Προς το περιεχόμενο

Rapidshare: To όριο των 25GB στην πραγματικότητα είναι πολύ παραπάνω

mdarkman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Δεν μπορεις να κατεβασεις τις επομενες μερες.Εχεις φτασει το οριο.Υπομονη 4 μερες.

Δημοσ.

αν τα κατέβασες όλα την ίδια μέρα θα πρέπει να περιμένεις άλλες 4. αν κατεβάζεις σταθερά 5gb την ημέρα για παράδειγμα,κάθε μέρα θα σου ελευθερώνονται 5 gb.

Δημοσ.
γιαυτο περνεις και 2ο..σε καποια φαση ειχα παρει 3 accounts, μονος μου...ειναι εθισμος :Ρ :Ρ

μήπως σε κάποια φάση καταντάει ασύμφορο???

Δημοσ.
μήπως σε κάποια φάση καταντάει ασύμφορο???

μπαααααααα.

κοιτα τι θα κανεις.θα ανεβασεις Spy Sweeper,Ad-Aware,KIS,σε 3 διαφορετικα αρχεια.

και θα τα ποσταρεις σε 4-5 καλα φορουμ.

αν αυτο το τοπικ ειμαι με merged,τοτε καθε 1-2 μερες,θα κανεις edit γραφωντας πχ Thanks,το παλιο σου ποστ,και θα ξαναποσταρεις καινουριο ωστε να ειναι στην πρωτη σελιδα μονιμος.

με αυτον τον τροπο εχω 8.000 ποντους το μηνα.μονο με αυτα τα 3 προγραμματα.

ετσι...εχεις ενα 2ο account τσαμπα. εισαι στο οριο και δεν μπορεις να κατεβασεις? ανοιγεις εναν καινουριο λογαριασμο για 1 μηνα, με τα premium points.

Δημοσ.
μπαααααααα.

κοιτα τι θα κανεις.θα ανεβασεις Spy Sweeper,Ad-Aware,KIS,σε 3 διαφορετικα αρχεια.

και θα τα ποσταρεις σε 4-5 καλα φορουμ.

αν αυτο το τοπικ ειμαι με merged,τοτε καθε 1-2 μερες,θα κανετε edit γραφωντας πχ Thanks,το παλιο σας ποστ,και θα ξαναποσταρετε καινουριο ωστε να ειναι στην πρωτη σελιδα μονιμος.

με αυτον τον τροπο εχω 8.000 ποντους το μηνα.μονο με αυτα τα 3 προγραμματα.

ετσι...εχεις ενα 2ο account τσαμπα. εισαι στο οριο και δεν μπορεις να κατεβασεις? ανοιγεις εναν καινουριο λογαριασμο για 1 μηνα, με τα premium points.

παρόμοιο τρόπο είχα και εγώ..με ποιο απλά προγράμματα..και βέβαια ήταν τελείως free αλλά επειδή ήταν στο rapidshare ta κατέβαζαν από εκεί...

τώρα πια έχω αρκετούς πόντους αλλά σπάνια παίρνω account...(τους έχω στο collectorzone) αυτό συμφέρει πάρα πολύ..!

Δημοσ.

καλο ειναι,αλλα τωρα εχουν παρα πολλοι λογαριασμο δικο τους,και δεν κατεβαζουν σαν free,και δεν μαζευεις ποντους.

ειδικα για αυτον το μηνα,δυσκολο το 8αρι. ουτε 3.000 δεν βλεπω να πιανω.

Δημοσ.

το θέμα είναι να βάζεις κάπως καινούρια αρχεία...

επίσης να βρίσκεις και καινούρια forum κάθε φορά..και αν κάποιος δικό σου(κάποιοι) να κάνουν απαντητικά thanks κτλ ή να ρωτάνε κάτι άσχετο και εσύ να απαντάς..πάντα πρώτη σελίδα έτσι..!

premium συνέχεια δεν αξίζει..καλύτερα να αφήνεις λίγο καιρό να σκεφτείς τι θα κατεβάσεις και μετά να παίρνεις λογαριασμό..

Δημοσ.
vasika iparxoun kai ta torrents....

ναι κατεβασε εσυ απο τορρεντς σε 10λεπτα κ δες την :P

κ μεχρι να τελειωσει η ταινια να εχεις κατεβασει αλλες 5:p:p

το προ 2008 το ειχα αφησει ενα βραδυ ολοκληρο να κατεβαινει

12 ωρες υπνο εκανα κ ειχε κατεβασει 1,+ Giga

ε το πρωι που ξυπνησα το εβαλα στο rapidshare και σε 3 παρα κατι ωριτσες το ειχα κανει εγκτατασταση κ το ελιωνα

Δημοσ.

Το όριο έιναι όντως 25GB.

H λεπτομέρεια: Ο έλεγχος δίνεται κατά την έναρξη του download, και ενημερώνεται το όριο κάθε μια ώρα ή κάτι τέτοιο.

Αν π.χ. έχεις κατεβάσει 24.98GB και βάλεις να κατεβούν παράλληλα 10 αρχεία των 100ΜΒ, τότε θα φτάσεις άνετα τα 25.98 χωρίς πρόβλημα.

Κατά περιόδους έχω δει να φτάνω τα 27GB σε 5 μέρες (720p :-))

Δημοσ.
ναι κατεβασε εσυ απο τορρεντς σε 10λεπτα κ δες την :P

κ μεχρι να τελειωσει η ταινια να εχεις κατεβασει αλλες 5:p:p

το προ 2008 το ειχα αφησει ενα βραδυ ολοκληρο να κατεβαινει

12 ωρες υπνο εκανα κ ειχε κατεβασει 1,+ Giga

ε το πρωι που ξυπνησα το εβαλα στο rapidshare και σε 3 παρα κατι ωριτσες το ειχα κανει εγκτατασταση κ το ελιωνα

e ma ine kai na vreis to sosto meros.... B) ta torrents ine polles fores pio grigora apo to rapidshare

@mods den sinexizo :X

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

εξαρτάται με την ταχύτητα που έχεις...με 768 που είμαι ...λίγο δυσκολο να τελειώσω λογαριασμό, ακόμα και αν βάλω το pc να κάνει υπερωρίες!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...