Προς το περιεχόμενο

Vga Overcloking Guide

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μμ και τι σε κάνει να πιστεύεις οτι με bios θα τα καταφέρεις ?

δοκίμασε δεν θα πάθει τίποτα απλά κράτα και το δικό της ένα backup

• Απαντ. 364
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ok θα δοκιμασω

οταν βαζω την εντολη nvflash -5 -6 evga.rom (ετσι το εχω ονομασει) μου λεει οτι δεν εχει βρεθει συσκευη τις nvidia :S τι μπορω να κανω για αυτο?

Επεξ/σία από gega
Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Κοπελια καλησπερα.

Εχω ενα προβλημα με το atitoool. Δεν λεει να δουλεψει με τιποτα με την καρτα μου.

gιgabyte 9600gt 1gb. Μου βγαζει μυνημα οτι δεν χρησιμοποιειται απο τα windows.

Δοκιμασα drivers απο το cd της και απο την nvidia αλλα τιποτα.

Καμια ιδεα?

Ευχαριστω

Δημοσ.

Ειχα δει οτι υπαρχει καινουριος οδηγος απλα δεν ειχα παρατησησει το οτι ειναι πολυ πιθανο να μην αναγνωριζει την καρτα. Απλα θα ηταν καλο αν μπορουσαμε να σκαναρουμε για artifacts μιας και το rivatuner δεν εχει αυτη την δυνατοτητα.

Thanx παντως.

Δημοσ.

Μα εκει ειναι το προβλημα. Κοιτα το screen.Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι παιζει να ειναι μια απλη μ@@@κεια που βρισκεται μπροστα μου.

post-7256-129062991511_thumb.jpg

Δημοσ.

όντως πάτα στο do not tell me again... και πάτα scan for artifacts δεν παίζε έτσι ? αν όχι κάτι έχεις με τους οδηγούς λογικά γιατί κάτι τέτοιο λέει και το ati tool δεν το έχω πετύχει και ποτέ για να σου πω από την άλλη μπορείς να δοκιμάσεις και το furmark σε stability mode

Δημοσ.

μπα δεν παιζει. το αφηνω προς το παρον μιας και ουτε με τους οδηγους δεν εφτιαξε (εβαλα της nvidia ενω ειχα αυτους που εδινε η gigabyte με την καρτα). Απλα ηθελα να δοκιαμσω μιας και με το gamers hud της ggiabyte δεν μπορω να δωσω αλλο ρευμα ενω διαβαζω οτι αντεχει ακομα αρκετο. Ισως οτι Riva tuner....

Δημοσ.
μπα δεν παιζει. το αφηνω προς το παρον μιας και ουτε με τους οδηγους δεν εφτιαξε (εβαλα της nvidia ενω ειχα αυτους που εδινε η gigabyte με την καρτα). Απλα ηθελα να δοκιαμσω μιας και με το gamers hud της ggiabyte δεν μπορω να δωσω αλλο ρευμα ενω διαβαζω οτι αντεχει ακομα αρκετο. Ισως οτι Riva tuner....
Βάλε αυτό και λογικά θα είσαι Ok!

http://www.filecluster.com/downloads/ATITool.html

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Εμενα παντος η ATI4870 πανω απο 810 1050 δεν παει με τιποτα,με αλλη ψυχτρα οχι με stock.Χαλια και δεν υπαρχει και καμια διαφορα, σε FPS δηλαδη, γιατι ετσι και αλλιως τα τρεχει ολα τερμα.

Δημοσ.

Παίζει κάποιο πρόβλημα ασυμβατότητας με riva tuner και 4890;

έχω την έκδοση 2,24 αλλά δεν αναγνωρίζει την κάρτα...

βλέπει ότι είναι έκδοση 4800 αλλά δεν με αφήνει να κάνω τίποτα άλλο.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:06 ----------

Ξέχασα πρέπει να αλλάξω το cfg...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...