xlemp21 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 καλησπερα παιδια εχο το xbox360 kai to drive tou απο οτι ξερω ειναι τις samsung εχω ακουσει πολλα και πολλα για το αν ειναι καλυτερο το chip or firmware τελικα τι ειναι καλυτερο να κανω και επισης ο γνωστος που θα κανει τιν δουλεια μου ειπε για το blaster (ayto einai chip η firmware ) ? Αλλη ερωτηση : επειδη μου αρεσει το xbox live ποιος απο τους 2 τροπους ειναι καλυτερος ωστε να μην γινει banned apo microsoft? Και μια τελαυτεα ερωτησουλα οταν κατεβασω καπιο παιχνιδι απο το δικτυο πιο μεσο ειναι καλυτερο να το κανω burned dvd- η dvd+ και σε πια ταχυτητα? ΠΑΡΑΚΑΛΩ ας απαντησουν καπιοι που γνωριζουν πραγματικα βοηθηστε με σας παρακαλω!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
furious99 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Το firmware το βάζεις και μόνος σου και καλύτερα είναι να το κάνεις μόνος σου, γιατί θα πρέπει να το αναβαθμίζεις κάθε τόσο, για να μη φας ban από το Live. Πρέπει να πάρεις DVD+R DL (dual layer) σε 2,4χ να τα γράφεις...
xlemp21 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Το firmware το βάζεις και μόνος σου και καλύτερα είναι να το κάνεις μόνος σου, γιατί θα πρέπει να το αναβαθμίζεις κάθε τόσο, για να μη φας ban από το Live.Πρέπει να πάρεις DVD+R DL (dual layer) σε 2,4χ να τα γράφεις... kai pos tha to kano mono soy moy den exo idea!!! yparxi kapios eppagelmatias KALOS poy na to kani?
hayatevo9 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 παιδια τι γινεται με το φιρμγουεαρ? .πωσ θα το κατεβασω ξερει κανεις ?
katsikoula Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 παιδια τι γινεται με το φιρμγουεαρ?.πωσ θα το κατεβασω ξερει κανεις ? σχετικα με το firmware καλυτερα καντο μονος σου για να μην το "τρεχεις" καθε λιγο κ λιγακι σε καποιον "καλο ειδικο". ειναι ευκολη διαδικασια αν εχεις τα καταλληλα "εργαλεια". αν θες ακολουθησε το site στην υπογραφη μου. εκει θα βρεις οδηγους για το πως να το κανεις αλλα κ για να μαθεις κ αλλα χρησιμα πραγματα γ το xbox360 κ οχι μονο. επισης απο οτι ξερω υπαρχουν πολλα προθυμα παιδια που μπορουν να στο κανουν απο εκει. καλη τυχη
v0rtex Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 υπάρχει και αποκλειστικό φόρουμ για αυτη τη δουλειά
darksoho33 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 ρε συ κατσικουλα το site που αναφερεις ειναι καθαρα για Psp και εχει λιγα στοιχεια για xbox, δεν ειναι πληρης
flik Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Πήγαινε στο φόρουμ απο πάνω σου. Θα βρεις εκεί ότι χρειάζεσαι και αν θες να ρωτήσεις κάτι. Είναι μόνο για 360 και αυτό το κάνει το πιο πλήρες σε αυτόν τον τομέα
pavlos77 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Ξερει κανεις που μπορω να βρω ενα παρομοιο site σαν το http://www.360-gr.com αλλα για PS3?
pavlos77 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Οχι, απλα για να ξερουμε εξελιξεις για mod και αν εχω ενα προβλημα να με βοηθησουν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.