tzanos 15 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Τι γνωμη εχετε για την μητρικη ASUS P5W DH DELUXEWI-FI? Στο τελευταιο τευχος του PC MAGAZINE ειχε την καλυτερη βαθμολογια σε συγκριτικο τεστ, εσας ποια ειναι η γνωμη σας?
doc Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Εγω αυτη εχω και ειμαι υπερευχαριστημενος.Full απο χαρακτηριστικα καi με το τελευταιο bios update παιρνει και τους νεους επεξεργαστες της intel.No problem so far...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 auth exw, mia xara den lew...alla oxi kai polla apo overclocking...
Moderators Gi0 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 auth exw, mia xara den lew...alla oxi kai polla apo overclocking... Το αυτο.Εχω πεσει και σε σκατα κομματι cpu και δεν ανεβαινει αρκετα.Κατα τ αλλα πολυ καλη μητρικη.
dimdesk Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Ρε παιδια εχω ηδη τρεις σατα δισκους και θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω να βαλω και αλλους σατα ,οχι σε raid, ή να βαλω ide? Thank you
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 απάντησα στο άλλο topic που ρώτησες
Dark_Sage Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Και εγώ κατοχος της εν λόγω μητρικής... τέλεια για να βλέπεις ταινίες λόγω του τηλεκοντρόλ... ωραία φάση και το wifi που έχει... αρκετά ψυχρή... και μπορώ να πω πολύ σταθερή για average ο/c... Αν δε θες να πάρεις κάποιο cpu και να το πας 4 GHz στην προτείνω ανεπιφύλαχτα! Και εδώ κ λίγες μέρες με υποστήριξη Penryn!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 πράγματι εντυπωσιακό για μια τόσο παλιά μητρική να υποστηρίζει Penryn
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.