johnykim Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Παιδιά εγω θέλω να παίξω ικανοποιητικα το Test Drive Unlimited σε μια 7600GS(AGP).Με overclocking θα δω διαφορά η καλύτερα να μην ασχοληθω? Παιζω σε 1024Χ768 60hz και σε Low αλλα παρόλα αυτά δεν...
Vatos_locos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 σε τέτοια ανάλυση παίζει το cpu σου ρόλο που φαντάζομαι οτι δεν θα είναι ότι καινούριο οπότε δύσκολα μπαινει to atitool σε vista??? σε Ultimate 64 που το έχω εγώ παίζει αλλά μόνο scanάρει ούτως η άλλος εγώ με riva tuner έκανα oc ανέκαθεν
fe31h Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 σε σένα λογικά βάρεσαν οι drivers και στο έκανε βγάλε και βάλε ξανά drivers κάρτας και το ati tool ναι αυτο ητανε! σε ευχαριστω πολυ...:-D:-D:-)
Tzimmys Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Vatos και george βοηθήστε γιατί θα το σπάσω. Κάνω όλα τα βήματα όπως ακριβώς λέτε, αλλά το cd που καίω δε μπουτάρει.
Tzimmys Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Αυτό που καίω με το Ultra Iso ME έχοντας το nV Flash Disc Image και το bios που θέλω να φλασάρω.
Tzimmys Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Να πω ότι το προβ λύθηκε. Φαίνεται πως έφταιγε το ultraISO. Έγραψα το εικονικό αρχείο που έφτειαξα με το Nero (όπως ούτως ή άλλως είχαν προτείνει τα παλικάρια) και λύθηκε. Στο Nero έχει μια επιλογή "δημιουργία cd-rom εκκίνησης". Επιλέγουμε το "εικονικό αρχείο" και drowsάροντας (αν το δει ο Μπαμπινιώτης θα φρίξει) επιλέγουμε το αρχείο που έχουμε φτιάξει. ΥΓ Το παραπάνω προϋποθέτει τη δημιουργία του αρχείου με το ultra ISO.
CHICK MAGNET Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ MOTHERBOARDS GIGABYTE N650SLI-DS4L ΕΚΑΝΑ ΒΛΑΚΕΙ ΜΕ ΤΟ OVERCKLOKING ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ν ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ PC ΜΟΥ
Tzimmys Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Γράφεις σε άσχετο topic, αλλά συγχωρείσαι. Πρέπει να κάνεις clear cmos. Κοίοταξε το manual της μητρικής σου. Αν δε μπορείς να το βρεις, βγάλε το pc από το ρεύμα, βγάλε τη μπαταρία της μητρικής σου και περίμενε κανα 10λεπτο. Και λίγα δευτερόλεπτα ίσως να αρκούν, απλά just in case. This should work. Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2008 από Tzimmys
povaras Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Ρε παιδια πηγα να κανω ο/c σε μια 9500gt και με το που παταω set clock μου βγαζει μαυρη οθονη.Aυτο γινεται εστω και με +1mhz.Kαμια λυση?
Vatos_locos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 ναι να κάνεις με το riva tuner το atitool αν και πολύ καλό πέθανε πια ο wizzard σταμάτησε το development του
povaras Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 ok thanks.και μπορω να βαλω το atitool για artifacts σωστα?
Vatos_locos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 αμε το scannάρισμα παίζει ακόμα μια χαρά
povaras Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 οκ.Τωρα που το ειδα επειδη δεν ξερω απο shaders,ειναι προτιμοτερο να ειναι κλικαρισμενο το link clocks στο riva?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα