Προς το περιεχόμενο

Terminator

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Προσοχη: Μην αγορασει κανεις ακομη τη retail εκδοση διοτι τα μουσκεψαν και δεν γινεται install το παιχνιδι.

The just released movie-to-game adaptation Terminator Salvation has apparently got a major show-stopping bug for the retail PC version of the game. The game's official message board has a long thread full of people who cannot install the game from the CD. Instead they have encountered an error message (-5006:0x80070002) when clicking the .exe file.

Δημοσ.

Απογοητευτικό. Είτε το πιάσεις από τα γραφικά, είτε από τον ήχο, είτε από την χρονική διάρκεια, είτε από τα scroll-shootings sequences. Τι σκ@τ@ ρε GRIN;

Δημοσ.
Απογοητευτικό.

Όπως και όλες οι ταινίες που έγιναν παιχνίδια.

Αυτό γιατί να είναι η εξαίρεση..

Δημοσ.
Γιατί υπάρχουν κι εξαιρέσεις...

Χεχ, ούτε την ταινία έχω δει, ούτε το game εχω παίξει...

(και να πω και την αλήθεια, δε ψήνομαι να κάνω τίποτα από τα δύο) :P

Δημοσ.

Η ταινία παίζει να μην σ'αρέσει, δεν είναι και κανά αριστούργημα.

Το παιχνίδι όμως είναι απ'τα κορυφαία στην κατηγορία των stealth και fps. :-)

Δημοσ.
Χεχ, ούτε την ταινία έχω δει, ούτε το game εχω παίξει...

(και να πω και την αλήθεια, δε ψήνομαι να κάνω τίποτα από τα δύο) :P

Για το παιχνιδι απλα χανεις. Για την ταινια οκ, τιποτα το ιδιαιτερο αν και ειναι καλουλα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το έχει δοκιμάσει κανείς σε ΑΤΙ κάρτα γραφικών; Το εγκατέστησα και δεν δουλεύει ο ήχος...κάτι λένε για ένα patch της nvidia.

Δημοσ.

Από τα βίντεο μου φαίνεται αρκετά επαναλαμβανόμενο... Πόση ώρα μπορείς να κρύβεσαι κ να τρέχεις έτσι δλδ;

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Terminator Salvation Expansion Pack με PhysX effects. Όλα τα εφέ τα έχουμε δει στο παρελθόν (χωρίς καν την παρουσία της PhysX engine) αλλά ΟΚ, γενικώς τρώγεται κάπως η όλη φάση!

Δημοσ.

παιδια απο τα πιο μουφα παιχνιαδια που εχω παιξει...πραγματικα μην κανεται τον κοπο!!το τερματισα μεσα σε 2 ωρες,φανταστιτε δηλαδη...οχι οτι μου αρεσε απλα δεν ειχα τιποτα αλλο να παιξω!!

• 1 χρόνο αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...