GREGKERKYRA Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Γεια σας, δυστηχώς ο πατέρας προσπαθώντας να βάλει καινούργια Ram έκαψε την μητρική πιθανότατα λόγο στατικού ηλεκτρισμού απο ότι του είπαν στο κατάστημα που τον πήρε για επισκευή. Θέλω να σας ρωτηήσω 2 πράγματα. Θέλω να δώ αν εκτός απο την μητρική έχει καεί κ τίποτα άλλο. Πιο πολύ με νοιάζουν οι μνήμες. Είναι DDR1-400Hz θέλω να τις δοκιμάσω στο δικό μου το Pc για να δω αν έχουν καεί, α)η μητρική μου υποστηρίζει μέχρι DDR2 888(GA-8I955X Royal) θα τις δει αυτες; β)αν έχουν καεί υπάρχει περίπτωση να μου βλάψουν το Pc η απλά δν θα δουλέψουν;
frenzy Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 a) Μην προσπαθήσεις να τις βάλεις καν β) Μήπως έτσι την χαλάσατε τη μητρική;
GREGKERKYRA Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 a) Μην προσπαθήσεις να τις βάλεις κανβ) Μήπως έτσι την χαλάσατε τη μητρική; α)γιατι; αν βρώ pc με μητρικη που θέλει ddr1; β)η μητρική που χάλασε ήταν παλιά, ίδιου τύπου ραμ πήγε να βάλει αλλα επειδή δν ήξερε και πολλά και εγώ είμαι 600χλμ μακριά έκανε βλακεία και ακούμπαγε όπου ναναι απο ότι μου είπε.
GREGKERKYRA Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Στην καινούργια μητρική που θα πάρω, που σίγουρα ddr2 θα υποστηρίζει οι παλιές ddr1 αν δν έχουν καεί θα παίζουν; αυτό με νοιάζει
thanocaster Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Δεν θα μπαίνουν καν στα slots. Οι DDR έχουν αλλού την εγκοπή από τις DDR2.
GREGKERKYRA Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Δεν θα μπαίνουν καν στα slots. Οι DDR έχουν αλλού την εγκοπή από τις DDR2. Όταν σου κολάει το μυαλό ξεχνάς και τα βασικά
wert Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Δεν κρατήθηκα με συγχωρείς. Φυσικά και έχω δώσει ήδη συγχαρητήρια στον πατέρα σου για την φοβερή ειδικότητά του στις αναβαθμίσεις. :lol: Θα του κάνω και μια επίσκεψη να ξαναγελάσω από κοντά. Επίσης πρέπει να τον καταφέρουμε να γράψει ένα βιβλίο με όσα έχει κάνει. Τρελές πωλήσεις εγγυημένες. Μόνο με χειροπέδες θα φτιάξει η κατάσταση και αυτό δεν είναι σίγουρο.... Να του πεις επίσης όταν θα παίζει με τις μνήμες και το pc και κρατάει φακό , να τον κρατάει καλά γερά και δυνατά. Και λίγα που έπαθε με τις τούμπες του φακού
GREGKERKYRA Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Δεν κρατήθηκα με συγχωρείς. Φυσικά και έχω δώσει ήδη συγχαρητήρια στον πατέρα σου για την φοβερή ειδικότητά του στις αναβαθμίσεις. :lol: Θα του κάνω και μια επίσκεψη να ξαναγελάσω από κοντά. Επίσης πρέπει να τον καταφέρουμε να γράψει ένα βιβλίο με όσα έχει κάνει. Τρελές πωλήσεις εγγυημένες. Μόνο με χειροπέδες θα φτιάξει η κατάσταση και αυτό δεν είναι σίγουρο.... Να του πεις επίσης όταν θα παίζει με τις μνήμες και το pc και κρατάει φακό , να τον κρατάει καλά γερά και δυνατά. Και λίγα που έπαθε με τις τούμπες του φακού Άσε απελπισία είναι.... το μόνο καλό είναι ότι θα βγώ κερδισμένος.... Θα του δώσω το δικό μου hardware και θα κάνω αναβάθμιση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.