Προς το περιεχόμενο

Openoffice for Mac!

nas39

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Thelo na kanw download to openoffice kai mou vgazei auto...

>>>>

Please choose the OpenOffice.org Product to download:

-OpenOffice.org using X11 windowing environment [Choose me if you are trying to download OpenOffice.org for Mac OS X]

-Download OpenOffice.org Aqua

- OpenOffice.org Aqua FAQ

Poio dialegw? To prwto ee???? Dwste mou ta fwta sas!!!

Kai mia akomi erwtisi: Openoffice or iWork ???

p.s. An yparxei idi kapoio thema sxetiko just say it...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προς το παρόν η "καλή" έκδοση είναι η πρώτη. Η δεύτερη είναι ακόμα beta και δεν είναι σταθερή. Αν θέλεις κάτι με "macos-like" παράθυρα, κατέβασε το neooffice. Είναι βασισμένο στο Openoffice με κάποιες πρόσθετες λειτουργίες για το MacOS.

Το iWork εμένα με βολεύει πολύ πάντως, είναι ιδιαίτερα αξιόλογο.

Φίλε, το NeoOffice είναι δωρεάν και πάρα πολύ καλό! Λίγο βαρύ (μόνο κατά την εκκίνηση), αλλά μόλις φορτώσει δεν έχει τίποτα να ζηλέψεια από το μικρομαλακό γραφείο! :-)

Το iwork είναι επί πληρωμή, για μένα είναι 1 επιλογή!! Έχει και export για word,power point, excel κλπ αρα δεν θα έχεις προβλήματα συμβατότητας! Το μόνο που με απογοήτευσε στο iWork ήταν οτι το Numbers δεν έχει την ευελιξία του excel (δεν έχει πχ fitting curves). Κατά τα άλλα το iWork είναι μια πλήρης σουίτα γραφείου, απίστευτου design και λειτουργικότητας.

Ελπίζω να βοήθησα... :-)

Κατά τα άλλα το iWork είναι μια πλήρης σουίτα γραφείου, απίστευτου design και λειτουργικότητας.

Πάντως εγώ απογοητεύτικα από το γεγονός ότι έπρεπε να μπω στο google για να βρω πως προσθέτεις bullets στο Pages (το αντίστοιχο "Word"). Επιπλέον, δεν κατάφερα να βρω πως προσθέτω αρίθμιση σελίδων. Οπότε δεν μπορώ να συμμεριστώ τον ίδιο ενθουσιασμό με σένα για το Pages (τουλάχιστον). :-(

Πάντως εγώ απογοητεύτικα από το γεγονός ότι έπρεπε να μπω στο google για να βρω πως προσθέτεις bullets στο Pages (το αντίστοιχο "Word"). Επιπλέον, δεν κατάφερα να βρω πως προσθέτω αρίθμιση σελίδων. Οπότε δεν μπορώ να συμμεριστώ τον ίδιο ενθουσιασμό με σένα για το Pages (τουλάχιστον). :-(

Φίλε Mercyful_Fate ποια έκδοση χρησιμοποιείς? Η αρίθμηση μπαίνει πολύ απλά αν επιλέξεισ το header η το footer και πας insert>page number. Όσο για τα Bullets, υπάρχουν στην μπάρα, πάνω από την σελίδα.. Δεν ξέρω μήπως το προηγούμενο iwork δεν είχε τις ίδιες επιλογές... Λίγο ψάξιμο θέλει και μετά κάνεις τη δουλειά σου τέλεια. :-)

:-)

Φίλε Mercyful_Fate ποια έκδοση χρησιμοποιείς? Η αρίθμηση μπαίνει πολύ απλά αν επιλέξεισ το header η το footer και πας insert>page number. Όσο για τα Bullets, υπάρχουν στην μπάρα, πάνω από την σελίδα.. Δεν ξέρω μήπως το προηγούμενο iwork δεν είχε τις ίδιες επιλογές... Λίγο ψάξιμο θέλει και μετά κάνεις τη δουλειά σου τέλεια. :-)

:-)

Μιλάμε πάντα για την τελευταία έκδοση. Θα τα κοιτάξώ όταν πάω σπίτι και θα σου πω μήπως και δεν το είχα προσέξει αυτό για το bullets.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...