Vatos_locos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 μμ και τι σε κάνει να πιστεύεις οτι με bios θα τα καταφέρεις ? δοκίμασε δεν θα πάθει τίποτα απλά κράτα και το δικό της ένα backup
gega Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 (επεξεργασμένο) ok θα δοκιμασω οταν βαζω την εντολη nvflash -5 -6 evga.rom (ετσι το εχω ονομασει) μου λεει οτι δεν εχει βρεθει συσκευη τις nvidia :S τι μπορω να κανω για αυτο? Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2009 από gega Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
sotosu Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Κοπελια καλησπερα. Εχω ενα προβλημα με το atitoool. Δεν λεει να δουλεψει με τιποτα με την καρτα μου. gιgabyte 9600gt 1gb. Μου βγαζει μυνημα οτι δεν χρησιμοποιειται απο τα windows. Δοκιμασα drivers απο το cd της και απο την nvidia αλλα τιποτα. Καμια ιδεα? Ευχαριστω
Vatos_locos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 δες το πρώτο ποστ τα κίτρινα γράμματα....
sotosu Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Ειχα δει οτι υπαρχει καινουριος οδηγος απλα δεν ειχα παρατησησει το οτι ειναι πολυ πιθανο να μην αναγνωριζει την καρτα. Απλα θα ηταν καλο αν μπορουσαμε να σκαναρουμε για artifacts μιας και το rivatuner δεν εχει αυτη την δυνατοτητα. Thanx παντως.
Vatos_locos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 κρατα το ati tool μόνο για το scan και το riva για να clockάρεις απλά
sotosu Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Μα εκει ειναι το προβλημα. Κοιτα το screen.Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι παιζει να ειναι μια απλη μ@@@κεια που βρισκεται μπροστα μου.
Vatos_locos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 όντως πάτα στο do not tell me again... και πάτα scan for artifacts δεν παίζε έτσι ? αν όχι κάτι έχεις με τους οδηγούς λογικά γιατί κάτι τέτοιο λέει και το ati tool δεν το έχω πετύχει και ποτέ για να σου πω από την άλλη μπορείς να δοκιμάσεις και το furmark σε stability mode
sotosu Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 μπα δεν παιζει. το αφηνω προς το παρον μιας και ουτε με τους οδηγους δεν εφτιαξε (εβαλα της nvidia ενω ειχα αυτους που εδινε η gigabyte με την καρτα). Απλα ηθελα να δοκιαμσω μιας και με το gamers hud της ggiabyte δεν μπορω να δωσω αλλο ρευμα ενω διαβαζω οτι αντεχει ακομα αρκετο. Ισως οτι Riva tuner....
1000 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 μπα δεν παιζει. το αφηνω προς το παρον μιας και ουτε με τους οδηγους δεν εφτιαξε (εβαλα της nvidia ενω ειχα αυτους που εδινε η gigabyte με την καρτα). Απλα ηθελα να δοκιαμσω μιας και με το gamers hud της ggiabyte δεν μπορω να δωσω αλλο ρευμα ενω διαβαζω οτι αντεχει ακομα αρκετο. Ισως οτι Riva tuner....Βάλε αυτό και λογικά θα είσαι Ok! http://www.filecluster.com/downloads/ATITool.html
sotosu Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Βάλε αυτό και λογικά θα είσαι Ok! http://www.filecluster.com/downloads/ATITool.html Εισαι μεγαλος...respect. Δουλευει
grhgorhs1976 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Εμενα παντος η ATI4870 πανω απο 810 1050 δεν παει με τιποτα,με αλλη ψυχτρα οχι με stock.Χαλια και δεν υπαρχει και καμια διαφορα, σε FPS δηλαδη, γιατι ετσι και αλλιως τα τρεχει ολα τερμα.
Vatos_locos Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 ε τότε γιατί την clockαρες αφού τα παίζει όλα.....
NOPSTRIM Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Παίζει κάποιο πρόβλημα ασυμβατότητας με riva tuner και 4890; έχω την έκδοση 2,24 αλλά δεν αναγνωρίζει την κάρτα... βλέπει ότι είναι έκδοση 4800 αλλά δεν με αφήνει να κάνω τίποτα άλλο. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:06 ---------- Ξέχασα πρέπει να αλλάξω το cfg...
grhgorhs1976 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 ε τότε γιατί την clockαρες αφού τα παίζει όλα..... Nομιζα οτι το κλοκαρισμα ειναι και χομπι,αλλα μαλλον εκανα λαθος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα