GouAAA Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Καλησπέρα σε όλους. Προσφατα ειχα ενα πρόβλημα με την παλια μου καρτα γραφικών και έτσι πηρα την απόφαση να αγοράσω μια νέα. Έτσι και συμφωνα με τα χρήματα που μπορούσα να διαθέσω κατέληξα στην παραπάνω κάρτα (AGP μιλάμε πάντα). Αφού την εγκατέστησα είπα να μην περασω τους drivers του CD (λόγω παλαιότητας) αλλα να κατεβασω τους τελευταίους (7.10 αν θυμάμαι καλά). Πράγμα που αποδείχτηκε βλακεία διότι πριν λιγο διάβασα και σε ένα αλλο φορουμ, οτι οι τελευταίοι drivers της ATI δεν υποστηρίζουν AGP διαυλους. Για να μην πολυλογώ, χρησιμοποίησα αυτούς που δίνει το CD (οι οποίοι παρεπιπτόντως δεν περνάνε το certificate της Microsoft). Παρόλα αυτά όμως προγράμματα και παιχνίδια που απαιτούν 3D acceleration, συνεχίζουν να μην λειτουργούν πετώντας μου μηνυμα να ελέγξω το directX 9.0c αν είναι εγκατεστημένο ή τους drivers της κάρτας μου (όπου και τα δύο λογικότατα είναι σωστα εγκατεστημένα). Το ίδιο πρόβλημα έχω και με μια παλαιότερη κάρτα που εβαλα για δοκιμή (Χ700 PRO), και όλα απο την στιγμή που εβαλα τους νέους drivers της ATI... Παρακαλώ αν κάποιος έχει καποια λύση με αυτο το προβλημα ας με βοηθήσει. Σκέφτομαι αν υπαρχει ασυμβατότητα μεταξύ καρτας γραφικών και Mainboard (MSI), αν και δεν νομίζω γιατι το ίδιο πρόβλημα είχα και με την Χ700 (η mainboard υποστηρίζει χ8 AGP). Ευχαριστώ εκ των προταίρων, Δημήτρης
chibioni Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Οχι, μάλλον οι Μπαζοdrivers της Ati φταίνε. Πάντως υπάρχει υποστήριξη και για τις Agp στους drivers της ati. Πρώτα απο όλα βάλε ξανά το directx. Μετά αν έχεις εγκαταστήσει επιτυχώς τον driver της κάρτας (εγώ εχω πρόβλημα με τον gecube installer και τους έκανα manually -- χωρίς catalyst κτλ), και συνεχίζει το πρόβλημα, τότε δοκίμασε τους omega drivers (είναι αυτοί για overclocking αλλα δουλεύουν και στο κανονικό σύστημα).
GouAAA Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Ξερεις τι? Μέχρι και format έκανα για το DirectX (διοτι ως γνωστόν το DX αν μπεί δεν ξαναβγαίνει). Δοκίμασα και manual χωρις catalyst και ξανα DX setup απτην αρχή και ξερεις τι κατάλαβα? Τσαμπα format... Πάντως στο dxdiag όταν κάνω test το Direct3D περνω error, ενώ με το directDraw ολα ΟΚ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.