panos_sxh Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Kαλημερα, εχει βρει κανεις 360 Εlite στην Αττικη αυτες τις μερες? Εχω φαει τον τοπο και παρει 1000 τηλεφωνα αλλα κανεις δεν εχει (μονο μια εκθεσιακη στον Κωτσοβολο της Βουλιαγμενης). Απ'οτι καταλαβα υπαρχει κι αλλος κοσμος που ψαχνει... Λεει οτι περιμενουν κομματια αλλα ο διανομεας δε τους τα εφερε αυτη την εβδομαδα. ευχαριστω
Toufas Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 εκτος απο το μαυρο χρωμα δεν υπαρχει λογος κατα την γνωμη μου παντα.
trojan21 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 sto mediamarkt sto delta paleo faliru ....
*D@Rk P-yChO* Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 +1 toufas... eidika oi ekdoseis premium me hdmi ta spane. poli kali timh k dwro paixnidia...i moni diafora einai o skliros (nta3.einai ligo megalos k m fianetai dn xreiazetai) k to xrwma p apo o,ti eida einai kapws molivi k dn m arese poli,alliws to fantazomoun ap tis foto p evlepa..ayta (prosopiki m apopsi vevaia) pano,s proteinw kalitera to premium...
ffseriespower Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Στα media markt έχουν πολλά κομμάτια με elite
KilliK Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 ζωγραφου υπαρχει μαγαζι που εχει αρκετα κοματια elite.pm me αν θες Info.
panos_sxh Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Ευχαριστω, αλλα το βρηκα κοντα μου τελικα, στα Multirama. *D@Rk P$yChO* έχεις δίκιο ότι το Premium ΗDMI έχει γαμώ τα value for money, αλλά εντάξει εμένα μου είχε καρφωθεί το Elite χε
*D@Rk P-yChO* Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Ευχαριστω, αλλα το βρηκα κοντα μου τελικα, στα Multirama. *D@Rk P$yChO* έχεις δίκιο ότι το Premium ΗDMI έχει γαμώ τα value for money, αλλά εντάξει εμένα μου είχε καρφωθεί το Elite χε ap o,ti katalva tsimpises elite... megia re kalo liwsimo!!! vgainei k to pro street...ante na doume!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.