Προς το περιεχόμενο

Vga Overcloking Guide

Vatos_locos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 364
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 1 μήνα μετά...

Τρέχω σε Windows 7 και η κάρτα μου είναι η XFX 8800GTS 512MB με τους 196.21 drivers.

Επειδή έχει πολύ καιρό να βγει καινούρια έκδοση του RivaTuner, ήθελα να μου προτείνετε αν ξέρετε κάποιο άλλο καλό εναλλακτικό overclocking utility. Δοκίμασα το Evga Precision μπας και, αλλά δε τρέχει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν έγινα σαφής, συγνώμη.

Δεν δουλεύει σωστά στα 7, μου βγάζει ένα μήνυμα για unsigned driver ή κάπως έτσι και δεν μπορώ να δω καθόλου clocks ή το οτιδήποτε.

Τρέχω σε Windows 7 και η κάρτα μου είναι η XFX 8800GTS 512MB με τους 196.21 drivers.

Επειδή έχει πολύ καιρό να βγει καινούρια έκδοση του RivaTuner, ήθελα να μου προτείνετε αν ξέρετε κάποιο άλλο καλό εναλλακτικό overclocking utility. Δοκίμασα το Evga Precision μπας και, αλλά δε τρέχει.

σε vista ή xp πως πήγαινε η κάρτα ?

clockαρέ την απο bios

σε vista ή xp πως πήγαινε η κάρτα ?

clockαρέ την απο bios

Σε XP την είχα φτάσει μέχρι 725Mhz πυρήνα και 1050Mhz memory.

Τελικά με λίγο ψάξιμο βρήκα ένα workaround για το πρόβλημα, όπως επίσης ότι οι 196.21 drivers είχαν κάποιου είδους ασυμβατότητα. Πέρασα τους 197.45 και όταν εγκατέστησα το Riva δε μου έβγαλε error και παίζει μια χαρά. :-)

• 1 μήνα μετά...
καλημέρες :-) εγώ έχω παρατηρήσει και artifacts στον πυρήνα

11162007034025gi5.jpg

μετά από πολύ oc απλά τα βγάζει συμμετρικά όπως στην εικόνα που έδωσα εγώ :-) και το μικρότερο βήμα για να ανεβάζεις είναι 12Mhz λόγο dividers στην κάρτα γραφικών ;) όσο για το κατέβασμα τώρα σιγά τι 2 τι 5 τι 10 Mhz αν έχεις κάνει ένα εύλογο δεν θα δεις και μεγάλη διαφορα

αργότερα αν βρεθεί πάλι όρεξη και χρόνος γιατί αν δεν ήταν ο George_ο/c σιγά μην καθόμουν να γράψω τίποτα :P ίσως γράψω και άλλον ένα για το overclocking των shaders στις 8800 Vga's

Ρε παιδια στην φωτο αυτη που τα βλεπετε τα artifacts? Πως τα καταλαβαινεις? Στην φωτο εδω τα εχει με κιτρινο αλλα κανονικα φαινονται με το ματι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...