Antretng Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Εβαλα αυτούς που είχε το dvd και κοιτάζοντας στο vtune βλέπω ότι πέρασα 191.07. Από τι στιγμή που το κανα ξανα βλέπει τις παλιές stock κανονικά (πριν όταν πάτησα για εργοστασιακές μου βγαλε χαμηλότερο το shader κατα 240 mhz από ότι ήταν πριν). Πρόβλημα με τις θερμοκρασίες δεν είχα. Το πρόβλημά μου ήταν ότι crashare στο game ενώ ήταν stable στα benchmarks. Επαιξα κάτι λιγότερο από ώρα το mw2 και δεν είχε κανένα crash. Άρα ήταν απλά unstable το oc. Αλλά μου τη δίνει που δεν crasharei στα benchmarks... πως θα καταφέρω να βρω τις σωστές ρυθμίσεις έτσι; Με τη ξενέρα του crasharismatos εντός gaming:-( Τέσπα, αφού μου ήταν σταθερό στα benches 641, 958, 1424 για πυρήνα, μνήμη και shader, τότε απλά θα τις ρίξω όλες σε 630, 950, 1400 και ελπίζω να είναι stable και in gaming. (οι stock είναι 550, 900, 1340) Thanks για την πολίτιμη βοήθεια Υ.Γ. Το ότι δεν ανεβάζει στροφές ο ανεμιστήρας σε dynamic πιστεύεις ότι είναι ελάττωμα της κάρτας; Χειροκίνητα μπορώ να τις ανεβάσω όσο θέλω... απλά μου φαίνεται περίεργο που ενώ φτάνει μέχρι και 60+ βαθμούς και παραμένουν χαμηλά οι στροφές. Μήπως να την στείλω για αντικατάσταση - service; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Από κάποιες θερμοκρασίες και μετά αρχίζουν να ανεβαίνουν οι θερμοκρασίες.Π.χ. και εμένα σε gaming δεν πάει πάνω από 40% το ανεμιστήρι. Δεν νομίζω ότι παίζει πρόβλημα με τις θερμοκρασίες, άμα ήταβ θα το έβλεπες και στο furmark, τώρα αν για ψυχολογικούς λόγους θες να έχεις το ανεμιστήρι παραπάνω μπορείς να το κάνεις. Να στην αντικαταστήσουν από την στιγμή που παίζει άριστα σε default ρυθμίσεις, και δεν ανεβάζει και θερμοκρασίες, αποκλείεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antretng Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Σωστά. Απλά ακόμη και στους 65 C στο benchmark δεν ανέβασε στροφές, για αυτό ανησύχησα. Τώρα σκέφτηκα πως μάλλον στις μνήμες είναι το πρόβλημα καθώς η ψύχτρα δεν της "βαράει" . Υπάρχει περίπτωση στο bench να ζορίζεται περισσότερο ο πυρήνας και λιγότερο οι μνήμες; Γιατί αν ναι, τότε εκεί είναι και η διαφορά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Τώρα το συνηδιτοποίησα. Στο furmark μην βάζεις το benchmark, αλλά το stabillity mode.Ίσως γι΄αυτό σου την έβγαζε την κάρτα stable. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antretng Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Τώρα το συνηδιτοποίησα. Στο furmark μην βάζεις το benchmark, αλλά το stabillity mode.Ίσως γι΄αυτό σου την έβγαζε την κάρτα stable. Stability είχα κανει Αλλά δεν.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M@ROUD@S Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Ποιες ρυθμισεις χρησιμοποιεις στο funmark; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antretng Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Αυτές είναι οι ρυθμίσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pagratios Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 προσπαθώ να ανεβάσω την συχνότητα της 9800 GTX+ και πηγαίνω τον πυρήνα από 750 -> 800 και τρέχω το occt και πετάει error αμέσως τι να κάνω? Μήπως δεν ανεβαίνει άλλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antretng Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Λίγο απότομα δεν την ανέβασες; Σου πετά error ακόμη και αν την πας μόλις +5 ; Anyway, παιδιά έχω την εξής απορία, βρήκα μάλλον τα όρια της μνήμης και η ερώτηση μου είναι η εξής. Αν η μνήμη έχει φτάσει στα 950 υπάρχει νόημα να ανεβάσω πέρα από την ήδη ταχύτητα που χω φτάσει τον πυρήνα (δηλαδή 634) ή απλά θα χω bottleneck από τη μνήμη της gpu; Απλά αφού είδα και απόειδα με τα benches τον πυρήνα τον πήγα 630 και μετα 634, είδα ότι είναι stable και δεν το πίεσα άλλο. Και υποπτεύομαι ότι αφού δεν ανεβαίνει άλλο η μνήμη, δεν έχει νόημα. Μόνο με το shader δεν έχω παίξει ακόμα... είναι και επίπονο να ανακαλύπτεις τις άριστες συχνότητες εν ώρα gaming Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pagratios Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 (επεξεργασμένο) Έχω την εντύπωση ότι το είχα δοκιμάσει στο παρελθόν και πάλι είχα πρόβλημα αλλά δεν είμαι σίγουρος. Θα το δοκιμάσω και θα δούμε. Έχει κάνει κάποιος ο/c σε αυτή την κάρτα? Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2010 από pagratios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antretng Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Βασικά πόσα nm chipset είναι; Ανεβάζει εύκολα θερμοκρασίες; Μήπως για αυτό το λόγω έχει περιορισμένο overclockability Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pagratios Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 (επεξεργασμένο) Είναι 65nm Επίσης είναι 785 και το πήγα 800 και όχι 750 όπως είπα προηγουμένως. To occt το τρέχω με shader complexity 0 ή με κάποιο άλλο νούμερο? Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2010 από pagratios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pagratios Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Στο funmark πως καταλαβαίνεις ότι έχει error? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOPSTRIM Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 συνήθως κολλάει το pc και είτε κάνει restart είτε παραμένει κολλημένο... PS: Προσπαθώ να clockάρω την ATI 5770 με AMD GPU Clock Tool & MSI Afterburner αλλά θέλω να δώσω ρεύμα και δεν με αφήνει... Να αλλάξω bios σε ASUS για Voltage Tweak η υπάρχει κάνα άλλο tool; Έχω την Sapphire Vapor-X 5770 1GB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outlaw star Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 συνήθως κολλάει το pc και είτε κάνει restart είτε παραμένει κολλημένο... PS: Προσπαθώ να clockάρω την ATI 5770 με AMD GPU Clock Tool & MSI Afterburner αλλά θέλω να δώσω ρεύμα και δεν με αφήνει... Να αλλάξω bios σε ASUS για Voltage Tweak η υπάρχει κάνα άλλο tool; Έχω την Sapphire Vapor-X 5770 1GB μήπως είναι διαφορετικό pcb απο το reference της ati?διότι και εγώ που έχω vapor-x 4890 δε μπορώ να δώσω ρεύμα :-((αποτέλεσμα ο πυρήνας να πηγαίνει απο τα 870 στα 890 μόνο...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα