χαχαχα!Καλο αν και το βλεπω για ban.:lol:
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Αγαπητά μου παιδιά θα πάρετε και φέτος τα @@ μου. :-) den 3erw kata poso se symferei an o paralhpths einai gay...
kirimis Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Αγιε μου Βασιλη... για τις γιορτες θα ηθελα: - ενα Samsung Q1 ultra UMPC - ενα Macbook (οποια εκδοση θες, δεν εχω προβλημα) - μια Ati 3850 η 3870... - ενα Bravo 150αρι σε κοκκινακι - Μια 37αρα Full HD για το δωματιο - ενα projector Full HD και παλι για το σαλονι - ενα HTC Touch Cruise - και επειδη δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο... και θα ειναι κριμα να το διαπιστωσω μετα... πιασε και μια παχια παχια δεσμιδα απο 500ευρα.... Αντε, να σαι καλα και τα λεμε του χρονου παλι.... lol
dimitris2006 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Αγιε μου Βασιλη... για τις γιορτες θα ηθελα: - ενα Samsung Q1 ultra UMPC - ενα Macbook (οποια εκδοση θες, δεν εχω προβλημα) - μια Ati 3850 η 3870... - ενα Bravo 150αρι σε κοκκινακι - Μια 37αρα Full HD για το δωματιο - ενα projector Full HD και παλι για το σαλονι - ενα HTC Touch Cruise - και επειδη δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο... και θα ειναι κριμα να το διαπιστωσω μετα... πιασε και μια παχια παχια δεσμιδα απο 500ευρα.... Αντε, να σαι καλα και τα λεμε του χρονου παλι.... lol εγω αι βασιλη δεν ειμαι τοσο απλειστος οσο ο kirimis. θελω μονο το τελευταιο....
ErrOr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Μιας και ο Αγιό Βασίλης δεν υπάρχει,από το καλοκαίρι έχει γίνει το κουμάντο! Eee PC σε περιμένω πως και πως!
TechnoState Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 ...opws to vlepw o Santa fetos tha treksei me trelo update k swreia apo service pack panw tou, anti gia elkithro dld tha skasei myti me kanena triaksoniko diairoumeno Scania gemato Containers panw... ..Santa opws tha katevaineis k pernwntas apo Salonica fere mou 2 tsourekia apo Terkenli (ena me sokolata k ena me kastano) giati den ta vriskw pouthena sto Skroutz i sto ePrice..k 'zisan autoi kala k 'meis kalytera
S2Katana Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Μιας και εγω ηδη πηρα το δωρακι μου, θα παρω στον εαυτο μου μια 20''αρα ΤFT της Samsung.
StavrosD Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Να είναι ψηλή, πιστή, να μην καπνίζει, με ωραίο χαμόγελο, εύθυμη ...
frou-frou Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 ...opws to vlepw o Santa fetos tha treksei me trelo update k swreia apo service pack panw tou, anti gia elkithro dld tha skasei myti me kanena triaksoniko diairoumeno Scania gemato Containers panw... ..Santa opws tha katevaineis k pernwntas apo Salonica fere mou 2 tsourekia apo Terkenli (ena me sokolata k ena me kastano) giati den ta vriskw pouthena sto Skroutz i sto ePrice..k 'zisan autoi kala k 'meis kalytera Xaxaxa! Tσουρέκι Τερκενλής με άσπρη σοκολάτα και κάστανο. Απλά Θεικό. Και φυσικά τρίγωνα Ελενίδη Πανοράματος και Αρμενοβίλ από τον Τάσο. Όσοι τα έχουν δοκιμάσει αυτά ξέρουν για τι μιλάμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.