paschalia Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Πρίν λίγες μέρες έπεσε στην αντίληψη μου αυτός ο όρος κ τον βρήκα αρκετά ενδιαφέρον για να το ψάξω λιγάκι περισσότερο κ μαζί ν'ανοίξω κ σχετικό τοπικ μιας κ δεν κατέχω πολλά σχετικώς . Τι θα προτείνατε σαν επιλογές σας απ'αυτή την περίοδο ?
Harkon Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 ασχολούμε αρκετά με μυθιστορήματα φαντασίας που βασίζονται σε φανταστικούς κόσμους από το επιτραπέζιο παιχνίδι ρόλων Dungeons & Dragons. δεν ξέρω αν είναι αυτό που ψάχνεις πάντως έχει τέτοιες ιστορίες με ιππότες, δράκους κτλ.. φαντάσου κάτι σαν τον Άρχοντα των δακτυλιδιών.
Carthago Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Σιγουρα πολυ το εχετε διαβασει και παροτι δεν εμπλεκει ιπποτες θα σου λεγα να ξεκινησεις με το ονομα του ροδου μπαι ουμπερτο εκο (Θα σε μπασει στον μεσαιωνα αρκετα πιστευω). Σε ενα απο τα διαλειμματα που θα κανεις με το βιβλιο δες ενα Seventh Seal by Ingmar Bergman και αφου ριξεις μια ματια σε εγκυκλοπαιδειες και βιβλια ιστοριας για να σιγουρευτεις για το ποσο μουφα ειναι η ολη ιστορια με τους ιπποτες (ταπεινη μου αποψη) και τι αλητεια επικρατουσε κατα τον μεσαιωνα (Ναι αναφερομαι στην ιερα εξεταση της αγιας εκκλησιας μας) θα σου προτεινα τα εξης 1)The Greatest Knight: The Story of William Marshal Μυθιστορημα που αφηγειται την ζωη ενος ιπποτη που ενω δεν ειχε στον ηλιο μοιρα εζησε μια περιπετειωδη ζωη. 2)The book of King Arthur and his noble knights by Thomas Malory ο τιτλος τα λεει ολα. Αυτα για ξεκινημα. Αν θες κατι πιο βαρυ γκιβ μι α σαουτ. PS1 Και να μην ξεχναμε πως καποτε οι φιλοι μας οι σταυροφοροι με την δικαιολογια της απελευθερωσης των αγιων τοπων κατελαβαν την Κωνσταντινουπολη. PS2 Προς θεου μην μπλεχτεις με Templar Knights και αγια δισκοποτηρα γιατι με τοση δημοσιοτητα που εχει παρει το θεμα (Στην μετα Μπραουν εποχη) απλα θα σου καψει το μυαλο. Ο καθενας λεει οτι θελει
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Τι θα προτείνατε σαν επιλογές σας απ'αυτή την περίοδο ? Tην "γέφυρα των στεναγμών", για όλες τις περιόδους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.