g40ins Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Περίεργα τηλεφωνήματα σε conn-x. Έχω μια 768 DSL conn-x με ασύρματο router SAGEM 1500WG. Τον τελευταίο μήνα δέχομαι περιοδικά (2-3 φορές/μέρα) τηλεφωνικές κλήσεις με «απόκρυψη» αριθμού. Τη στιγμή που σηκώνω το ακουστικό η γραμμή βουίζει. Κάποια στιγμή αποφάσισα να μην σηκώνω καθόλου το ακουστικό όταν βλέπω «απόκρυψη». Τότε χτυπά 4 φορές και σταματά. Μια μέρα το router δεν συγχρόνιζε – κανένα τηλεφώνημα σαν τα προηγούμενα. Όταν διορθώθηκε η βλάβη, μετά από πέντε λεπτά λειτουργίας του DSL, να ʽσου η πρώτη κλήση με «απόκρυψη» και με το που σηκώνω το ακουστικό βουίζει. Άντε πάλι. Αντιμετωπίζει άλλος αυτό το φαινόμενο; Μπορεί να έχω πρόβλημα ασφάλειας της γραμμής; (Το σπίτι είναι απομονωμένο, άρα πρόσβαση στο router από «γείτονα» αποκλείεται). Τώρα γιατί συνδέω το DSL με τηλεφωνήματα που κάποιος θα μπορούσε να τα θεωρήσει φάρσα; Γιατί η γραμμή βουίζει μόλις σηκώσω το ακουστικό και πριν προλάβω να μιλήσω, ή αν δεν σηκώσω το ακουστικό κλείνει μετά από 4 κτυπήματα και δεν επιμένει να καλεί. Ευχαριστώ
titikos46 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Αλλαξε εταιρια βαλε μια μεσω Αρυς και αργοτερα μπες σε ιδιωτικο δικτυο να υσηχασεις.
Bougas Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 και αργοτερα μπες σε ιδιωτικο δικτυο να υσηχασεις θα ησυχασει?
KINGLUCAS Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Tha isixasei?> min leme kai oti theloume OTE mporei na ton lete Pote...alla den inai etsi
thodoras Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Περίεργα τηλεφωνήματα σε conn-x. Έχω μια 768 DSL conn-x με ασύρματο router SAGEM 1500WG. Τον τελευταίο μήνα δέχομαι περιοδικά (2-3 φορές/μέρα) τηλεφωνικές κλήσεις με «απόκρυψη» αριθμού. Τη στιγμή που σηκώνω το ακουστικό η γραμμή βουίζει. Κάποια στιγμή αποφάσισα να μην σηκώνω καθόλου το ακουστικό όταν βλέπω «απόκρυψη». Τότε χτυπά 4 φορές και σταματά. Μια μέρα το router δεν συγχρόνιζε – κανένα τηλεφώνημα σαν τα προηγούμενα. Όταν διορθώθηκε η βλάβη, μετά από πέντε λεπτά λειτουργίας του DSL, να ʽσου η πρώτη κλήση με «απόκρυψη» και με το που σηκώνω το ακουστικό βουίζει. Άντε πάλι. Αντιμετωπίζει άλλος αυτό το φαινόμενο; Μπορεί να έχω πρόβλημα ασφάλειας της γραμμής; (Το σπίτι είναι απομονωμένο, άρα πρόσβαση στο router από «γείτονα» αποκλείεται). Τώρα γιατί συνδέω το DSL με τηλεφωνήματα που κάποιος θα μπορούσε να τα θεωρήσει φάρσα; Γιατί η γραμμή βουίζει μόλις σηκώσω το ακουστικό και πριν προλάβω να μιλήσω, ή αν δεν σηκώσω το ακουστικό κλείνει μετά από 4 κτυπήματα και δεν επιμένει να καλεί. Ευχαριστώ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ!!!!:p:p:-):-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.