Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Sapphire 2900 Pro

phanispal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά ακούστε να δείτε τι πρόβλημα αντιμετωπίζω: Σήμερα μου ήρθε από e-shop η προαναφερθείσα κάρτα και πήγα να τη βάλω σε μια Asus P5K Premium. Μόλις τον άνοιξα ακούστηκαν 1 long και 3 short beeps. Δοκίμασα μια X1950XTX και δούλεψε κανονικά. Η 2900 PRO έχει μια 6πινη και μια 8πινη τροφοδοσία και η συσκευσία της κάρτας είχε μόνο 6πινο καλώδιο.σε τι χρειάζεται το 8πινο;Τι προβλημα μπορει να υπάρχει;

Δημοσ.

ειχα βαλει μονο το 6πινο.αποκλειται να λειτουργησει μονο μ'αυτο;χρειαζεται και δευτερο 6πινο οπωσδηποτε για να λειτoυργησει κανονικα;η χρεαζεται και το 8πινο;

Δημοσ.

Χρειάζεται οποσδήποτε και 2εξαπινο!!! Το 8πινο σε ενδιαφέρει μονο για oc και προσ το παρον λίγα τροφοδοτικά το έχουν!!!

Δεν μας λές και τι τροφοδοτικο έχεισ να δούμε αμα την σηκώνει!!!

Δημοσ.

enermax liberty 620w/quad core/εναν 80αρη σκληρο/2x1 gb ram.βαζω δευτερο 6πινο και δειχνει χιονια στην οθονη +υστερα απο λιγο κλεινει.το coolερακιο ισα που γυρναει....

Δημοσ.
enermax liberty 620w/quad core/εναν 80αρη σκληρο/2x1 gb ram.βαζω δευτερο 6πινο και δειχνει χιονια στην οθονη +υστερα απο λιγο κλεινει.το coolερακιο ισα που γυρναει....
p5k premium
Δημοσ.

ΧΙΟΝΙΑ???? Λίγο κάπως μου φαίνεται ψηφιακό σήμα να δίνει χίονια! Για προσδιόρισε τι εννοεις χιόνια???

Δημοσ.

οταν βγαζω την τροφοδοσια η εχω το 1 6πινο το ανεμηστηρακι γυριζει γρηγορα.οταω βαζω και τα 2 6πινα δεν πηγαινει βημα....φταει η γαμοκαρτα;;;;

Δημοσ.

Τι να σου πω φίλε μου περιεργα τα πράγματα το καλύτερο που έχεισ να κανεισ είναι να την δοκιμάσεις και σε κάποιο αλλο Pc και αν κανει τα ίδια RMA it!!!!

Δημοσ.
οταν βγαζω την τροφοδοσια η εχω το 1 6πινο το ανεμηστηρακι γυριζει γρηγορα.οταω βαζω και τα 2 6πινα δεν πηγαινει βημα....φταει η γαμοκαρτα;;;;

Ti trofodotiko exeis i 2900xt 8eli 500Watt k panw gia na litourgisi:rolleyes:,

Mporeis na kaneis kaniniki sindesi 8pin & 6pin. exeis olla ta kalodia,

gia to 8pin xrisimopiises to 8pin to 6pinati_power6_8.gif

Pou perilambani i siskeuasia tin Vga.

Source.png Πηγή: msi exaple

Δημοσ.

Εχεις enermax liberty 620w και αντιμετωπιζεις προβλημα? Ενας φιλος μου τρεχει σε enermax liberty 400w μια 2900ΧΤ! Το τροφοδοτικο του εχει 2 6πινες παροχες και την μια την εκανε 8πινη με τον μετατροπεα.

Η καρτα δεν τρεχει μονο με 1 6πινο!

Ή δεν θα ανοιγει καν, ή θα ανοιγει και θα βγαζει παρασιτα και μετα απο λιγο θα κολαει.

Προσεξε μην βαλεις αναποδα τα καλωδια, δλδ το 8πινο να παταει στην 6πινη υποδοχη και στα 2 πρωτα της 8πινης υποδοχης και στα υπολοιπα 6 να εχει μπει το 6πινο!

BTW Μολις λυσεις το προβλημα σου, φροντισε να την κανεις και ΧΤ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...