Προς το περιεχόμενο

Vga Overcloking Guide

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά εγω θέλω να παίξω ικανοποιητικα το Test Drive Unlimited σε μια 7600GS(AGP).Με overclocking θα δω διαφορά η καλύτερα να μην ασχοληθω?

Παιζω σε 1024Χ768 60hz και σε Low αλλα παρόλα αυτά δεν...

• Απαντ. 364
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

σε τέτοια ανάλυση παίζει το cpu σου ρόλο που φαντάζομαι οτι δεν θα είναι ότι καινούριο οπότε δύσκολα :-(

μπαινει to atitool σε vista???

σε Ultimate 64 που το έχω εγώ παίζει αλλά μόνο scanάρει ούτως η άλλος εγώ με riva tuner έκανα oc ανέκαθεν :P

Δημοσ.

σε σένα λογικά βάρεσαν οι drivers και στο έκανε βγάλε και βάλε ξανά drivers κάρτας και το ati tool

ναι αυτο ητανε! σε ευχαριστω πολυ...:-D:-D:-D:-)

Δημοσ.

Vatos και george βοηθήστε γιατί θα το σπάσω. Κάνω όλα τα βήματα όπως ακριβώς λέτε, αλλά το cd που καίω δε μπουτάρει.

Δημοσ.

Να πω ότι το προβ λύθηκε. Φαίνεται πως έφταιγε το ultraISO. Έγραψα το εικονικό αρχείο που έφτειαξα με το Nero (όπως ούτως ή άλλως είχαν προτείνει τα παλικάρια) και λύθηκε. Στο Nero έχει μια επιλογή "δημιουργία cd-rom εκκίνησης". Επιλέγουμε το "εικονικό αρχείο" και drowsάροντας (αν το δει ο Μπαμπινιώτης θα φρίξει) επιλέγουμε το αρχείο που έχουμε φτιάξει.

ΥΓ Το παραπάνω προϋποθέτει τη δημιουργία του αρχείου με το ultra ISO.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γράφεις σε άσχετο topic, αλλά συγχωρείσαι. Πρέπει να κάνεις clear cmos. Κοίοταξε το manual της μητρικής σου. Αν δε μπορείς να το βρεις, βγάλε το pc από το ρεύμα, βγάλε τη μπαταρία της μητρικής σου και περίμενε κανα 10λεπτο. Και λίγα δευτερόλεπτα ίσως να αρκούν, απλά just in case. This should work.

Επεξ/σία από Tzimmys
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ρε παιδια πηγα να κανω ο/c σε μια 9500gt και με το που παταω set clock μου βγαζει μαυρη οθονη.Aυτο γινεται εστω και με +1mhz.Kαμια λυση?

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...