nikos2027 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Γεια σας παιδια! Μόλις κατέβασα το Letters from Iwo Jima και δεν έχει ελληνικούς υπότιτλους, έχει μόνο αγγλικούς και ισπανικούς. Τι να κάνω για να βάλω ελληνικούς υπότιτλους και πως? Θα είναι συγχρονισμένοι? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
kastel Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Δες τον οδηγό "ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΥΠΟΤΙΤΛΩΝ ΣΕ DVD (χωρίς encoding)". Για το συγχρονισμό θα χρησιμοποιήσεις το Subtitle Workshop, δες τον οδηγό "ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟΤΙΤΛΩΝ ΜΕ ΤΟ SUBTITLE WORKSHOP". Τους οδηγούς θα τους βρεις εδώ: www.kastel.gr
nikos2027 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Φίλε Kastel είσαι τρέλα!!! Πριν από λίγο καιρό χρησιμοποίησα τον οδηγό σου για το Acronis. Ευχαριστούμε!!!! P.S. αν έχω απορίες θα σου ξαναγράψω!
nikos2027 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Φίλε kastel δεν μου δουλέυει αυτό που λες Αρχικά δεν βγάζει μόνο 1 αρχειο με το tsunami και το 2ο πρόγραμμα δεν μπορεί να ξεχωρίσει τον ήχο από την εικόνα. Αλλά εγώ θέλω να κάνω προσθήκη υπότιτλων οχι να έχει μονο ελληνικά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.